Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jéžiš co bude příště, po úmrtí ve hře, nutnost koupit novou hru? Né že by mi vadilo mít jenom jednu postavu, ale každé omezení mě znervozňuje..
  • EA jde s tímto přístupem sama proti sobě. Za mě, děkuji nechci. Jak tu bylo psáno, dobrých her je na trhu víc než dost a rozhodně hračům nehazí klacky pod nohy.
    • Tohle bych nebral jako klacek pod nohy a určitě je to myšleno jako na Steamu, že máš účet a pod tím loginem se zároveň i zobrazuješ s nickem ve hře. V BF2 si můžeš nasekat více loginů a s jedním dělat prasárn ua s druhým hrát slušně. Neviděl bych to tak černě. Čeho se bojím jsou HW nároky *16*
  • ses sam proti sobe... EA to nezrusi a zlevni to az za dlouho, smirte se s tim, ze Origin proste bude koncem tohohle roku fungovat na podobnym principu jako steam a to diky BF3 a Star Wars The Old Republic
    • neni se treba s nicim smirovat. Proste ea games not allowed a hotovo. Dobrych titulu je dost. Sem chtel prejit z csska na bf3 pac preci jen cssko je uz oldschool ale ty zpravy od EA + to ze ma vyjit novy CSS mi jasne rekly ne kasli na EA. At si to zaplati jini ... Mozna zkusim jen abych potrapil HW nejaky tu piratische verzi...
      • ja som dufal ze BF 3 bude pravy a dostojny nastupca BF serie ale nie je tomu tak ani v najmensom a o instalovanie dalsich stupidnych programov nemam zaujem
        EA to hell
        • Nemas ani sajna, jaky to bude, taky nejsem rad, ze kuli tomu budu muset mit origin, ale ten budu muset mit stejne uz kuli SW:TOR.

Reakce na pana nad tebou, muzes bojkotovat veci od EA, ale je to stejny, jako se pokouset zastavit facebook... pokud si proste chces tu hru zahrat, tak si to poridis i s originem a pokud ne, tak te tohle tema vubec nemusi zajimat.

Celej tenhle system, at uz steam nebo origin je uplne na ho*no, ze by se to pres to dalo stahovat a nakupovat, to mi nevadi, ale ze to potrebuje ke spusteni je hnus, ale jako clovek, co ma proste BF rad a vazi si prace DICE, ktery proste maj blbyho distributora (blbyho pro koncovyho uzivatele) si BF3 proste koupim, protoze verim, ze to bude ultimatni narez a blbej origin mi to nepo*ere...
          • Tak to seš teda dobrej, já bych takový nervy neměl... Kdyby ty dnešní hry na steamu aspon za ten posranej steam staly...ale sou to stale vetsi kraviny. Driv měla hra 700 MB a bavil ses na ni nekolik mesicu i let, dneska je HD resolušn, 3D, 8 GB disky a kvalita her je na prd... jako by kvalitě a originalitě her totálně odzvonilo.
            • to, ze rikam, ze by mi nevadilo, aby tak steam a origin fungovali neznamena, ze z 90% porad kupuju krabicovky u svyho oblibenyho obchodu :) Asi mam oldschool mysleni, ale mam rad, kdyz mam koupenou vec v ruce s krabickou, DVD a fakturou... Celej ten moderni napad nacpat vsechny hry na jeden ucet, kterej ti muzou ukradnout nebo zabanovat a to nejen kuli cheatovani, coz je mi fuk, tomu neholduju, ale i kuli naprostym blbostem jako je opozdeni platby z paypalu behem 2 dni kdy ma hra snizenou cenu a pak te nuti doplatit zbytek plny ceny, protoze to byla jednorazova akce... nezaplatis, mas ban na ucet v hodnote treba 10-15 tisic korun... fakt super vec, je proste uplna debilita, do nebe volajici a pomalu je to pripad pro ochrance spotrebitelkych prav.
          • hral som BF od jeho zaciatkov a BF sa od BC lisi a toto vyzera ako pokracovanie BC a nie BF aj ked je to alpha ale to neznamena ze hru celu prerobia hra bude vyzerat takto len destrukcia a grafika bude mat vsetky moznosti zapnute a bude tam nenej bugov ale ziadne velke zmeny gameplayu nebudu
            • uz z videii je vidiet ako sa to hra a hratelnostou to vyzera ako BC je tam 3D spotting a autoblbosti a to nehovorim o tom ze tam nebude commander a mozno ani commo rose
            • v cem to vypada jako pokracovani BC? BC je spatnej vtip, dobrej napad, nedotazenej do konce, tezko rict, jestli kuli konzolim nebo kuli cemu. Mapy budou vetsi nez v BC, letadla se vraceji, 64 hracu... me to teda jako pokracovani BC neprijde ani omylem... a to nemluvim o moznosti zalehnout... Nevim, jestli si alphu hral nebo pises na zaklade zahlidnutych videi a screenu, ale dokud to nevyjde, tak opravdu nevis, co to bude za hru.
    • no tak tenhle comment sem chtel dat jako reakci jinam, ale i jako samostatnej prispevek je to celkem srozumitelny
  • Lidi kurňa nepanikařte, je to jenom spekulace.
    • trolo
      spekulacie su vacsinou pravda pretoze kto by mohol vyspekulovat taku sprostost jak toto? jedine EA manazeri
  • EA si z novým Battlefieldom trúfa presadiť celý Origin. => asi to bude dosť dobrá hra :)
    • Ne. Pouze využívá (a zneužívá) miliony hráčů, kteří mají BF rádi k tomu, aby zviditelnila Origin. Je to sprosté. Ono totiž.. bude to jeden velký problém, až dojde k vydání hry, klient nestabilní apod. Trvalo několik dlouhých let, než Steam dosáhl toho, čím disponuje (a jak moc dobře funguje). Teprve teď si Valve může dovolit chrlit jednu hru s podporou Steamworks za druhou a to i z vlastní stáje bez obav (a navíc připravit hráčům náročné akce, jako např ta, která předcházela vydání Portal 2). Rozhodně palec dolů pro EA. Ještě by mohli prohlásit, že hodlají primárně vydávat hry pro konzole. To by byla už ale opravdu poslední kapka. Tiše se modlím, aby Mass Effect 3 taktéž nemusel mít Origin....
      • A nezodpovezenou otazkou je jakou pozici v teto taskarici bude mit Battlelog?! Zda se ze aspiruje na vic nez socialni aspekt ktery by mel propojit hrace BF3.
        • Activision má Cod Elite (za rok, dva.. celý MP určitě bude placený), co udělá EA? Drží krok... ale proč držet krok špatným směrem... prachy prachy prachy
  • 1 voják na účet není zas tak velký problém. BFBC2 už hraju téměř rok a ještě jsem neměl potřebu si zakládat druhého vojáka...proč taky? budete si stále moct vybírat povolání v rámci hraní, takže jediné na co bude člověk upoután je "nick" a počet ocenění/hodnost
    • Jo taky jsem nemel vice nez 1 vojaka v BF2 a v BFBC2 taktez.
      Akorat kdyby vice lidi hralo na stridacku prez ten stejny ucet,tak by asi kazdy chtel mit sveho vojaka...a to je mozna to,co by EA chtela odstranit?
      BF3 si kazdopadne nenecham ujit, verim,ze to bude kvalitni hra i kdyz nejake vyhrady tam urcite budou, tak jako dnes u kazde hry.
  • Uz dlouho jsem nebyl tak rad za betu. Tam se ledasco ukaze v plne krase. *8*
  • tak jestli je to pravda tak to sou idioti dokonce i v Battlefield play4free kde je placený úplně všechno jen ty základní věci ne máte možnost udělat si dvě postavy a takováhle hry za kterou zaplatíte 1099 budete mít jen jednu ?? podle mě to neni pravda jen kachna aby se o BAttlefieldu ještě víc mluvilo víte co se říká : negativní reklama je taky reklama
    • A kolik postav jsi mel v BF2 nebo BFBC2?
  • skutočne nechápem čo je to za dobu, kde každú jednu hru musia zničiť takýmito debilinami... čakám, že pred vydaním povedia, že táto hra vlastne ani nemá MP, že si iba robili srandu...
    • Nebo ze si MP musis dokoupit v DLC :-)))))
  • Opět je mi toho úplně jedno :-) nidky sem více vojáků nevytvářel a ani na to nemám čas.....takže pro mě za mě ......neberte to tak osobně :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit