Přejít na výpis diskuzí
Chystá DICE omezení: jeden voják na jednu kopii Battlefield 3?
13.8.2011 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
Opravdu nechápu, čím lidé rozhodující nad věcmi jako je toto, nebo ono samotné vynucování Originu přemýšlejí. Zdravý rozum to nebude. A pak že nové hry nejsou čím dál tím tupější...
-
To na stočí jen slůvko OMG ! Kašlu na ně a jdu si předobjednat MW 3. *3*
-
-
Upřímně, těžko říct, co je lepší volba. Asi spíš půjdu do již zmíněné RO2. Hra vypadá parádně, navíc Tripwire má tendenci podporovat jejich hry Free DLC, jako to dělá Valve a nehrozí, že za rok vyjde další díl za plnou pálku. Tady by prostě měla bejt volba jasná, bojkot EA a Activision a ukázat jim, že o dost přicházej...
-
-
tak v tom s tebou nesouhlasim. Byl bych raději, kdyby většina hráčů zůstala u BF a CoD, at neklesá úroven hráčů RO (která už tak neni nijak valná)
-
-
RO je total dead hra, je problem najst server, na ktorom je viac ako 15 ludi...Denny peak hracov ako 500 na steam stats hovori za vsetko.
-
-
RO to má za sebou, o tom netreba diskutovať, ale má už na to svoje roky, no nebolo to tak vždy. Treba dúfať, že sa im podarí nalákať schopnejších hráčov, nejaké lamky zvyknuté na COD a podobné ultraarkády pri tom asi dlho nevydržia, no možno sa aj medzi nimi nájdu schopní hráči, ktorých vyššia náročnosť neodradí. Plus stále je tu nejaká komunita rozsekaná do Americas Army 2 a 3, je tu Insurgency, potenciálne to môže byť zaujímavé aj pre hráčov CS... A potom hráči ako ja, ktorí na RO2 čakajú ako na zmilovanie, lebo hry ako BFBC2, CODMW, a pod, to sa fakt nedá *9*
-
-
-
-
-
Stiahnem,zahram,odinstalujem a hotovo!!!!!!!!!!!!
-
-
Mě by to vůbec nevadilo... ale chápu že více lidem asi ano
-
lol ta hra jde od desiti k peti :D
-
-
Hruza, kvalita redakce klesa, dat oceneni prispevku, ktery ma v sobe chybu, a navic je napsany jak sestiletym ditetem... *11* *11*
-
-
Redakce zadne oceneni nedala - pod clankem se automaticky objevi prvni prispevek od registrovaneho uzivatele, ktery dostane nejaky plusovy bod.. Nicmene je to trochu bug (ty prispevky by se mely menit podle toho jak jim pridavate plusy a minusy) a opravime to.
-
-
-
To uz zavani cistym diktatorstvim ze strany vydavatele a omezovanim svobody. Chtel sem koupit, ale rad zustanu u CS 1.6 a tohle necham plavat i kdyz to vypada dle videi celkem dobre.
-
ak EA zarobiť nechce, tak načo jej pchať peniaze do krka. Sú desiatky iných hier, ktoré sú zábavné a nikoho nič nenúti kúpiť takéto dačo so všetkými obmedzeniami. U mňa je to jasné, túto hru nekupujem ani náhodou. Leda že by sa objavila na Steame a bez nutnosti Originu...
-
-
Máš pravdu, opravdu dost jsem o BF3 přemejšlel, jako o první ze série BF, kterou bych vyzkoušel/koupil, ale tohle mě nutí zůstat u MW1 a Killzone 3...
Eště, že tu sou rozumný lidi, který dělaj dobrou pověst hrám (viz indie a třeba WoT...) -
Souhlas, napriklad ja to preziju bez BF3 v klidu, pockam na slevnenou cenu a behem te doby podle me vetsina techto absurdnich omezeni bude ze strany EA odstranena. A kdyz ne tak jejich chyba, ja mam porad co hrat *5*
-
-
Psychotic: Samozřejmě, lidi si hru stáhnout a zahrajou. Většinou. Třeba já jsem stimhle taky přestal. Upřímně, her mám dost, slevy na Steamu pomalu ani člověk nestíhá, pořád kupuju hry ve slevách a nestíhám je ani dohrát, takže u mě něco jako sthovat ještě Warez a k tomu ještě hru, kterou vlastě ani nechci, nato už fakt neni čas. A vlastně, už je to nějakej ten pátek co se na mojem PC objevila hra od EA a Activision? To snad bylo naposled MW (1). A bez jejich her se mi opravdu upřímně žije úplně v pohodě.
