Přejít na výpis diskuzí
Český projekt Planet Nomads chce být Minecraftem, Space Engineers a No Man's Sky zároveň
10.12.2015 | Adam Homola
34 příspěvků
-
Bud rád ze se toho dělá tolik. Klasický čecháčkovství - když je toho málo, je to špatně, když je toho hodně, je to špatně, když je toho středně, je to taky špatně. Prostě všechno špatně..
-
zbytečně
-
A když česká hra tak snad to bude i česky?
-
Sem pri cteni titulku zadoufal ze to bude nejaky nastupce Project Nomads. Nevadi, taky dobry.
-
Já osobně jim to přeju a jsem zvědavej jak si povedou dál :)
-
To je z Mafie, ne? Vávra by z tebe měl radost!
-
Češi sakra, dělejte klidně špatný hry, ale ORIGINÁLNÍ!!!
Fakt mě nebaví hrát hry, který si hrajou na lepší předlohy a přitom mají obsahovou nulu. Proč nás svět bere jako mobilní herní střediskum? Protože stále a pouze replikujeme použité a pouze na takovém malém médiu to tolik nejde vidět.
Ámen -
Strašne rád by som videl českú/slovenskú hru z českého/slovenského prostredia. Reálneho. Nechápem prečo sa všetci (česť výnimkám) ženú do gýčových prostredí. A pri tom je tu tak strašne zaujímavý a nevyužitý potenciál byť originálny. Takto je to už nuda. Aspoň u vás vyvíjaný Kingdom Come nejakým spôsobom reflektuje historické prostredie krajiny, v ktorej aj vzniká. Podobné počiny budú pre mňa vždy vzácnejšie a autentickejšie ako nejaké generické vymyslené svety na miliónty spôsob o ničom.
-
*4*
-
CeskA projekt... to psal madar?
-
jo hezká vykrádačka, ale ty stylizovane barvy z No Man's Sky se jim povedli o hodne hnusnejc, nez ve vykradane predloze *11* Ode mne podporu cekat nemuzou :P
-
Tak ne že bych autorům nepřál úspěch, jasně že jim přeju, ať se hra prosadí. Ale už mi fakt všechny ty oznámený survival-craftící projekty splývaj. To snad neuběhne týden, aby se neobjevil nový, který bude mít zaručeně nejrozsáhlejší a nejúčelnější systém craftingu, kterým se odliší od všech ostatních. Hm. Už jenom v tom hype jsou všechny projekty stejný. A zmiňovat procedurální generování už snad taky není nutný. Vyšla snad letos hra, která by aspoň něco negenerovala procedurálně? *1*
No zkrátka fajn, ať se daří, ale nechtěl by někdo sepsat fakt pěknou adventuru... třeba? *5* -
Kdo chce všechno, většinou pak nemá nic.
-
na tom sceenshotu chybí už jen skotačící My Little Pony