Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Sice VR moc nec hápu ale zase mohla bejt úspěšná jiná hra a tady člověk aspon něco dělá a je to slovenskej počin, co víc...

  • Jack1947

    Možná si mladší a za to se i stydíš ztrochu ?

  • Carnage666

    Tady se někdo triggernul koukám. Mimochodem na PC je tuna VR her který na PSku nejsou a nebudou takže koupě VR za 10k se mnohonásobně vrátí herní dobou narozdíl u VRka za 6k kde nic neni🙂 a předpokládám že ty budeš jeden z těch butthurt lidí co mají bundle s PS VR a nemají na tom co hrát. A opravdu řešíš tak banální částku jako je 4k když teda není problém vyhodit 6k za nepoužitelný VR na kterym si zahraješ 4 hry + - ?

    A jaká pak je moje generace? Na profilu nemam věk narozdíl od tebe chlapče (18 let) 😂

  • Ilusiveman

    No vypatlany je, že vůbec uvažujes, volbu mezi VR za 6k nebo 10k, v závislosti na hře za. 800 a nakym bundlu s mp3 za 200. To je hodně vypatlany uvažovani, ale tvoje generace už taková bude. To asi nebude problém těch co to prodávají, když si trdla jako ty, umí nakreslit takový žvásty ve jménu své stupidity. 

    Jsi nebyl dlouho venku, co? 

  • Carnage666

    To že ty bys to hrál jednou za měsíc ještě neznamená že někdo by to nehrál častěji, navíc právě když máš víc songů a možností tak tě to baví víc a hraješ to víc. To je přesně ono, ty default songy si odehraješ a už tě tam nic nepřekvapí a pak je jasný že si to zahraješ jen někdy. Takže proč si nepřiplatit a nemít nekonečnou zásobu jakýkoliv muziky. Takže tvůj komentář mi přijde krajně vypatlaný.

  • Ilusiveman

    Koupit si kvůli tomuhle VRko o 4k dražší, aby ušetřil 2 kila za songy pro jednu hru. pro jednu měsíční zaležitost, mi přijde krajně vypatlaná.


  • Derp_1337

    Bohužel autoři jsou limitovaní licencemi. Velké nahrávací společnosti chcou obrovské prachy za licenci dobré/slavné hudby na konzole a to se malému studiu prostě nevyplatí.

    Nejlepší je hrát Beat Saber na PC a přidat si do hry své vlastní Custom skladby a můžeš hrát/poslouchat, co chceš.

  • triptich

    krásny úspech. gratulujem autorom.

  • Carnage666

    Nejjednoduší je koupit na PC a mít jakýkoliv song si přeješ. Koupit na PSko může jedině člověk co chce ušetřit ( to už bych si radši připlatil než hrát dokola jen ty předehraný songy od tvůrců) nebo má doma VR a jedinou dobrou věc co na tom mohl hrát je RE7 nebo Borderlands.

  • uher

    Ta zvolená hudba je fakt děs ☹ Doufám, že příště zařadí i žánry, které nejsou pro jen pro lidi co nosí čepice s rovnýma kšiltama...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit