Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ALHAZRED
  • Tak v rámci herní náplně nebyla možnost vést rozhovory o poezii a při pohledu na všudypřítomné reklamy na sexuální služby a povalující se uspokojovadla (viz robertek veterinárních rozměrů coby close combat zbraň) by člověk ani nic jiného než soulož neočekával :D

• Maxianimal

Tak pokud je někdo schopný se bavit s opačným pohlavím je kvůli potenciálnímu sexu, tak si označení simplord prostě zaslouží :)

• Skoda ze ve hre neni spolecnost Incelu :D

• Dobrý! Poprvé za mužskou postavu to přežiji i bez románku s Judy. Panam (Tristin Mays) je sympatičtější...

• Já myslím že romance s Judy za chlapa bylo to nejlepší co jsem za poslední léta ve hrách viděl. Spousta z nás se v tom určitě našla.

Člověk za ní běhal jak pejsek, snažil se ji utěšovat a být chápavý a trpěl její emocionální výlevy. Questy jsem plnil k její spokojenosti v rozporu se zdravým rozumem a vlastnímu přesvědčení a to vše jen kvůli příslibu soulože a možná i budoucímu vztahu.

A když po těch všech eskapádách už mělo přijít na věc, řekla že jsem strašně fajn, ale má mě ráda jako kamaráda a šla pryč :D

Byť to ve hře nebylo ztvárněno, hlavní protagonista si po tom určitě otevřel pivko a pustil P.

• Maxianimal

Ano, a je to trošku říznuté simpem :)

• ALHAZRED

Teraz vlastne rozmyšlam, či je uvod Cyberpunku skvely, alebo uplne napikaču, lebo viem iba to, že som nomad, ktory opustil svoj kmeň, ale neviem prečo, a čo mam robiť ďalej a načo vlastne. Možno by to chcelo na uvod filmeček, namotavku, motivaciu, zatial som hral hodinu a velmi ma to nevtiahlo...škoda.

Tak vravite, že tam budu hole baby ??😍

• Nekdo skutecne ty virtualni vztahy ve hre proziva? Nereknu to nejak odklikat v ramci pribehu, ale az tak?

• LessPh

Jestli je to ta z cover obrazku, tak by se dala zklatit bez ohledu na to jestli je strasne protivna nebo ne:D

Ja jsem proste zamerenej na vysledek:DD

• Nevím jak Vám, ale mě je Judy strašně protivná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit