Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Stale ho hraji kdyz jsem treba na zachode, nebo zrovna nehraji na xboxu360 nebo pc, neni to buhvico ale nachvilku zabavy, navic je to ceska hra takze to je pekny uspech, a ano uvital bych radsi poradnou kampan nez dokola se respawnujici hordy nemrtvych. (Naznak tam je ale to potech 15hodinach neni nic moc + urcite je ze kdo je trpelivy dokaze se obejit i bez poplatku za zbrane a vylepseni.)
  • ucho
    mně se to popravdě líbí. samozřejmě UE4 je jiná liga, ale kolikrát mě zajímá víc hratelnost a tahle grafika je pro hry prostě dostatečná.
  • Technicky vypadá dost dobře? Pane Homola, dost dobře vzhledem k čemu? K současnému potenciálu HW technologií a dostupnosti nejnovejších 64 bitových aplikací a funkcí real time optimalizace asi těžko. Engine vypadá dost dobře, dost dobře na časové období let 2003 - 2004, krom toho Vaše vynikající webové stránky nabízejí k jeho zhlednutí vskutku odpovídající přístup, aneb 480p a ukázka enginu, to opravdu nejde dohromady. Proč si berete servítky? To by rozumný člověk nenapsal, to Vás za to někdo platí? Engine není určen na mobilní telefony, ani nevypadá dost dobře, chybí z Vaší strany (byť citovaná) bližší techniká specifikace a licenční podmínky distributora.
    • Že engine není určen pro mobilní telefony? WTF? Unity engine je hlavně pro mobily a na hry pro web,tak se nedivte že to nemá next-gen grafiku!
    • Haha, dekuji vsem lidem, kteri jsou aspon natolik chytri, aby mohli postovat komentare a sdilet jejich vtipne nazory :D
    • Overwatch
      Vzhledem k tomu, že Unity se používá velmi často na mobilech, nebo ho používají menší/indie projekty. Neporovnávám to s UE4.
  • Tak po tom, co jsem měl šanci z Unity vidět, tak už nemám o Wasteland 2 takový strach.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit