Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ježiši, ještě že tuhle kravinu nehraju, takže mi nepřekazí radost. Mnohem lépe to vidím tentokrát s COD:MW3 :) to bude pecka
    • cod uz davno nejsou peckyale snad se to vyvrbi lip jak BO :) a to ze budes muset hrat pod jednim nickem neznamena ze hratelnost bude na prd
  • ses sam proti sobe... EA to nezrusi a zlevni to az za dlouho, smirte se s tim, ze Origin proste bude koncem tohohle roku fungovat na podobnym principu jako steam a to diky BF3 a Star Wars The Old Republic
    • neni se treba s nicim smirovat. Proste ea games not allowed a hotovo. Dobrych titulu je dost. Sem chtel prejit z csska na bf3 pac preci jen cssko je uz oldschool ale ty zpravy od EA + to ze ma vyjit novy CSS mi jasne rekly ne kasli na EA. At si to zaplati jini ... Mozna zkusim jen abych potrapil HW nejaky tu piratische verzi...
      • ja som dufal ze BF 3 bude pravy a dostojny nastupca BF serie ale nie je tomu tak ani v najmensom a o instalovanie dalsich stupidnych programov nemam zaujem
        EA to hell
        • Nemas ani sajna, jaky to bude, taky nejsem rad, ze kuli tomu budu muset mit origin, ale ten budu muset mit stejne uz kuli SW:TOR.

Reakce na pana nad tebou, muzes bojkotovat veci od EA, ale je to stejny, jako se pokouset zastavit facebook... pokud si proste chces tu hru zahrat, tak si to poridis i s originem a pokud ne, tak te tohle tema vubec nemusi zajimat.

Celej tenhle system, at uz steam nebo origin je uplne na ho*no, ze by se to pres to dalo stahovat a nakupovat, to mi nevadi, ale ze to potrebuje ke spusteni je hnus, ale jako clovek, co ma proste BF rad a vazi si prace DICE, ktery proste maj blbyho distributora (blbyho pro koncovyho uzivatele) si BF3 proste koupim, protoze verim, ze to bude ultimatni narez a blbej origin mi to nepo*ere...
          • Tak to seš teda dobrej, já bych takový nervy neměl... Kdyby ty dnešní hry na steamu aspon za ten posranej steam staly...ale sou to stale vetsi kraviny. Driv měla hra 700 MB a bavil ses na ni nekolik mesicu i let, dneska je HD resolušn, 3D, 8 GB disky a kvalita her je na prd... jako by kvalitě a originalitě her totálně odzvonilo.
            • to, ze rikam, ze by mi nevadilo, aby tak steam a origin fungovali neznamena, ze z 90% porad kupuju krabicovky u svyho oblibenyho obchodu :) Asi mam oldschool mysleni, ale mam rad, kdyz mam koupenou vec v ruce s krabickou, DVD a fakturou... Celej ten moderni napad nacpat vsechny hry na jeden ucet, kterej ti muzou ukradnout nebo zabanovat a to nejen kuli cheatovani, coz je mi fuk, tomu neholduju, ale i kuli naprostym blbostem jako je opozdeni platby z paypalu behem 2 dni kdy ma hra snizenou cenu a pak te nuti doplatit zbytek plny ceny, protoze to byla jednorazova akce... nezaplatis, mas ban na ucet v hodnote treba 10-15 tisic korun... fakt super vec, je proste uplna debilita, do nebe volajici a pomalu je to pripad pro ochrance spotrebitelkych prav.
          • hral som BF od jeho zaciatkov a BF sa od BC lisi a toto vyzera ako pokracovanie BC a nie BF aj ked je to alpha ale to neznamena ze hru celu prerobia hra bude vyzerat takto len destrukcia a grafika bude mat vsetky moznosti zapnute a bude tam nenej bugov ale ziadne velke zmeny gameplayu nebudu
            • uz z videii je vidiet ako sa to hra a hratelnostou to vyzera ako BC je tam 3D spotting a autoblbosti a to nehovorim o tom ze tam nebude commander a mozno ani commo rose
            • v cem to vypada jako pokracovani BC? BC je spatnej vtip, dobrej napad, nedotazenej do konce, tezko rict, jestli kuli konzolim nebo kuli cemu. Mapy budou vetsi nez v BC, letadla se vraceji, 64 hracu... me to teda jako pokracovani BC neprijde ani omylem... a to nemluvim o moznosti zalehnout... Nevim, jestli si alphu hral nebo pises na zaklade zahlidnutych videi a screenu, ale dokud to nevyjde, tak opravdu nevis, co to bude za hru.
    • no tak tenhle comment sem chtel dat jako reakci jinam, ale i jako samostatnej prispevek je to celkem srozumitelny
  • po delsi dobe jsem si chtel koupit novinku za plnou cenu, ale kaslu na to. dalsi buzer-spam program do sveho pocitace uz nesnesu.. od ted kdyz EA tak warez.
    • ...od ted kdyz EA tak warez. 1+
      • přesně tak, diky bohu za crackery
  • Psychotic: Samozřejmě, lidi si hru stáhnout a zahrajou. Většinou. Třeba já jsem stimhle taky přestal. Upřímně, her mám dost, slevy na Steamu pomalu ani člověk nestíhá, pořád kupuju hry ve slevách a nestíhám je ani dohrát, takže u mě něco jako sthovat ještě Warez a k tomu ještě hru, kterou vlastě ani nechci, nato už fakt neni čas. A vlastně, už je to nějakej ten pátek co se na mojem PC objevila hra od EA a Activision? To snad bylo naposled MW (1). A bez jejich her se mi opravdu upřímně žije úplně v pohodě.
    • Já si myslím, že základní problém je ten, že konzole udělaly ohromný krok kupředu, kdežto pc bud přešlapuje na místě, nebo dělá drobné krůčky zpět. Hrajeme hry, které se dělaly před deseti lety. Ale srovnejme si hry 10 let staré s hrami starými 20 let. Chci tím říct, že pokrok dnes znamená kybernetický svět. Pokud před pár lety stačilo mít panduláka a s ním střílet jiné panduláky, bylo to ok. Dnes už by to ale stačit nemělo. Celý směr gameplay by měl směřovat k on-line hraní a interakci s jinými živými hráči. V tomhle směru mi jako fungujicí průkopník přijde battlenet. Proč vychází desítky nudných her ročně, když k zábavě stačí jedna (BF2->PR2) a vydrží roky? Jedinému žánru, kterému se to povedlo je RPG -> MMORPG. Pak bychom se tu nemuseli rozčilovat na CoD MW X,XX, ...
      • Já si s dovolením velmi rád zahraji nějaký dobrý singleplayer. Kvůli názorům, jako je ten tvůj, tady budeme mít pravděpodobně naprosto zmrvený Neverwinter.
        • pro tvou informaci....přečti si nějaká preview pro Neverwinter nights... Bioware už tehdy prezentovali hru tak, jak dnes vypadá MMO. Jen s tím tehdy přišli příliž brzy. Je to přirozená evoluce.

dobrý singleplayer? A co třeba jako příklad Portal 2 - single vs coop?
          • Myslíš tím "Neverwinter Nights can be played online with up to 64 friends, all sharing in the adventure"? Ano, je tam možnost kooperace a perzistentních světů. Možnost. Stejně jako v Portalu. Možnost, kterou jsem nevyužil a zatím využít nehodlám. To samé v případě her typu Diablo. Nebo Rainbow Six. Jsou hry, kdy ano a jsou hry, které si chci užít sám. Mass Effect například.
        • I když ty sociální věci maji určitě něco do sebe, nechápu, jak se je můžou snažit vecpat do každý hry. Upřímně, pokud se to objevuje všude a ještě k tomu i v SP hrách, totálně mě to vytáčí. Jsem prostě zvyklej na to, že hry hraju sám, nikdo a nic mě neotravuje.
          A i když se dá souhlasit o tom, že se vše vyvýjí kupředu, opravdu pochybuji, že tvůrci chtějí těmito prvky prodloužit životnost her, protože oni potřebují přesný opak, potřebují tu životnost zkrátit, aby mohli vydávat více her a víc tak vydělat. Poslední dobou jdou hry opravdu k ledu. Zakazují se módy (s módy vydrží hra opravdu dlouho, bez nich většinou ne), přidávají pochybné DRM, ochrany a sociální prvky, které jsou mnohdy zbytečné až otravné a vlastně když si to tak vezmem, vývojáři potlačují prvky, které PC hry dělali tím, čím byly, to, že sis mohl stáhnout tuny módů, sám hru upravit a nebyl si nijak omezován, tyhle doby jsou téměř pryč a velké firmy (včetně Blizzardu) je odsouvají a zakazují.
          • Asi jste nikdo nepochopil sociální virtuální charakter - k čemu je? K tomu, že když se budu chovat jako hova*o a budu sprostý, prostě mi zabanují určité servery a šmitec s hraním. A o tom to je.
            + Starcraft 2 a MoW ... systém udělování bodů hráčům. Podívám se na statistiky kterého hráče a můžu odhadnout, jestli ještě mám na to, být někomu soupeřem, nebo si najít jiného protihráče / spoluhráče
      • Cajk
        Upřímně, socializace přes internet bude brzo jen rozkládající se mrtvolka.. A o tom pokroku konzolí mi povyprávěj prosimtě..
  • me prijde ze STEAM rozjel nejakou tajnou hate-kampan proti Originu. :) Zaprvi je mi jedno ze budu mit jenom jednoho vojaka, nechapu proc jich mit vic. Za druhy nemam nic proti Originu, proste sem si bez problemu zvyknul a jinak to nebude, musime si zvykat. Na vase vykriky do tmy a defakto prani monopolizovat Steam jen kuli vasemu pohodli, aby jste si nemuseli vytvaret dalsi ucet, kazdej hodi bobek. Meli by jste se zamyslet nad tim co vlastne po EA chcete. Za treti tyhle spekulace ohledne BF3 me zacinaji sr*t. Nikdo nic poradne nevi, informace jsou typu jedna baba povidala a kdyz uz neco nahodou pravda je, tak se z uplny blbiny udela silena tragedie.
    • Cajk
      ty si jako zákazník nemusíš zvykat na nic přece. Jsou to tvoje peníze a ta firma je chce. Tak ať dělá věci pořádně a nevymejšlí pořád jak tě nějakym způsobem ojebat. Takhle se sice dneska byznys dělá, ale je to špatně a je potřeba ukázat, že to špatně je.

Jo jasně, jediná možnost jak to ukázat je prostřednictvím peněženek, na to ještě lidi zatim nepřišli:) Kecy na diskuzi nakonec firmu jako EA ani trochu nepálej, pokud pak hráči vysolej prachy (což je to jediný, o co jim v současnosti jde, pryč jsou doby umění)
    • Naopak. Nemám nic proti konkurenci Steamu, ale EA se zase podle mě snaží lidi přesvědčit, že právě Valve a Steam jsou ti, kteří to všechno bojkotují a blokují. A teď pomalu a jistě vychází pravda sama najevo, protože EA utvrzuje, že BF3 bude totálně a napevno svázaná s Originem, což automaticky vylučuje možnost hru dát na Steam, pokud EA neudělá druhou verzi, který poběží na Steamu...

A co já vim, většina informací už je ofiko potvrzený, takže nevidim problém v tom se vyjádřit. A problém je v tom, že postupně jsou hráči omezováni a nuceni do věcí, které fakt nechtěji a většinou z toho neplyne ani nic dobrého pro hráče... A to se netýká jen BF3 nebo EA, ale šíří se to bohužel všude...
      • Naprosto souhlasím, je to tak že hráč, který dneska nemá internet má dnešní hry prostě odříznuté, nestojí sice za moc, ale ten člověk by byl určitě rád....Bohužel, si ty vývojáři myslí že net má dneska totálně každej.... Takže dneska je SP hra to samý co MP hra, musíš mít prostě net pořád :D :D :D to mi nějak mozek nebere
  • JAhaa :D :D a kde jsou ty chytrácký keci jak ,že prej je COD šit a chtěj jen podojit hráče jen ať vám ten váš debilní Batllefield dá co proto aspoň se konečně probudíte někdo vypustí zprávu že by mohla vyjít trochu lepší hra a všichni řikaj že to bude budoucnost chci vidět ty vaše tváře až bude čumět co je to za kravinu....
    • "někdo vypustí zprávu že by mohla vyjít trochu lepší hra a všichni řikaj že to bude budoucnosti"? ja som hral BF od jeho zaciatkov takze na BF 3 som cakal 5 rokov (od prichodu BF 2142) takze pre mna toto nie je len nejaka jednorazova hra o ktorej som sa nedavno dozvedel ale aj tak od BF 3 nic extra necakam vela ludi sa nechalo oblbnut HYPOM ktory tu je obrovsky ale stale je to len obycajne a mierne vylepsene BC a s BF to nema takmer nic spolocne inac povedane toto je BC 3 a nie pravy nastupca BF serie ktorym teda BF 3 malo byt a s kazdou spravou to vyzera horsie a horsie praveho pokracovania BF serie sa uz asi nedockame a toto CoD s vozidlami ma nezaujima
    • aj tak Bf3 bude 100x lepsie ako COD *3*
      • ani náhodou *4*
  • To na stočí jen slůvko OMG ! Kašlu na ně a jdu si předobjednat MW 3. *3*
    • Upřímně, těžko říct, co je lepší volba. Asi spíš půjdu do již zmíněné RO2. Hra vypadá parádně, navíc Tripwire má tendenci podporovat jejich hry Free DLC, jako to dělá Valve a nehrozí, že za rok vyjde další díl za plnou pálku. Tady by prostě měla bejt volba jasná, bojkot EA a Activision a ukázat jim, že o dost přicházej...
      • tak v tom s tebou nesouhlasim. Byl bych raději, kdyby většina hráčů zůstala u BF a CoD, at neklesá úroven hráčů RO (která už tak neni nijak valná)
        • RO je total dead hra, je problem najst server, na ktorom je viac ako 15 ludi...Denny peak hracov ako 500 na steam stats hovori za vsetko.
          • RO to má za sebou, o tom netreba diskutovať, ale má už na to svoje roky, no nebolo to tak vždy. Treba dúfať, že sa im podarí nalákať schopnejších hráčov, nejaké lamky zvyknuté na COD a podobné ultraarkády pri tom asi dlho nevydržia, no možno sa aj medzi nimi nájdu schopní hráči, ktorých vyššia náročnosť neodradí. Plus stále je tu nejaká komunita rozsekaná do Americas Army 2 a 3, je tu Insurgency, potenciálne to môže byť zaujímavé aj pre hráčov CS... A potom hráči ako ja, ktorí na RO2 čakajú ako na zmilovanie, lebo hry ako BFBC2, CODMW, a pod, to sa fakt nedá *9*
  • Ale tohle neni chyba vyvojaru ale distributoru jako EA. A jim na nejakem % prodeji na PC nezalezi. Je zivi prodej konzolovejch verzy a ty jim vydelaj na dalsi dil. Kdyz byste rekli ne, tak nam na PC dalsi dil ani neudelaj.
    • to je nesmysl. BF3 je primárně PC hra a je tak zamýšelná už od začátku vývoje.
    • Je to jednoduší a levnější, pořídit si konzoli (primitivnější taky). My PCčkáři jim dali život, oni nás teď vydíraj. A bude hůř...
      • Myslim, že PC má pořád co nabídnout a očekávám, že postupem času začně zájem o konzole opadat, dokud něpřijdou zase nové... Ale jinak, BF3 je údajně primárně vyvíjen na PC, takže kdyby si to PC hráči nekupovali, tak EA a DICE přijdou zřejmě o dost. Ale to by zase svedli na piráty, známe, že?
    • Holt, lidi si musí uvědomit, že pokud chceme něco změnit, mnohdy je potřeba proto něco udělat a obětovat. Ať je to komfort, nebo třeba vize, že nebudeme mít další díly, kdyby jsem tohle udělali s každou další hrou od EA, můžeš si být jistej, že by EA ustoupilo a ještě rádo, protože jinak by to znamenalo jejich konec...
      Ale co jsem si všim, tohle lidi neppchopí (hlavně u nás). U nás, když se stávkovalo v dopravě, tak nakonec stávkující byli ti špatní, protože na to prý doplatili hlavně obyčejní lidi. Jenže o to taky šlo, nevim, prostě musíte si uvědomit že jinak to asi nepůjde...
      • Psychotic
        Někdy by ses měl podívat na prodejní čísla. A taky na historii těhle "bojkotů".
        • Neni potřeba bojkot (ve smyslu organizovaný skupiny), prostě to chce, aby si lidi samotný uvědomili to, že by šlo něco změnit a ne organizovat nějaký hloupý skupinky, který se stejně pak skládaj z fanoušků té hry a koupí si ji (viz. jak dopadl bojkot Left4Dead 2- fakt největší vtip). A i když jsou prodeje na konzolích větší než na PC, u některých titulů na PC jsou prodeje nezanedbatelné a myslim, že třeba právě BF3 je něco, na co EA ohledně prodejů PC dost spoléhá.
          • Psychotic
            Ono je těžké zjistit, jak se prodává hra primárně na PC, protože posledních pár let jsem takovou nezaregistroval... ale jinak má PC podle statistik na Gamer-Review tak 5 - 15% podíl. Nemyslím si, že by to u BF3 nebo DE:HR bylo nějak víc a to je dost tristní.
            Na druhou stranu EA i Activision bude určitě zajímat, jestli vydělají padesát milionů nebo šedesát, ale zase nevím, jestli je to dost velký rozdíl - klidně si můžou říct, že aspoň budou lidé rychleji přecházet na konzole a z dlouhodobého hlediska na tom vydělají...
            • Psychotic
              Ono je mnohem lehčí upřímně říct "Hrál jsem to a obešel bych se bez toho," než "Nikdy si to nezahraju a je mi to jedno." *4*
              Btw o BFBC2 nevím, mám sice nahráno 250+ hodin, ale hrál jsem na PS3, a to v době, kdy ještě jeho ochana nebyla proražena, takže jsem se o cheatery nemusel bát...
            • To je pravda. Asi můžeme jen spekulovat, co by se stalo. Ale napadá mě otázka, kdo by třeba kvůli hře od Activision/EA kupoval konzoli. Nevim jestli jsem to jenom já, ale já jejich hry nepovažuju ani omylem za kvalitní. Až na vyjímky, typu Mirrors Edge je to brak za brakem, většinou schovaný za zavedeným jménem. Navíc, co vím, tak i BFBC2 EA celkem zabilo, protože se nezajímaji o podporu hry a nestarají se ani o cheatery, kteří údajně hru ruinují (což mi řiká téměř každý, kdo hru hraje). Pokud tohle čeká i BF3, tak to nazdar.

Osobně mi teda EA nemá co nabídnout, ani Activision, protože je tu pořád více společností, které nabízejí kvalitnější hry, ať už to jsou větší vydavatele nebo indie projekty, rozhodně mi dávaj více zábavy a mnohdy i za lepší ceny. A myslim, že nejsem jediný, kdo to tak cejtí...
  • NEKUPOVAT a čekat až to zruší a hra zlevní *4*
    • nechapes ze oni to nikdy nezrusi? to by pak byli sami proti sobe! *1*
      • Tohle se prostě jěn tak nezmění. Lidi si to koupěj tak jako tak a to je asi problém, protože se tim vývojářům podřizujeme. Jako zákazníci bysme měli umět říct NE a prostě "donutit" vývojáře dělat to, co si přejeme. Pokud si BF3 koupí miliony lidí i přes tohle všechno, je to pro ně jasnej signál dělat i další hry na stejném systému...
        • Asi tak, jen zlomek hráčů si to nekoupí, miliony ano. Bude to samé jako v případě COD. Několik málo nových mp map v DLC za 300 Kč. A stejně to ti lidi kupujou, to nepochopíš.. A tak vydavatel v tomto rejžování samozřejmě pokračuje. Kéž by ty davy odsoudili tento systém "vydírání" zákazníků k zániku, oni by si pak rozmysleli kontroverzní rozhodnutí a nucení lidí.
          Za mě - zrušil jsem předobjednávku a hru si nekoupím, pokud mě časem nepřemluví nějaká dost nízká cena a nebo zrušení těchto debilit (UbiSoft také časem zrušil u AC2 nesmyslnou ochranu a hra přišla na nějakých 250 Kč, fajn).
  • A az preinstalujem widle tak uz si to nezahrajem. Jen tak dal, nastesti mame velkou komunitu sikovnych lidicek , ktery se o tu ochranu postaraji. Posledni dobou znamena kopupit drahou hru a mit s ni hafo problemu. Registrace kdovikde, nutnost spoustet programy 3 strany, omezeni poctu instalaci a ted i omezeni postav :)) A jak pise Nikolaj, ze vychazi hra nedodelana a nekdy bez patchu nehratelna. A ty DLC to je vec nazoru, clovek to nepotrebuje. Platit za ruzovej kloboucek nebo jinou barvu auta nikdoi nemusi. Kdyz to jde dohrat i bez toho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit