Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thanquol

Vývojáři a vydavatel Call of Duty by to mělo přibližně za rok a asi i lepší ten Single. O multiplayeru ani nebudu znovu začínat mluvit. Shrnul jsem to krásně před více než pěti lety zdejším akolytům s volebním právem.

• to 

kovadlinka: Jo počkej...2026 ti možná vyjde jedna část týhle hry co dává trochu smysl...sice se to dělá od roku 2014 ale to nevadí...kámo, tebe by nevzali ani jako nejlevnější holu jak rozkuřuješ trapně...zamysli s nad sebou 
  • Horst_Fuchs

Opravdu 2026? Ale no tak, on to stejně zase odloží aspoň o rok. 😛

Snad to aspoň bude stát za to. Když se rozpočítají peníze co doteď vybral tak jediný měsíc vývoje Star Citizen + Squadron 42 stál v průměru přes 5 milionů $, což už je docela hardcore srovnatelnej jedině s chystaným GTA 6.

• TIRsk

Same story ?

Duke Nukem Forever began development under 3D Realms and underwent a severely protracted development that lasted 14 years.

Duke Nukem Forever received mostly unfavorable reviews, with criticism for its graphics, dated humor and story, simplistic mechanics, and unpolished performance and design. 

• Vladimir

Já mám pocit, že produkoval film Wind Commander a ten díru do Světa neudělal. Mám pocit, že komerčně to nebylo taky nic moc. Na základě tohoto by měl být v prohlášení opatrnější, dle mého názoru. 

• Jevo83

30 hodin obsahu za 10 rokov vyvoja… to je macher, 3 hodiny rocne… 4 mesiace vyvijaju 1h obsahu, nie div ze hlavna hra nikdy nevyjde 😂

Mimochodom ta 28 minutova ukazka neukazuje nic revolucne, mozno tak nizke fps pri lietani a first person view…

A tie financie? 1,3 mld dolarov… to znamena ze ma priblizne 100 mega na rok, 10 mesacne…. A on za 10 milionov mesacne za x rokov vyvoja nedokaze releasnut hru?

Wow…. To musi byt najhorsi projektak v historii ludstva

Alebo najlepsi podvodnik

• GTA je ve vývoji podobně dlouho, vývoj stál přibližně stejně a jedná se o jednu hru s příběhem na 30-50 hodin a multiplayerem... Myslím, že by většina těch tupců, co o tom ví kulový a jen si chce do něčeho slovně kopnout, by raději měla být zticha jít si hrát svoje oblíbené hry a do jiných se nenavážet

• Jenže GTA 6 reálně vyjde jako komplet hra, myslím že většina těch tupců co si myslí, že SC zničí svět až vyjde by si měla vyndat hlavu ze zadku a vyhodit tu onanační plínu

• Jevo83

A co este mozeme a nemozeme robit prosim Ta, mas nejaky zoznam?😀

GTA 6 bolo v roku, ked releasli prvu hratelnu verziu Star citizenu len na papieri v predprodukcii. Star Citizen je uz 8 rokov v Early accesse, oznameny bol v 2012, cize sa na nom pracuje uz takmer 15 rokov. Squadron mal byt povodne releasnuty v 2014, to je aktualne 11 rocny sklz - Rockstar ma sice dlhe vyvojove cykly, ale nie 11 rokov oneskorenie oproti planu.

A ak niekto predava za 50 tisic dolarov 3D modely do hry, ktora je v early accesse….  Ooook😂

• dworkin

Miliarda dolarů. Tam zjevně úřadoval Šimon Plánička a jeho metoda zvýšení dojivosti v závislosti na frekcenci publikace screenshotů neexistujících assetů.

SQ42 v roce 2026 nevyje btw. Nejvyjde totiž vůbec, Roberts zavře studio a svede to na mimozemšťany nebo kruhy v obilí.

• Ten člověk je normální psychopat, a ti co na to čekají i blbci...neumim si představit zadotovat hru v roce 2012 nebo kdy to bylo, a pak čekat přes dekádu s tim, že možná to jednou vydaj...rozpočet malý země na Zemi a furt jen velkohubý prohlášení, už jen to prohlášení, že to bude po GTA6 největší 2026 věc, jen nebere v potaz, že krom těch, kdo to "koupili" to defakto už nikoho nezajmá...

• Derp_1337

Oprava titulku: 

Chris Roberts mířil vysoko. Squadron 42 měla být nejzásadnější herní událost roku 2015. 😂

• Lukyz

Já jen doufám, že za ty 13 let starý čtyři stovky dostanu i tu SP kampaň, která mě jako jediná zajímá 😁 Od nějaký první veřejný bety jsem to přestal zkoušet i sledovat, tak snad to nerozporcovali na nějaký moduly 🙏🏻

• no taky jsem to poridil v te dobe hlavne kvuli SQ42. Ale kdyz ted ctu 30-40hodin, to mi prijde jako bida na tech 13 let vyvoje :D Z toho bude jeste 10 hodin filmu

• To je jako vzpomínat na bejvalku před třinácti léty

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit