Přejít na výpis diskuzí
Chystá DICE omezení: jeden voják na jednu kopii Battlefield 3?
13.8.2011 | Petr Poláček
121 příspěvků
-
ať tak či tak...má kulka vás nemyne *16* ..... *1*
-
-
aby měla vůbec koho trefit *12*
-
AU *5*
-
-
Ježiši, ještě že tuhle kravinu nehraju, takže mi nepřekazí radost. Mnohem lépe to vidím tentokrát s COD:MW3 :) to bude pecka
-
-
cod uz davno nejsou peckyale snad se to vyvrbi lip jak BO :) a to ze budes muset hrat pod jednim nickem neznamena ze hratelnost bude na prd
-
-
Tak tady to mate vsechny ty obdivovatele steamu bych nakopal do pr... OD zacatku bylo jasny jak to bude pokracovat. Doplacite jen na svoji najivitu nikdo neresi jaktoze sou VUBEC NEJAKY OPRAVY A PROC HRA NEVYJDE ROVNOU PLNE FUNKCNI TZN KOMPLETNI. Ne hypujete steam zato ze patche sou na jednom miste... no jaka bomba! Tak mame dobu kdy za prachy dostanete nedodelek kterej se musi neustale zaplatovat (jakej pokrok) nejste jeho vlastnikem musite bejt pripojeny k internetu (i v singlu???!!) mit dalsi zaplej program na liste a stahovat 5 DCL se stupidnima upravama ktery meli bejt davno zabudovany v zakladu. Tadle generace hracu je vrcholem tuposti. Muzete si zato sami facebookovy mazankove.
Pak moudre roznasite argumenty jak moc stal vyvoj nejaky hry kdyz pouziva min 5 let starej egine (cod). Stalo to prdlacku vedcina nakladu jde na reklamu a vseljakejm pijavicim ktery jeste na tvurce tlacej aby byla hra pro masy s max 6-hodinovou hraci dobou + manageri vymyslejici kktiny popsane v clanku. Taky ty stanky na vystavach neco stojej. Tech 15 vyvojaru i z uklizeckou nemaj ani 10% ze zisku. -
-
V případě cod s tebou souhlasím. Ale proč bys nakopal obdivovatele steamu do pr...? Mě třeba naučil kupovat hry. Dává mi k nim "to něco navíc", proč si to chci nakonec (za rozumější cenu) koupit (uživatelé vědí, co tím navíc myslím). To, že vydavatel vyprodukuje hru, která poté k 10ti hodinové hratelnosti musí mít dalších x DLC, není chyba Steamu / Valve. Si myslíš, že BF3 vyjde komplet? Píšu ti -> 0 (předcházím tvé odpovědi, fb nemám)
-
Ty si úplný mimoň, chcel som ti tu napísať celkom dlhú odpoveď, ale došiel som k názoru, že to snáď ani nemá význam. Len mi prosímťa povezd k tomu Steamu, ktorá z tých vecí, ktoré si vymenoval sa ho týka?
Ahoj a ďakujem. -
Drahý komunisto, zdalipak jsi zkoušel někdy vytvářet videohru? Nebo aspoň nějaký jednodušší program?
-
-
ja jsem si vdi udelal jednu postavu a ta mi stacila
-
tak pro mě jako hrače na xboxu todle neni žadná změna :) a na xku mi žadnej pos....j origin nehrozí, takže na hru se pořad tešim :)
-
-
Tj právě rozdíl mezi PC a konzolema. Konzole umí / podporují jen to, co jim jejich výrobce umožní. PC je multifunkční platforma.
-