Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři byli propuštěni z vazby - UPDATE
15.1.2013 | Petr Poláček
223 příspěvků
-
Napsal jsi blbost a ještě máš kecy.
-
Takže děkuješ Miloši Zemanovi?
-
Napiš adresu a až přijedu a zjistím, že jsi žena tak možná i kousnu. Co si budem povídat, třeba diskusni trol byl od začátku nežného pohlaví.
-
Jsem rád, že jsou na svobodě a tímto rozhodnutím se prokázalo, jak už bylo hodněkrát řečeno, že ten případ nebyl tak dramatický jak ho chtěli určití lidé mít. Většina médii opět selhala, jen náš neohrožený Dan Vávra zvítězil. Poděkujme také budoucímu prezidentovi za jeho velice duchaplnou a čistě bystrou pomoc, bez něho by byl tento hrdý národ v pr.../...
-
Retarde...
-
Konečně je pustili!!!
-
jaky skladani ? zaplatila to jejich rodina
-
Vypověděl bych všechny řecké velvyslance, zabavil řeckou ambasádu v Praze, a zadržel každého řeckého občana na území našeho státu. Pak bych je vyměnil na neutrální půdě za naše dva Čechy. Jako ministr zahraničí bych sice způsobil diplomatický skandál nevídaných rozměrů,ale kluci by byli doma už v září a né teď a ještě za mastnou kauci(pořád jim hrozí až dvacet let). Jinak dneska jsem koukal na google mapu toho jejich supertajného objektu .Vím rozmístění letadel i budov. Dokonce i kde chodíte kadit vy potomci Platona! Už brzo čekám řeckou tajnou službu u mých dveří. Udělám jim přivítání a lá konec filmu Leon.
-
huraaaa a arma 3 uz muze vyjit. na co se cekalo ?
-
a rozvedení topenáři
-
Poměrně nízká výše kauce dává tušit, že to ve výsledku až tak horké nebude. Z toho mám radost. Bohužel (bohužel?) k tomu soudu budou muset jet, narozdíl od "špionů" z Afriky, kteří se žádostem o extradici k trestnímu stíhání můžou jenom smát. Zde v EU by je na základě eurozatykače dostali Řekové poměrně snadno zpátky.
-
Stejne v tom maj prsty zidozednari.
-
No aspoň že tak. Chlapům jsem celou dobu držel palce. Čas jim ale nikdo nevrátí. *9*
-
Na co se jim skladat ?
To nemaju 10 000 eur ?
Co to prechlastaly ?
Mne se doneslo, ze ty dva zbiraj prachy na dovolenu v Recku na leto *1* *1* *1*
A chteli aby byla zbirka i nejake nove auto.
Ten s tym osklivim deckem na fotke by chtel Bentley a ten druhej, kdyz zbirka dopadne dobre, tak by chtel Vesmirnou lod .
Tak nevahajte a podpozme sioni , dejme jim kazdej svoji mnesicni vydelek !!!!! *11* -
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/290441-cesi-jsou-venku-z-reckeho-vezeni.html
-
Co ty vis kolikata mise to byla :D
-
No vzhledem k tomu jakými financemi BI disponuje by měla převzít iniciativu a peníze dát sama.Ono to pak vypadá, že BI dělá jakoby pro ně ti 2 nikdy nepracovali.
Větší usilí by měla vyvíjet BI, ne lidi. -
Spatne. Nechapu, proc se ma sbirka vubec delat, kdyz je KAUCE VRATNA. Zkus si to precist jeste jednou, nepsal jsem "nechapu proc by mel nekdo prispivat, kdyz je kauce vratna". To je zasadni rozdil ;)
-
no to je každého věc :)