Přejít na výpis diskuzí
Chystá DICE omezení: jeden voják na jednu kopii Battlefield 3?
13.8.2011 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
tak toto je uz moc... mam to sice predobjednane ale stale ma tieto spravy posilnuju k tomu aby som to zrusil... nabuduce bude co? obmedzenie na 1 zbran? demence
-
-
v budoucnu si to zahraješ jenom na konzolích...
-
-
Mno tak EA s DICE za chvostom mi v poslednej dobe urobili dosť jasný názor - NEBRAŤ!
Ešte že je tu Red Orchestra 2, tá dúfam nesklame *5* -
-
Ano. Taky půjdu pravděpodobně do RO2. Navíc vlastním první díl, a tak mi Steam namísto 10% dá rovnou 20% slevu.
-
-
prachy a internet dohnal hry tam kde jsou. Uz to neni zabava, ale nervy trhajici kraviny
-
čím více info, tim více šance že zruším objednávku...
-
Kdyz uz se tu tak pekne nakousnul Starcraft...byl bych docela rad, aby EA spustila stejnou akci proti cheaterum. Proste zadnen ban v ramci serveru, ale kompletni ban na seriove cislo hry. Protoze to co se posledni dobou deje na BFBC2 je nehorazny. Ze se nejaky dite s aimbotem postavi na kopec a vesele kazi hru 30 lidem je na bliti...a jedine co mu hrozi je vyhozeni ze serveru (pokud se nahodou najde admin)...chci BAN na cislo, zadam a prosim EA o totalni likvidaci cheateru, jako se to povedlo Blizzardu...proste se toho nebat.:)
-
-
Uplne s tebou suhlasim. BC2 som si kúpil začiatkom leta a celkom som sa naň tešil. Ale tí cheatri velmi rychlo zkazili moje nadsenie a ani tá optimalizacia BC2 nie je nič moc.
-
EA se nikdy o cheatery nestarala. Hacknuté účty vydržely v BF2 celá léta a nikoho to nezajímalo. EA stojí úplně za nic a bohužel, BF3 asi nebude nicmoc, protože je až moc svázán s EA a s tou blbostí Origin, který ani není pořádně dodělaný a už ho chtěj cpát lidem, kteří ho z 99 % nechtějí.
-
Todle je další věc, kterou Blizzard vymákl hodně dobře! Dali do hry cheaty jen tak pro prdel, ale s jejím použitím se zároveň vypnou achievy, takže se nemůžeš chlubit. Když to ale člověk nahacknul tak bam, máš smůlu idiote ;)
-
-
Vy to nevidite ?? pluvete tu na nejaky cod ale ze vam EA hadze klacky pod nohy vam je uplne jedno ....stejne to budou oby dva tunely ale vy si to nikdy nepripustite
-
-
Jasne, BF3 bude jeden velky tunel i v multiplayeru ze? Snad chapes, ze o single player kampan starym fandum serie vubec nejde.
Z toho EA Origin bazmeku stastny nejsem,ale smarja, abych kvuli tomu vynechal Battlefield 3? To teda ani nahodou.
Jedine z ceho mam obavy je,aby BF3 pri launchi nezkolaboval prave na tom novem Originu.
Ono i Bad Company 2 mel pri startu dost velke problemy s prohlizecem a ja, asi jako kazdy hrac, chci v klidu hrat uz ode dne 1 (tzn od vydani).
p.s. predobjednavku nerusim ani nahodou.
-
-
po delsi dobe jsem si chtel koupit novinku za plnou cenu, ale kaslu na to. dalsi buzer-spam program do sveho pocitace uz nesnesu.. od ted kdyz EA tak warez.
-
-
...od ted kdyz EA tak warez. 1+
-
-
přesně tak, diky bohu za crackery
-
-
-
JAhaa :D :D a kde jsou ty chytrácký keci jak ,že prej je COD šit a chtěj jen podojit hráče jen ať vám ten váš debilní Batllefield dá co proto aspoň se konečně probudíte někdo vypustí zprávu že by mohla vyjít trochu lepší hra a všichni řikaj že to bude budoucnost chci vidět ty vaše tváře až bude čumět co je to za kravinu....
-
-
"někdo vypustí zprávu že by mohla vyjít trochu lepší hra a všichni řikaj že to bude budoucnosti"? ja som hral BF od jeho zaciatkov takze na BF 3 som cakal 5 rokov (od prichodu BF 2142) takze pre mna toto nie je len nejaka jednorazova hra o ktorej som sa nedavno dozvedel ale aj tak od BF 3 nic extra necakam vela ludi sa nechalo oblbnut HYPOM ktory tu je obrovsky ale stale je to len obycajne a mierne vylepsene BC a s BF to nema takmer nic spolocne inac povedane toto je BC 3 a nie pravy nastupca BF serie ktorym teda BF 3 malo byt a s kazdou spravou to vyzera horsie a horsie praveho pokracovania BF serie sa uz asi nedockame a toto CoD s vozidlami ma nezaujima
-
aj tak Bf3 bude 100x lepsie ako COD *3*
-
-
ani náhodou *4*
-
-
-
je to prostě demence
-
NEKUPOVAT a čekat až to zruší a hra zlevní *4*
-
-
nechapes ze oni to nikdy nezrusi? to by pak byli sami proti sobe! *1*
-
-
Tohle se prostě jěn tak nezmění. Lidi si to koupěj tak jako tak a to je asi problém, protože se tim vývojářům podřizujeme. Jako zákazníci bysme měli umět říct NE a prostě "donutit" vývojáře dělat to, co si přejeme. Pokud si BF3 koupí miliony lidí i přes tohle všechno, je to pro ně jasnej signál dělat i další hry na stejném systému...
-
-
Asi tak, jen zlomek hráčů si to nekoupí, miliony ano. Bude to samé jako v případě COD. Několik málo nových mp map v DLC za 300 Kč. A stejně to ti lidi kupujou, to nepochopíš.. A tak vydavatel v tomto rejžování samozřejmě pokračuje. Kéž by ty davy odsoudili tento systém "vydírání" zákazníků k zániku, oni by si pak rozmysleli kontroverzní rozhodnutí a nucení lidí.
Za mě - zrušil jsem předobjednávku a hru si nekoupím, pokud mě časem nepřemluví nějaká dost nízká cena a nebo zrušení těchto debilit (UbiSoft také časem zrušil u AC2 nesmyslnou ochranu a hra přišla na nějakých 250 Kč, fajn).
-
-
-