Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • toka

    Visuální a jmenná podobnost s Nova Terra ze SC univerza je čistě náhodná. Za mě pomyslná náhrada za zrušený Starcraft Ghost.

  • MalyZeli

    Ja nevím jesi byt supr happy nebo ne z toho ze je to dost podobny ME1. ME miluju, ovsem animace tu nevypadaj zrovna nejlip, stejne jako ME1, i presto ze to dela maly tym lidi.

  • triptich

    vyzerá to dobre, pridávam na nekonečný zoznam zaujímavých hier. snáď to dopadne dobre, "veľké" príbehové sci-fi RPG by som bral.

  • jack

    To vypadá lépe než Andromeda . BTW před týdnem jsem dohrál trilogii Mass Effect a nezažil jsem v žádné hře lepší příběh. I konec trojky (hrál jsem se všemi DLC) se mi moc líbil. Moc mě vtáhnula možnost si importovat uložené pozice mezi jednotlivými díly a skutečnost, že v dalších dílech se projevovala má minulá rozhodnutí. 


    Zkouším teď rozjet sérii Zaklínače. 


    Máte nějaký další tip na sérii her, kde to něco podobného jde?

    • triptich

      drizzt ti dal vyčerpávajúcu odpoveď, avšak mne to nedá a hodím sem bioshock. síce nespĺňa tvoje požiadavky, ale určite je to séria, ktorú sa oplatí vyskúšať.

    • iSpirit

      Mass Effect objektivně nemá dobrý story. Je to splácanina všeho možného řízená na mainstream. Do teď se divím, že je Alastair Reynolds nezažaloval za plagiátorství. No, klidně jdi do Dragon Ale: Origins. To je taky nenáročná splácanina všeho možného. Výhoda je, že se to dobře hraje a má to o dost hlubší RPG systém než povrchní Mass Effect.

      • CRYPT

        U spousty tvych komentaru jsem cvakal +1, protoze jsem s nimi souhlasim, ale rici ze Mass Effect nema objektivne dobry story je hodne vedle. Tedy alespon podle meho nazoru. V celem hernim odvetvi se dodnes nenasel pro mou malickost vice Hero, nez (muzsky!!!!!) Commander Shepard a pribeh Mass Effect (puvodne jsem zacinal 2kou, ktera je podle meho nejlepsi dil serie - nejen pribehem, ale celkove epicnosti a naprosto paradnim hudebnim doprovodem) mne opravdu chytl za srdce. Je jedno jestli to je splacanina, ucel to splnilo nejen u mne, ale hlavne u dalsich milionu hracu, kteri se stali fanousky Mass Effect Serie (no Andromedy) a kvuli combat systemu to dozajisto nebylo. Ted vyvstava otazka, co u tebe, respektive ktera hra ma u tebe dobry pribeh? Ono totiz kdyz se nad tim zamyslim, ono jde udelat dobry pribeh v navaznosti na zanr hry, muze mit strategie dobry pribeh? Skakacka? Adventura? RGP?


        p.s. jeste mne napadla myslenka, dnesni trh je uz presycen mnohonasobne vice napady nez bylo treba v dobach Baldur's Gate apod... Je o dost tezsi vymyslet neco originalniho, co by se nedalo povazovat za mainstream, navic kdyz se hry delaji  za vidinou zisku...


        p.p.s. ME3 bylo co se tyce pribehoveho zakonceni dost odflaknute, jestli jsi pomyslel hlavne na to :p

    • jo, Mass Effect je parádní zážitek a těžko v hrách najít lepší. Zaklínačská trilogie je taky skvělá. Pokud máš rád dobřé příběhy, tak dobrý je i KOTOR1, KOTOR2 a NWN2. A taky Deux Ex série. Dragon Age je taky solidní hra, i když trojka je trochu slabší.

    • omiklon

      I know that feel bro!

      Zrovna včera večer jsem dojel jedničku (poprvé) a je to úplně božanský! Takže trošku hype na další díly..


      Kolega dole zmiňuje Dragon Age a je pravdou, že můžeš přenést pozice (do Inqusition si to musíš naklikat přes Keep), ale v každém díle hraješ za jiného hrdinu a časově se to natáhne na nějakých 10 let. Ve výsledku tedy jen formuješ svět kolem sebe..

    • snad v Dragon age to taky tak fungovalo

  • TheGGG

    a u této hry nebudou protesty, že si nelze vybrat vlastní postavu, pohlaví atd. jako to twitterové bojůvky předváděli u sekira?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit