Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KaloSaper
    Bohužel se díváš dobře. U mobilní verze stránek není uváděn autor textu.
  • alladjex
    kdyz se divam na clanek v mobilni verzi,tak nikde nemuzu najit autora clanku.
    nevidim to nebo to tam neni
  • Kdyby to nemělo s RPG nic společného, asi tam není za tím "j" napsané RPG... Taky by se to mohlo jmenovat japonské hry. Samozřejmě to s nima má dost společného, jenom jsou prostě jiné a podle mě jeden z nejznámějších trendů jRPG je právě tahový systém. To bude asi důvod proč to k nim přirovnal.
  • maros.goc
    Nuž zda sa ze si žiadne jrpg este nehral:-)
  • InfidelBro
    jRPG hlavně s RPG jak otakovým nemají skoro vůbec nic společného, protose jim taky říká jRPG ... nejsou to prostě RPGčka.
  • JRPG souboje nejsou charakteristicke jen tim, ze jsou na tahy, ignorante.
  • Z pocatku zabavi, pak prijdou zdlouhave repetetivni souboje a nakonec rychly konec...
    Mimo grafickeho zpracovani a pribehovych basnicek naprosto prumerna hra.
    Jak to nekdo podoktnul souboje ala final fantasy z toho JRPG nedela! To by totiz ta hra musela mit nejaky poradny pribeh!!
  • maros.goc
    Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII, Final Fantasy IX, Vagrant Story, Chrono Cross, Xenogears, Valkyria Profile ....:) asi tak :)
  • nebude to k teme ,ale dakujem za tento web kde sa mozem vyjadrit zadarmo a bez registracii a aby som este aj platil pripadne ako v SME novynam za svoj názor.
  • maros.goc
    samozrejme, že má :) Bohužiaľ názov JRPG je dnes už tak zprofanovaný, že sa to lepí všade ako nejaký trend ...nič proti Child of Light, ale porovnaj ju sko skutočnými JRPG ako Fina Fantasy VIII, Persona 3, či Dragon Quest V ...Child of Light je úplne iná hra
  • Keyz
    JRPG souboje? Co to je? Boje na tahy, které byly snad prvně v nějaké japonské hře a proto vše na tahy bude japonské?

To je hovadina vše někam řadit do dalších kategorií i když to není potřeba a i kdyby to vytvořili Japonci.

VRPG je Vikingské RPG a označuje se použitím rohaté helmy. *15*
  • Child of Light koktejl:
    -do šejkru dejte "Dust: An Elysian Tail" a "JRPG souboje"
    -protřepejte
    -nalijte do enginu z Raymana
    -podávejte
  • Miserius
    Tojo, sorry *3* Já jsem si to v hlavě nějak zaškatulkoval a ignoroval jsem všechny ostatní informace *1* Ale i tak, dnes člověk dostane za mnohem víc peněz mnohem míň muziky...
  • milos.bohonek
    Je tam několik málo cut-scén, které nadabované jsou. To jsou ale výjimky. A proč to není nadabované celé - jak píše Kubas, rýmy tam jsou občas lámané přes koleno a podle mě by to neznělo dobře.
  • Aha a já pořád přemýšlel, proč se této hře říká jrpg a ono je to pouze kvůli tahové systému? Což je blbost ne? Nemělo by jrpg splňovat více než tahový systém?
  • milos.bohonek
    Na poměry RPG (a zejména JRPG) je 10-12 hodin vážně jednohubkových. :)
  • Odulin
    Pro mě velmi příjemné RPG překvapení za necelý 3kila (us psn). Zmínil bych ještě povedenou hudbu s tklivými motivy od Béatrice Martin.
  • jedinej důvod - sice se to všechno hezky rýmuje, ale na počty slabik (nevím, jak se tomu odborně říká) to absolutně nevychází, takže kdyby to někdo četl, zněl by jako pako (i on, i ten text)
  • Všechno to vypadá moc hezky, ale proč to proboha není namluvené??
  • Chronocross, Vagrant Story, Valkyrie Profile tam aspoň uvidíš jak ma takove JRPG videne z boku vypadat:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit