Přejít na výpis diskuzí
Charles Dance ze Hry o trůny dabuje císaře Emhyra ve třetím Zaklínači
21.4.2015 | Honza Konfršt
35 příspěvků
-
pan herec...to charisma z neho jen chcije, urcite skvela, skvela volba
-
-
Jeho upír v Dracula Untold byla jediná dobrá věc na tom filmu.
-
-
Tak snad ho tam někdo nesejme na hajzlu s gatěma na půl žerdi.
-
Nevim jak to ten chlap dělá, ale když mluví ať je to o čemkoliv, mně běhá mráz po zádech.
-
Nejoblíbenější postava z Her, škoda že už zemřel. Kdyby byl mladší, dělal se film Zaklínač, tak by skvěle pasoval na Vilgefortze.
-
-
Jak píšeš her tak jsem chvilku nechápal z jakejch her :D a hlavně kdo kdy umřel, ale pak mi docvaklo že asi myslíš Her o Truny :D
-
-
Já zase marně vzpomínal co hrál za postavu ve filmu Her/Ona *1*
-
-
pozri Alien 3
-
-
Ten člověk snad musí být takový i v reálu. To snad není možné.
Už ho vidím jak sedí doma v obýváku při svíčkách a tím jeho ledovým, temným hlasem se ptá manželky jestli už udělala večeři. -
-
https://www.youtube.com/watch?v=TbwroS0YP54
-
-
Vetinari, Lanister, Emhyr. Sakra tohle je člověk kterýho by se lidi měli bát *1*
-
-
Zrovna na Vetinariho mi nesedl. Vizualu, jez je naznacen v knihach, mnohem vice korespondoval Jeremy Irons. Ale herec je to charismaticky o tom zadna.
-
-
Toto moc nechápu: Hlas mu nepropůjčil Charles Dance, kterého jste mohli zahlédnout například ve Hře o trůny, v Kódu Enigmy z minulého roku, ale mihl se například i Tmavomodrým světem.
-
-
Myšleno jako Hlas mu propůjčil Charles Dance, kterého jste mohli zahlédnout nejen například ve Hře o trůny, v Kódu Enigmy z minulého roku, ale mihl se například i Tmavomodrým světem.
furt divné ale né něják šílené
BTW pulroku zpátky to bylo na většině sevrveru, takže titulek je trochu střelůený. -
-
Oni chteli spis napsat "hlas mu nepropujcil nikdo jiny, nez";-)X2L
-
Nech je to ako chce, ale je to nespravne :D.
-
-
-
Sakra tohle prostě nemůže dopadnou zle *14*
-
Jeden z mych nejoblibenejsich hlasu, vyborne!
-
však to se ví už dávno, ne?