Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prvky WoT? Počítám, že střílet po tom kdo mne předjíždí se nebude, tak už jen zbývá jejich slavný match making, takže bude určitě sranda závodit proti motorkám, které mají výkon o 1-2 tiery vyšší a taky by tam mohlo být nějaké zlaté turbo za reálné peníze.

    • Petr_Simunek

      Bohužel váš asi zklamu, ale v Engine Evolution 2021 se závodí pouze proti motorkám stejné třídy, navíc jsou motorky v rámci třídy velmi podobné :) Zlaté turbo ve hře také nenajdete a ani není v plánu. :)

      • uher

        O tom co (ne)ní v plánu bych pro jistotu mlčel, protože pokud přijde velký úspěch, tak jdou obvykle všechny sliby stranou a pozor! Hráči nezapomínají.

        A zrovna WoT je krásný příklad, kdy autoři ujišťovali hráče, že ve hře nebudou potkávat ohavnosti jako jsou růžové a jinak směšně barevné tanky, nebo že prémiové stroje nebudou lepší než ty z technického stromu. Pak třeba taky, že prémiáci NEbudou výš než na VIII tieru atd atd atd...

        Jako určitě vám fandím, ale víte jak to chodí 🙂

  • Tohle by mohlo mít úspěch, dobrej nápad. Za mě pass, ale jen kvuli averzi k motorkářům :D 

    • Petr_Simunek

      Děkuji :) Jako vývojář hry o motorkách musím říct, že jsem překvapivě měl podobný názor :) Po čase jsem zjistil, že jich je dost rozumných a ten zbytek v Engine Evolution zásadně nepotkáte, protože často ani nevlastní počítač :)

      • ojoj tak když mi tu takhle mile reagujete a ti zlí pánové na motorkách mě tam nezbijou tak já to dám. Přeju hodně zdaru, a děkujem za hru!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit