Přejít na výpis diskuzí
Čeští vývojáři dostali za údajnou špionáž v Řecku podmínku
16.5.2017 | Aleš Smutný
84 příspěvků
-
Tak je to jasny no. Borci si tam jezdej s fotakama, armada to musi hlidat a pak nemaj lidi na hlidani hranice a samozrejme ani na pripadnou pomoc lidem co utikaj pred valkou v nafukovacich neckach
-
Jestli ještě nemáš program na prázdniny, tak doporučuji zajet na Osoblažsko. Je tam nádherně, jsou tam krásné a milé holky a celkově bezva lidi, z nichž má spousta řecké kořeny. A zkus tam, to co si napsal, říct někde v hospodě. Oni si tvůj názor rádi poslechnou, i když pak budeš pár týdnů jíst jen hadičkou a klávesnici vyťukávat tužkou *1*
-
1. Neznalost zákona neomlouvá.
2. Taková délka procesu je bohužel normální i u nás. Pokud vím, proces byl různě zbržďován. Minimálně na začátku to bylo nějakou stávkou či co. Už je to dávno...
Byla to smůla. Dobře že se vrátili zpět domů a že dostali aspoň tu podmínku. Jestli překročili zákon, to posoudit fakt nedokážu. Ale už ta samotné vazba byla podle mě více než dostatečný trest a i tak to bylo moc. Za pár blbých obrázků... *7* -
objektivní pravda to si dá do názvu obvykle jen nějaký faggot...
-
do klece tebe levičáčku a neomarxisto.... *14*
-
starý za*udlý soud*uh se ozval... zatím jsem tu já jediný kdo proti neomarxistické náplavě bojuje... že je řecko banda líných levičáků je fakt...
-
Řekové jsou v tomhle dost přecitlivělí kvůli Turecku, s kterým mělo a vlastně stále má nevyřízené účty a přestože je Turecko člen NATO, Řecko to zjevně moc neuklidnilo. Nakonec, ukazuje se, že Turecko je jakási kukačka v hnízdě.
Ta podmínka znamená uznání viny. To je docela blbý. Kdyby byly zcela osvobozeni, mohli mít nárok na odškodnění. Přecijenom ztratili několik měsíců svého života, když byli v Řecku ve vazbě. -
Ty si ty natočené záběry viděl?
-
Za hloupost se platí.A to platí po staletí. No mládenci příště google maps
-
Koho zajímá řecká armáda? Kdo by tyhle chtěl využít? Vždyť se ti blbci odrovnají sami ekonomicky. To, že dostali podmínku v zemi sandálů a gyrosů pro ně snad nic neznamená,ne? Nebo ve spolupráci s českou justicí jim tam ten záznam fláknou?
-
to teprv zní podezřele
-
lol proč si denemti staví vojenské zařízení hned vedle místa kudy to země proudí turisti.
-
Doufám, že se brzy dozvíme pravdu, protože by bylo špatné, kdyby nevinní byli odsouzení a vinníci zůstali nepotrestáni *7*
-
Však ten popis taky dokonale sedí i na ČR, *2*
-
Tak tedy, dělali tu špionáž, nebo ne? *8* *3*
-
>triggered
Neprezentoval to jako fakta a je tam napsan jen nazor, sam jen rika, ze to tak nevypadalo. Na kazdy pad skepse by mela byt. -
Byla o tom napsana spousta a porad je to malo pro typy ggg, tedy pseudoalt-right fagy, kteri revnive rvou neoliberalni sran+ce a mysli si, jak moc to neni effay , jak jsou ostatni pseudo a jak moc jsou normalt.
Normani do klece. -
Krizi zpusobili nemci neopatrnymi investicemi, nedostatečnou kontrolou finančního trhu a kontrolou podminek vstupu do eu.
-
To byl opravdu zvláštní soudní proces. Když totiž jedu na míste spolujezdce, nebo v autobusu, nemusím si značky zákazu focení všimnout, protože nesleduju porad silnici. Meli by proto turisty informovat nejakym jiným zpusobem, aby se ta informace k nim opravdu dostala.
Dalším problémem je délka soudního rizení, ono čekat pet let na rozsudek, a to i v prípade že jste vinní, není zrovna výhra a muže se to podepsat na vaší psychice i profesionalni kariere. (predstavte si že žijete v nejistote, že nekdy v blízke budoucnosti, nevíte kdy, pujdete do vezení, nevíte na jak dlouho, možná na tri, možná dvacet let). Nemluve o tom že rozhodovat pet let v takhle jasnem prípade (není co vyšetrovat, všechny dukazy jsou od začatku), taky vypovída o stavu soudnictví. -
Hleďte na apologeta neoliberální propagandy.
Máš štěstí že mě tu máš. Před pár lety jsem o tomhle tématu natočil video.
https://www.youtube.com/watch?v=WPE3MZRXKnI