-
-
Já si myslím, že základní problém je ten, že konzole udělaly ohromný krok kupředu, kdežto pc bud přešlapuje na místě, nebo dělá drobné krůčky zpět. Hrajeme hry, které se dělaly před deseti lety. Ale srovnejme si hry 10 let staré s hrami starými 20 let. Chci tím říct, že pokrok dnes znamená kybernetický svět. Pokud před pár lety stačilo mít panduláka a s ním střílet jiné panduláky, bylo to ok. Dnes už by to ale stačit nemělo. Celý směr gameplay by měl směřovat k on-line hraní a interakci s jinými živými hráči. V tomhle směru mi jako fungujicí průkopník přijde battlenet. Proč vychází desítky nudných her ročně, když k zábavě stačí jedna (BF2->PR2) a vydrží roky? Jedinému žánru, kterému se to povedlo je RPG -> MMORPG. Pak bychom se tu nemuseli rozčilovat na CoD MW X,XX, ...
-
-
Já si s dovolením velmi rád zahraji nějaký dobrý singleplayer. Kvůli názorům, jako je ten tvůj, tady budeme mít pravděpodobně naprosto zmrvený Neverwinter.
-
-
pro tvou informaci....přečti si nějaká preview pro Neverwinter nights... Bioware už tehdy prezentovali hru tak, jak dnes vypadá MMO. Jen s tím tehdy přišli příliž brzy. Je to přirozená evoluce.
dobrý singleplayer? A co třeba jako příklad Portal 2 - single vs coop? -
-
Myslíš tím "Neverwinter Nights can be played online with up to 64 friends, all sharing in the adventure"? Ano, je tam možnost kooperace a perzistentních světů. Možnost. Stejně jako v Portalu. Možnost, kterou jsem nevyužil a zatím využít nehodlám. To samé v případě her typu Diablo. Nebo Rainbow Six. Jsou hry, kdy ano a jsou hry, které si chci užít sám. Mass Effect například.
-
-
I když ty sociální věci maji určitě něco do sebe, nechápu, jak se je můžou snažit vecpat do každý hry. Upřímně, pokud se to objevuje všude a ještě k tomu i v SP hrách, totálně mě to vytáčí. Jsem prostě zvyklej na to, že hry hraju sám, nikdo a nic mě neotravuje.
A i když se dá souhlasit o tom, že se vše vyvýjí kupředu, opravdu pochybuji, že tvůrci chtějí těmito prvky prodloužit životnost her, protože oni potřebují přesný opak, potřebují tu životnost zkrátit, aby mohli vydávat více her a víc tak vydělat. Poslední dobou jdou hry opravdu k ledu. Zakazují se módy (s módy vydrží hra opravdu dlouho, bez nich většinou ne), přidávají pochybné DRM, ochrany a sociální prvky, které jsou mnohdy zbytečné až otravné a vlastně když si to tak vezmem, vývojáři potlačují prvky, které PC hry dělali tím, čím byly, to, že sis mohl stáhnout tuny módů, sám hru upravit a nebyl si nijak omezován, tyhle doby jsou téměř pryč a velké firmy (včetně Blizzardu) je odsouvají a zakazují. -
-
Asi jste nikdo nepochopil sociální virtuální charakter - k čemu je? K tomu, že když se budu chovat jako hova*o a budu sprostý, prostě mi zabanují určité servery a šmitec s hraním. A o tom to je.
+ Starcraft 2 a MoW ... systém udělování bodů hráčům. Podívám se na statistiky kterého hráče a můžu odhadnout, jestli ještě mám na to, být někomu soupeřem, nebo si najít jiného protihráče / spoluhráče
-
-
-
Upřímně, socializace přes internet bude brzo jen rozkládající se mrtvolka.. A o tom pokroku konzolí mi povyprávěj prosimtě..
-
-
-
Tak to je vrchol!
-
Jak jsem psal ráno, objednávku jsem zrušil kvůli nutnosti Originu.. A teď hned další chuťovka. Naivka jsem.. myslel jsem si totiž, že konečně call of duty bude pokořeno, mýlil jsem se.
EA = Activision