Chris Roberts nastiňuje budoucnost Star Citizen a Squadron 42
-
Fanboys jsou schopni posílat peníze jenom kvůli slibům. Lidská hloupost nezná mezí.
-
Hezké marketingové kecy. Doufám, že ti za to platí.
-
Ten vývoj je fakt neskutečně dlouhý. Na rok vypustím sledování novinek o hře, a když se vrátím, přijde mi, že je pořád v tom samém stavu. Momentálně je to prostě zajímavý experiment megalomanského vývoje typu "narveme tam všechno co nás napadne" oproti tomu, že normálně se programy a hry vyvíjí postupně (a přijde mi, že tím neustálým předěláváním se jim stejně nepovedla ta myšlenka, že když to vyvinou všechno najednou, tak to bude jednodušší).
-
Spíš zestárne než to vůbec vyjde, ale na důchod to bude super hra.
-
😂.
-
Mám "pouze" pokročilou Auroru (tenkrát v akci za 25 dollarů) a i kdyby to nakonec nevyšlo, tak jsem si s hrou užil svoje, nalítal si svoje a nachodil si svoje. Jestli se to někdy dotáhne do konce, tak v té hře následně spousta lidí zestárne.
-
Zase kdyby neměli co ukázat, tak jim zdroj peněz rychle vyschne.
-
V komunitách co jsem, má investici cca (od oka co vím, nebo si to myslim)
20% - do 60$
20% - do 500$
50% - do 1001$
8% - 1000-2000$
2% - 2000$ a víc
-
Kamarád co na tom dělal mi třeba řekl, že problém byl i stím, že dost věcí se tam prostě předělalo. Někdy prakticky bez důvodu. A to i přesto, že se během vývoje daná věc připomínkovala. Dokončilo se to a za týden přišel Chris, že se to prostě předělá... Celkově ten vývoj mi přijde zmatečnej a nekoncepční a přesně jak řikáš, chtělo by to mít nějakou kostru a pak tam nabalovat další a další věci.
-
Doporučuji dát si do závěti pro potomky přihlašovací údaje do hry aby si oni pak mohli zadarmo užít plnou verzi až to vyjde 😂
-
13.10.2020
Funds Raised - 314,932,195 $
Star Citizens - 2,837,957
Ještě žádná jiná hra mě tak nechytla jako SC (dřív GTAo) Je tam prostě absoltní volnost (a ano , dost bugů protože prostě alpha).
Každopádně se hra pomalu začíná dost pěkně rýsovat do finální podoby.
-
Maličko jinak, alespoň nakolik tomu rozumím:
1 milion hráčů, z nichž velká část má pouze základní balíček hry a čeká na hratelnou verzi. A potom skupina hráčů, pro kterou je to vysněná záležitost, a tak si kupuje ingame content, čímž podporuje vývoj.
-
Temer na zacatku existence projektu jsem zafinancoval zakladni balicek. Po nekolika letech zkousim hratelnou verzi. Je to misty hezke az pusobive a obri, ale taky dost prazdne, umele nafouknute a bez charakteru. Designove rozhodnuti velmi zvlastni a neintuitivni. Příliš mnoho z toho, co je ted ve hre videt odpovida divne atmosfere okolo vyvoje. Netvrdim ze projekt nutne nemuzou dotahnout do nejake kompletnejsi verze, ale vsechno nasvedcuje, ze to nebude tak moc dobre a hrat to bude hrstka nadsencu. K dotazeni by potrebovali jeste jednu dekadu. Finance stejne generuje nekolik vasnivcu, kteri si kupuji nove lode za x tisic korun. Kez bych se pletl, ale tohle je imho uz delsi dobu prusvih. Aura projektu smrdi jak lacina prodejni pyramida s pochybnou kosmetikou.
-
Ok. To mi musí někdo vysvětlit. Takže oni mají 1 milion hráčů(téměř) a 300milionů USD tržeb? Tedy průměrně 300 USD utržených na jednoho hráče?
Za co ti hráči takovou částku platí? Průměrná AAA hra stojí 60 usd a s nějakými dlc nebo tak se to na hráče vyšplhá třeba na dvojnásobek. A to jsou hotové produkty.
A tady po sedmi letech pořád nemají hotovo. Tak za co jim to ti lidé platí?