Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stephano

    Až se dostatečně nabažím The Witcher Realms, tak TES bude další na řadě. K tomu ještě LOTR i GoT. Žně! :) Jediné co mně nechytlo, ale uznávám kvality, je Prince Of Darkness.


    Doufám Vašku, že s Alešem chystáte další Longplaye, žádné sbohem a šáteček. Tyto Longplaye jsou nejlepší na Games. A navíc, kdo by odolal nekorektní diskuzy na téma sovětský Mordor a zbavování se dětí. :D


    Jinak jsem včera po velmi dlouhé době viděl Janu z Arku od Bessona a je to hodně podceňovaný film. :) Milla i Dustin jsou super. Navíc mně fascinuje životopis Gillese De Raise. Myslím si, že by se o něm dal také natočit super film. Ten propadl magii a okultismu jako kdyby hrál CK II. :)

  • triptich

    hmm... mám chuť na morrowind. toto som nemal čítať :D

    • Stephano

      Tak zatím crash po loadingu. Vypnul jsem všechny DLC, vše staženo ze Steamu. Zkusím ještě Nexus. Přeci jen, stále to ještě není 1.0. :) TES na dvojku jsem hrál krátce, ale bylo moc fajn. TES má mód taky do Medievalu II. Ještě by někdo mohl udělat WarCraft. Či Dunu, Mass Effect nebo SW. Každá planeta by byla jeden region, stejně jako v Empire At War. To by bylo moc dobré. Stellaris mně moc nebere. Nějak už jsem si zvyknul na rody a jednotlivé charaktery skrze stát/rasu. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit