Česko-slovenské RPG Vranygrai představuje akční souboje, strom dovedností a u toho ještě vyhrává ceny
-
Díky moc za odpověď.
Poslední dobou jsem i spíše rád když mají hry polootevřené světy, nebo to jsou rovnou koridory.
Ovšem za předpokladu že jsou naplněny obsahem a příběhem který nepůsobí genericky jako u některých AAA her s otevřeným světem.
Plánujete vydat hru také ve fyzické verzi, nebo pouze digi? Případně vzhledem k tomu že se bude jednat o indie titul nejspíše nebude plánována nějaká limitovaná sběratelská edice, merch, apod. ?Tak jako tak držím palce, na Steamu ve wishlistu mi leží téměř od doby co tam byla hra přidána. Dobrých her s tématikou slovanské mytologie je jako šafránu některým věhlasným jménům navzdory.
-
Zdravím!
V náhľade je užší koridor než bude vo výslednej hre. Zatiaľ to používam pre dokončenie Vertical Slice. Inak plán je mix semi-open world sveta: Hra rozdelená na kapitola, pričom každá kapitola ma open areu voľne k preskúmaniu. Príbehové "misie" však budú formou koridoru, ako napríklad God Of War (2018+Ragnarok), nakoľko je to pre mňa jednoduchší design pri príbehovej hre.
Dark atmosféra by mala byť v určitých miestach viac cítiť. Tak snáď sa to podarí :)
Ivan, autor hry -
Jj nebo Bound By Flame
-
Přijde mi to hodně koridorové, nevím proč ale strašně v tom vidím Bard's Tale (ten první 3Dčkový).
Snad alespoň příběh bude dostatečně dark, z takových drobků zatím těžko soudit.