Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Vážení, vzhledem k tomu, že jste se zde místo her rozhodli řešit otázku vlastního pohledu na tu kterou rasu, a navíc dosti primitivním způsobem, diskusi k článku s lítostí uzavírám. Pokud chcete podobná témata rozebírat, tak prosím na serverech k tomu určených, ne na Games. Díky.
  • Boužel už je to tak začíná to bejt tak u většiny a kdo má jinej názor je hned milovník černejch a ostuda rasy a kdo ví co všechno..nějak to nechápu sme všichni lidi ale asi ne všem to dochází..s timhle příspěvkem naprosto souhlasim
    • měla být reakce na Dethklok
  • Amylee.Anderson
    Ten, co dělá rap je "umělecká duše"? V tom případě je to pro mne urážka umění.
    • to sme dva ...
    • 13_11
      Díky za doplnění článku.
      Rovněž díky za pochopení vtipu – to přirovnání není nic, na čem by okolní text stál; pozorný a chytrý čtenář dokáže číst mezi řádky. Tady v diskusi to ale stejně vypadá tak, že obsah, když nepočítám tebe, nikoho nezajímá, a tak se tu rozjíždějí tradiční „rozpitvejme větu po větě“, „hip-hop je fuj“ a pak ona smutná věc. Že by byli čtenáři Games málo progresivní?
  • no fuj
  • "od pohledu hotoví gangsta hustlers" kdy prestane v cr dochazet ke zvraceni takovejhle zatuchlejch nazoru?
    • CRYPT
      souhlasim...
    • 13_11
      Má-li to být kritika na předsudky, tak pozor! Já mám černošskou kulturu moc rád – onu větu chápat pouze jako nejapný žert / oslí můstek.
  • priprava na aprilove fory ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit