Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na ten web občas mrknem pre zábavu, ako sa tam decká hádajú a žebrajú o cheaty a kódy.
    Inak je tam až príliš veľa bordelu, urážok, proste katastrofa. Adminov nikde, chcelo by to prekopať tamojší systém... v dnešnej dobe je to už trochu na srandu. Abecedaher. to isté...
    Inak tie decká hrajúce s nesmrtelnosťou nechápem, prečo radšej nepozerajú filmy, keď na hry nemajú.... :) Ja keď som bol niekedy v minulosti nútený použiť cheat kvôli nejakej chybe hry (napr.konzola v Morrowinde), tak okamžite ma už hra prestala baviť..v normálnom živote nesmrtelní nebudú a nikdo im nič nedá zadarmo...:)
  • Hanzales
    Heh, nad prazdnou diskuzi jsem se pozastavil taky, schvalne mrknul na stranky a pak je zase zavrel.
    S tim asi souvisi i to, ze cheaty a herni wallpapery jsou domenou hlavne mladsich a zacinajicich hracu a pokud jde o ty mladsi, tam to i vice vevodi tomu piratstvi. A co se tyce pomluv upiratenych her... Ono to bude tim, ze ti "hraci" jsou znuzeni, vsechno probehnou, nebo rozehrajou 8 her najednou a ve vysledku si tech her ani nevazi. (stahnou, po pul hodine reknou "to je blbost" a jdou dal) Pokud clovek dospeje a hry si kupuje, tak si vybere opravdu jen ty kvalitni, nebo ty co ho bavi dlouhodobe a taky si to pak i vice uzije, nehlede na to ze si te gamesky pak i vice vazi a ma pocit zadostiucineni, kdyz si predstavi vsechny ty lidi, jak na tom ty roky dreli a dali do toho kus sveho zivota ;o)
    • filias
      Tak jako mladší hráč si už nepřipadám, ale herní wallpapery mě zajímají pořád. A cheaty? To pokládám dnes za nesmysl - buď má být hra obtížná a upozorňuje se na to v každé recenzi (Meat Boy), nebo je tam nastavení obtížnosti. A chtít si zkracovat si už tak krátké hry cheatama mi taky hlava nebere.
    • 2Hanzales: To je vsechno pravda ale na druhou stranu vsichni jsme byli mladsi a vsichni jsme to asi zname... Mesicni kapesny co clovek dostaval bylo tak na petine ceny nove PC hry (treba ted uz deti dostavaj od rodicu vice co ja vim). Clovek si pak hned vzpomene proc chodiĺ do JRC nad krabicema s PC hrama jen slintat....
  • Mě se hlavně nelíbí celé ABCgames. Když se podívám do diskuzí tak tam jen najdu lidi kteří se ptají jak rozchodit pirátskou kopii, loudí cd klíče atd. Vím že to ( asi ) není vina těch co stránky provozují ale je mi vážně na zvracení jak většina bezostyšně hry stahuje a pak je na diskuzích ještě pomluví. Ovšem toto není jen v diskuzích na ABCgames ale i jinde. Takže asi tak. Samozřejmě se i tam najdou jedinci slušní.
  • se mi líbí, jak tohle nikdy nikdo nekomentuje :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit