Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Kingdom byla ze začátku megalomanská hra v očích Vávry, jenže opakovalo se defakto samé co Mafia2 kde navíc ještě před vydáním to opustil a založil Warhorse.

    Kingdom 2 možná ani nebude pokračovat chudák Jindra se nedočká konce😬, TY DLC byly taky takové ech,  padesát na padesát ale užil jsem si těch 40-50 hodin to zas jo. Uvidíme ještě co ta středověká česká strategie... byla by sranda kdyby předehnala KD😃

  • Jack1947

    Lepší Burgery/Cheese dělá hodně ... povětšinou ne tolik známých společností nebo restaurací 😉😋

  • Podle mě hra desetiletí nebo dekády by měla být taková hra, která se bude hrát i za 10 let po jejím vydání. A to si myslím, že není případ KCD. Naopak Beat sabre nebo Factorio jsou přesně ty tituly, které se budou hrát i za 10 let.

  • vindalooo

    Zrovna Japonci jsou prej na KCD dost ulítlí. I proto se jim připravuje nebo už byl vydán japonský dabing.

  • Rostej

    opet klasika. prijde mi, ze hlavni duvod vyhlasovani zebricku a cen jsou reakce a komentare typu "proc to vyhralo tohle a nevyhralo tohle" 😂

  • celoush

    Pokud bys to dal podle známosti, tak tu máš Euro Truck Simulator, Factorio, Arma 3, DayZ ... hry, které jsou určitě známější ve světě než KCD. Ale tohle je prostě fanouškovská anketa. Ukazuje se, že hlavně Warhorse, ale i (nejen) herní média dokázala o výjimečnosti KCD přesvědčit většinu českých hráčů. A i to se prostě cení.

  • Maxianimal

    Mě se na KCD líbil nejvíc soundtrack :) Jinak česká hra dekády za mě taky Beatsaber. To je fenomén.

  • Derp_1337

    Přesně. Taky bych dal Beat Saber jako hru dekády. Byla to fakt přelomová hra, kterou zná většina hráčů. I dost izolovaný japonský herní trh na tom ulítl. Kolik japonců zná Beat Saber a kolik KC:D? LOL

    Je škoda, že to je hra jenom pro minoritní trh vlastníků VR.

  • 0011

    V pohodě, dopad určitě měla ale spíš tím, že přitáhla nehráče, například Adam Savage(filmové rekvizity, Mythbusters atd.) nehraje hry vůbec, ale tohle ho donutilo pořídit si VR. A taky - nemám žádná data je to jenom můj předpoklad - určitě BS bude hrát spoustu žen, neříkám většina, ale určitě tam bude větší poměr než u ostatních "klasických" her. Já jsem herní konzerva, na to abych viděl BS víc jak hříčku tak mi tam chybí větší gamifikace než je jenom skóre na konci, perfektně to má udělané třeba Ring Fit Adventure.

  • vindalooo

    Sorry, samozřejmě KCD, mám trochu horečku :)

    Celkem souhlasím s tím, co píšeš o hambáčích a kvalitě. Na druhou stranu, za mne hru desetiletí nedefinuje, kolik do ní bylo nasypáno peněz, nebo kolik na tom dělalo lidí, ale jaký má dosah, jak změnila trh a v tomto je vítěz Beat saber.

    Ale je to můj názor, neříkám, že je správný :)

  • 0011

    "Beat saber, je 1. hra, kterou si lidi koupí při pořízení VR" = niche segment trhu, i přes to měl slušné prodeje, nicméně obě hry prodaly stejně - 4 mega kopií.

    "A troufnu si říct, že oproti KKD ji zná celý svět." jasně protože to je známka kvality 😐 Troufnu si říct, že dělám lepší cheeseburgery než McDonald ale rozhodně nejsou známější a ví to jen pár lidí, co je ochutnalo. I když si o Vávrovi myslím svoje, tak KCD je imho nejlepší česká hra která v naší kotlině vznikla nejen za poslední dekádu ale obecně vůbec, nevím proč by měla být až za rytmickou on-rail máchačkou rukama.

  • MalyZeli

    To jo no, kdyz nekdo zmini KKD, hned me napadne FPS.

  • vindalooo

    Naprostý souhlas. KKD může být výborná, ale je to pořád jen fps příběhovka z převzatým enginem a se skupinou hráčů, kteří na ni nedají dopustit.

    Beat saber, je 1. hra, kterou si lidi koupí při pořízení VR. A troufnu si říct, že oproti KKD ji zná celý svět.

  • Jarisko84

    Ja  by som dal hrou dekady beat saber...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit