Přejít na výpis diskuzí
Chmielarz: Bulletstorm není jen bezduchá střílečka
9.12.2010 | Aleš Smutný
4 příspěvky
-
Konečne dáka strieľačku na ktorú sa teším. Aj keby nebol príbeh, aj keby nebola žiadna interakcia medzi postavami, mne je to jedno. V Painkillerovi bol síce príbeh, ale veľmi neoriginálny, zle podaný, ale vadilo mi to? Nie. Bavil som sa kráľovsky pri tej hre. To isté čakám od tejto hry a si myslím, že nebudem sklamaný. Hra, v ktorej je strieľanie všetkého možného upravené tak, aby človeku nešlo len o headshoty ale aby prejavil aj dáku kreativitu. Super nápad ! Hlášky, ktoré presne sadnú ku tej všetkej akcie. Ak naozaj bude aj dáky zaujímavý príbeh a postavy, tak to bude len čerešnička na torte. Poliaci, ideme ! :D
-
--Chmielarz hovoří o bodování za to, jak moc dobře a nápaditě odpravujete protivníky.--
A tomu on říká že to není bezduchá střílečka??Dobře,zábavný to být může ale rozhodně nepůjde o nic "promyšlenýho" ..Prostě jen jdete a zabíjíte a to že tam máte sto způsobů zabití z toho jinou hru než bezduchou střílečku neudělají..
Vlastně myslím že čím víc promyšlený se bude snažit ten příběh být tím víc to může uškodit protože to bude divně "kontrastovat" se zbytkem hry.. -
-
On tím myslí, že tam jsou víceméně komba, která se stupňují. Střela do hlavy - určitý počet bodů. Je to ve vzduchu, další bonus. Vybuchne pod ním v té chvíli něco. Zase. Střela ho hlavy je kuší (vymýšlím si), další...
Jestli je to nějak sofistikované, to už je druhá věc:)
-
-
A to by snad mělo být špatně, že je to oldschoolový a bezduchý. Já to naopak pokládám už od prvního videa za plusy hry.