Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři byli propuštěni z vazby - UPDATE
15.1.2013 | Petr Poláček
223 příspěvků
-
Vy to máte ešte dobré, pri Slovenskej právnej stránke by ich ešte obžalovali z vlastizrady SR :D
-
-
Netrep chujoviny ty ,,Kapitalisto´´
-
-
vidno jak je svet blby, skazeny ,nespravodlivy, uz su tam chudaci pomaly rok ci pol roka .. ide to rychlo , no pre nich to musi byt peklo, byt zavrety za NIC :/
-
-
ty si tusim robis PhD z aplikovanej matematiky
-
120 dní je 1/3 roku.
-
-
-
Řekové si chtěj jen namastit kapsy... O to tam celou tu dobu jde.
Viděly pár lidi kteří si fotěj okolí atd tak je napadlo že je obviněj ze špionáže!
Idioti... -
-
No nevím, držet přes 120 dní rukojmí a pak si říct o výkupné jen 10 000 Ëur. Tohle Řekové úplně nezvládli. *1*
-
-
Mozna jeste zustal nejakej rizek a salat. Vesele Vanoce kluci!
-
Nepujde nejak prispet na tu jejich kauci? Takovej prison-break Kickstarter? :)
-
-
Gratulace klukům :)... Kdo se nechcete nas.at a zkazit si den, neotvírejte diskuse na novinkách. Já už jsem tu chybu udělal - vcelku hnědá diskuse o tom, jací jsou to špioni... jak to Schwarzenberg vyřešil až teď, aby si vylepšil volební preference ... zkrátka *11* *11* *11*
-
-
Já si otevřel diskusi na Ihnusu a podobná žumpa
-
A proč by ne. Je tu malá šance, ale je. 90% lidí zajímá jen vlastní prospěch dosažený jakýmkoliv způsobem. Vítej na zemi.
-
-
To víš. Já pořád žiju v přesvědčení, že existuje presumpce neviny a solidárnost. Zvlášt, když ti kluci proslavili (snad v dobrým) ČR víc, než většina těch takzvaných "diskutérů".
-
-
Presunkce neviny neexistuje.
-
-
Máš pravdu. Je to samozřejmě presumpce... Jsem V Ů L
-
jak v reálném, tak gramatickém případě
-
-
Jiste, obvineni ze spionaze proslavuje zemi obzalovanych v dobrem ... facepalm
-
-
On myslel Armou...
-
-
Ok, moje chyba.
-
-
-
-
-
-
Zda se, ze Rekove objevili novy zpusob, jak ziskavat penize na splaceni sveho statniho dluhu. Tleskam.
-
-
To abychom taky pomalu začali nějaké špiony chytat...
-
-
"V odůvodnění rozhodnutí je podle informací obhájce zadržených uvedeno, že není indikace, že by ohrozili národní bezpečnost Řecka. Toto zdůvodnění má velký význam ve prospěch obou zadržených pro soudní jednání, které se v budoucnu bude konat." zdroj
-
Nejsem v tom kovanej, ale přijde mi docela divné, že pustí "špiony" na kauci a navíc jim ještě dovolí vycestovat zpět do ČR.
Mám z toho všeho pocit, že si řekové uvědomili, že je celé obvinění kravina a teď se to budou snažit nějak uhrát bez co nejmenší možné ostudy.
Ale vem to čert, hlavně že už se kluci dostanou z basy *4* -
-
Mám dojem, že vyfasují max. zákaz vstupu do Řecka, plus možná nějaká pokuta.
-
-
Řekl bych, že ti dva už do Řecka nejspíš nikdy chtít nebudou.
-
-
Jakou ostudu? Každýmu jsou ti dva u zadele, to jen tady se hysterčí :)
-
-
5000 euro jo, to si z toho řecká justice dělá pěkný byznys... když jsem to četl, vzpomněl jsem si na únosy lodí somálskými piráty
-
-
Kauce se vrací po skončení soudu.
-
-
Navíc jejich zadržení je stálo určitě několikanásobně více než 5000EUR.
-
-
Tak je nemeli zavirat, nestalo by je to nic... *5*
-
-
-