Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

    a prinese to aspon  novou cast mapy nebo to bude zase na tom malem piskovisti?

  • Já doufám, že tam bude pořádná obtížnost, v KC:D mám od půlky problém s tím, že to je moc snadný a pak některý questy nedávají smysl. Třeba když vás zajmou na Vraníku, tak než od tama uteču tak vymlátím celej ten tábor. a potom na něj útočíme s celou armádou.. :D a všichni se tam zrespawnujou. to samé vlastně už v Přibyslavicích, tam taky zabiju všechny bandity i kumány a pak na to znovu útočíme. a potom znovu to samé, když se máme proplížit na Talmberk a zachránit rukojmí a spustí se poplach, dostane hráč automaticky úkol "Uteč", ale já sám pomlátím celej ten hrad a pak prostě odejdu, rukojmí tam musím nechat, nejde je zachránit..celý to nedává smysl. 

    • Mart9

      To si ale trávil nezdravě moc času tréninkem soubojů ne? Pokud bys to hrál normálně a lepšil se jen tím, jak procházíš jednotlivé questy, nemůžeš být přece tak nabušený. Beru to podle sebe, útěk z Vraníku pro mě byl peklo a musel jsem to udělat tak, abych někoho potkal opravdu co nejpozději to půjde, jinak jsem neměl šanci. Takhle to asi autoři i zamýšleli. To, co píšeš, je pro mě nepředstavitelné a popravdě bych si v tu chvíli přál, abych byl takové monstrum jako ty.

      • hoj, já to hraju podruhé, ale poprvé to bylo úplně stejně. když se dostanu na Vraník mam odehratych asi 51 hodin (podle savu to jde poznat). Zrovna třeba na tom Vraníku stačí zezadu omráčit ty dvě první stráže, potom je zabít když jsou omráčený, vzít si šperháky a odemknout si dveře k Erikovi, a tam mám všechny svoje věci, v ten moment už porazím třeba 6 i 7 týpků najednou, ta AI je strašně blbá.. teď to teda hraju s dřevcema, což je OP, ale na první přehrání před rokem jsem jel normálně meče a akorát jsem všechny na Vraníku postřílel lukem do hlavy :D 

        • Duncan66

          Doporucuju vyzkouset nejake mody, ci jejich kombinaci a trochu si s tim pohrat, velmi pravdepodobne si najdes svoje kompromisni optimum a potom jsou souboje opet vyzva i v pozdejsi fazi hry. Mas recht, ze bez toho je zakladni hra v pozdejsi fazi co se obtiznosti souboju tyce traparna a bez problemu si behem par sekund podam i Bernarda a vsechny dalsi TOP bojovniky, coz je skoda.

          A s tim vystrilenim Pribyslůavic i toho druheho tabora nepritele, tak to moc autori nedomysleli.

          Jinak ten nocni "stealth" na Tamberku je o nahode. Jednou v momentu zaveleni k uteku se tam z niceho nic objevilo 10 nepratel a poradne jsem se zapotil a v jinem pripade jsem proste hned popadnul Ptacka a stihl jsem s nim prchnout aniz by nam nekdo zkrizil cestu.

        • Mart9

          Aha, já jsem se několikrát snažil omráčit toho prvního co chodí od domu, kde jsem byl uvězněný a vždycky mě při tom pokusu dostal :( Takže jsem to nakonec udělal tak, že jsem prostě vyčíhal cestu a co nejrychleji zdrhnul bez čekoholiv.


          Ale neodpověděl si mi na ten trénink, není podle mě možné, abys byl takové monstrum bez toho, aniž bys strávil hodiny u Bernarda a naskilloval se.

          • Já snad natočím video a postnu to sem.. ;) já nic zvláštního nedělal, jen to hraju hodně poctivě. Mám asi 80k grošů, protože poctivě lootuju, nakladam na koně a pak hledam kterej obchodnik ma jeste penize.. hraju porad jen s jednim typem zbrane, brzo jsem se naucil cteni a vykoupil vsechny knizky o sile/obrane/vitalite. perky co ovlivnuji boj mam v teto fazi hry uz vsechny. Myslim ze mam nejlepsi vybaveni (lepší než ten set Válečného oře, kromě helmy, tu mám tu Warhorse a nemůžu lepší najít, ani poprve jsem lepší nenašel). Jo a hned ze začátku jsem dělal ty questy na ničení všech těch táborů banditů (uši z vůdců) a potom kumánů (ostruhy) a pak těch "elitních" banditů u Skalice. myslím že zrovna tenhle quest line dost namaxuje tu postavu a člověk nemusí nic uměle skillovat, ani jsem to nikdy nedělal. Vlastně ani nevím co myslíš tréninkem u Bernarda - myslíš jako že bych s ním cvičil v tom ringu? Dává to skilly? já myslel že to je jen fakt na procvičení těch mechanik. 

          • Duncan66

            Mozne to je. 

            1. muzes mit top vybaeveni, ktere ti velice pomaha po par hodinach hry, protoze ho najdes na mape ve skrytych truhlach, nebo ho ukradnes.

            2. nevyhybas se bojum se vsemoznymi lapky a kumany po cestach - levelujes a zaroven ziskavas vybaveni a penize, stejne tak to chce hodne behat kvuli vitalite

            3. u Bernarda se naucis ty specialni protiutoky a obranu - alfa a omega pro souboje s tezkym souperem jako je treba Bernard

            4. nestridas typy zbrani a maxujes jednu. 

            5. umis dobre s lukem 

            6. mas dost penez, aby sis mohl kupovat levelovani schopnosti 

            7. pouzivas vhodny lektvar ve spravnou dobu.

            • Duncan66

              Jinak pozor je tam docela zasadni bug pri treninku s Bernardem. Kdyz vas ma naucit ty "riposty", nebo jak se nadava tem protiutokum pri vykryti vypadu soupere, tak je treba, aby se vam opravdu povedly pri tom treninku ty "riposty". Pri prvnim hrani mi to uznalo ikdyz jsem je neudelal 3 ze 3 a tvarilo se to, ze jsem se je uspesne naucil, ale pri soubojich mi nikdy nefungovaly. Jsem si rikal, co jsem to za lamu, ze mi to nejde a potom v pozdejsi casti hry jsem se je zkusil naucit znovu a najednou uz jsem je v soubojich delal jeden za druhym. Nejsem si jisty, zda to opravili, pri druhem hrani jsem si na to dal velky pozor, protoze bez toho nekoho jako Bernard neni mozne skoro porazit, protoze on to na vas takto zkousi porad a porad.

    • ten samý problém jsem měl jsem s Elexem. Zpočátku brutální obtížnost i na normal, a ke konci s prstem v nose. A ten poslední souboj byl vtip. Hybrida jsem párkrát sekl mečem a bylo po něm asi za 5 sekund. Jednoduššího závěrečného bosse jsem ve hře dlouho neviděl, pokud vůbec někdy. Říkáš že KCD to má podobně, jo?

      • Zaho

        Posledního bossa ve Skyrimu jsem porazil jednním úděrem. Takže asi vteřina. Tenhle problém může mít každé otervřené RPG a může si za to hráč většinou sám. Osobně jsem pokažený z MMO kde nejdu do boje nepřipraven a prostě jsem to ve Skyrimu přehnal.

      • No on Elex je trochu víc RPGčko, ale to co píšeš bylo vlastně i ve všech Gothicách, ze začátku peklo a postupně sílíš a je to poznat, až je to nakonec jednoduchý. Jenže v KC:D je to umocněný tím, že si vlastně nevybíráš žádnej talentovej strom, žádnou classu, jen vlastně zbraň, a postupně získáš úplně všechny perky - všechny kromě těch kde si musíš vybrat jestli ten nebo ten (třeba maratonec nebo sprinter, nemůžeš mít obojí). A pak jsou tam perky u zbraní, kde se máš naučit speciální komba, a já teď KC:D dohrávám podruhý a znovu mi ty komba přijdou úplně zbytečný. Není to vlastně vůbec RPG, spíš takovej akční walking sim. ale nádhernej, to jo. ta hra si zaslouží uznání za jiný aspekty než je zrovna hratelnost těch soubojů. Ale ono..jestli se ti líbí na Gothicu jak je "rewarding", tak tady je to v jistým smyslu taky, jen je to lehčí. Já jsem hrál Elex za ty druidy/prostě barbary a myslim že až do konce mi to uplně snadný nepřišlo. a jsem teda gothic/risen/dark souls veterán :D PS: přítelkyně se ptá "co to je za dlouhej koment" a já "týpek se ptá na Elex vs KC:D" a ona: "Joo Elex, to je takovýto jak to měl být Gothic ale pak tam dali jetpacky že jo?" :D :D no..tak.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit