Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Může mi někdo vyjmenovat nějaké dobré české hry, které poslední dobou vyšly? Prosím o "reálné" hry - ne žádné hříčky jako plošinkovky, karty a já nevím co. Děkuji.
  • to je nějaká novninka? protože na oficiálnim foru se o něm dost mluvilo ještě před prázdninama
  • Nevím proč, ale trochu mi to připomínalo v leteckých pasážích Incoming forces...tu hru jsem měl dost rád, tohle vypadá sympaticky a aspoň to nebude graficky náročné...Těším se moc.
  • Cosi
    Teď bez trolování.
    Spíš mi jde o to, že pokud chci vydat trailer na strategii, měl bych se zaměřit na to, co vypadá dobře. Což by v tomto případě měl být zoom z velké výšky nebo ukázat, že mám ve hře kus světa a k cíli že se dá dostat více cestami a za použití různých taktik. Pokud mám obyčejné výbuchy bez zničitelnosti prostředí a průměrně udělané animace postav včetně jejich mimiky, je potom chyba dávat to do traileru.
  • life28
    si to asi nehral čo? CC je náhodou super, strávil som pri tom desiatku hodín a to som mal dosť obmedzené možnosti
  • Oh look, another piece of sh*t in here *6*
  • Cosi
    Tak jak ARMA 2
  • Magister_Peditum
    Je to především strategie. Je jasné, že tam nebudou běhat postavy v kvalitě Crysis...
  • Šmankote, ti tam jasně píšu, že je to hloupost a ty napíšeš znovu. OMG.
  • Cosi
    Dobrá, to jsem trochu přestřelil. Tak jak z ARMy no.
  • Postavy jak z Operace Flashpoint? Obvious troll is obvious
  • sleepless
    Multiplayer ve hře není.
  • Viz: http://www.blackelement.net/forum/viewtopic.php?t=1552
  • Hra používá silně modifikovanou verzi Alpha Prime enginu od Black Element Software, které Bohemia Interactive před pár lety koupila. Defacto hru vyvíjí původní Black Element za vydatné podpory Bohemia Interactive (ta pracuje na ARMA a ostatních hrách) *3*
  • Cosi
    Postavy jak z Operace Flashpoint. Výbuchy a prostředí oproti včerejšímu videu z Borderlands 2 k smíchu. Tahle hra by se měla zaměřovat na použití různých strategií, rozlehlost a bezproblémové hraní.
  • Singl? Kdo by ho bral vážně? Spíš skirmish, ale hlavně jak bude vypadat multiplayer. Jak já už se těšim...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit