Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tajtrlici v kravatach. Mozno nam pribalia ako bonus ancu. ale pri tom nabehu by som sa ani necudoval.
  • A az preinstalujem widle tak uz si to nezahrajem. Jen tak dal, nastesti mame velkou komunitu sikovnych lidicek , ktery se o tu ochranu postaraji. Posledni dobou znamena kopupit drahou hru a mit s ni hafo problemu. Registrace kdovikde, nutnost spoustet programy 3 strany, omezeni poctu instalaci a ted i omezeni postav :)) A jak pise Nikolaj, ze vychazi hra nedodelana a nekdy bez patchu nehratelna. A ty DLC to je vec nazoru, clovek to nepotrebuje. Platit za ruzovej kloboucek nebo jinou barvu auta nikdoi nemusi. Kdyz to jde dohrat i bez toho.
  • To ze to ludom vadi chapem ale divim sa jak to tu mnoho ludi berie doslova osobne a s velkym nepochopenim akoby sa jednalo o utok na ich osobu samotnu.V kazdom pripade o vas ludia mili opat ide az na poslednom mieste faktom je ze EA len prirodzene nechce aby na ich produkte ryzovalo valve ked na tom mozu ryzovat oni sami a ja sa im vobec nedivim to ze samotny hraci takto silno podobruju monopol valve nieje v konecnom dosledku dobre ani pre nich.
    • Steam nemá monopol. Je jen zdaleka nejoblíbenější, za což můžou kvalitní služby a klient. To, co dělá EA není boj proti konkurenci, je to vytváření vlastního monopolu na jejich hry (protože ať si to člověk koupí kdekoliv, Origin tam bude). Lidi nekupují z jejich EA Store, protože je to špatně fungující a nepřehledná kravina, ne proto, že by Steam měl monopol.
      • Asi tak... :thumbs up:
  • Ale tohle neni chyba vyvojaru ale distributoru jako EA. A jim na nejakem % prodeji na PC nezalezi. Je zivi prodej konzolovejch verzy a ty jim vydelaj na dalsi dil. Kdyz byste rekli ne, tak nam na PC dalsi dil ani neudelaj.
    • to je nesmysl. BF3 je primárně PC hra a je tak zamýšelná už od začátku vývoje.
    • Je to jednoduší a levnější, pořídit si konzoli (primitivnější taky). My PCčkáři jim dali život, oni nás teď vydíraj. A bude hůř...
      • Myslim, že PC má pořád co nabídnout a očekávám, že postupem času začně zájem o konzole opadat, dokud něpřijdou zase nové... Ale jinak, BF3 je údajně primárně vyvíjen na PC, takže kdyby si to PC hráči nekupovali, tak EA a DICE přijdou zřejmě o dost. Ale to by zase svedli na piráty, známe, že?
    • Holt, lidi si musí uvědomit, že pokud chceme něco změnit, mnohdy je potřeba proto něco udělat a obětovat. Ať je to komfort, nebo třeba vize, že nebudeme mít další díly, kdyby jsem tohle udělali s každou další hrou od EA, můžeš si být jistej, že by EA ustoupilo a ještě rádo, protože jinak by to znamenalo jejich konec...
      Ale co jsem si všim, tohle lidi neppchopí (hlavně u nás). U nás, když se stávkovalo v dopravě, tak nakonec stávkující byli ti špatní, protože na to prý doplatili hlavně obyčejní lidi. Jenže o to taky šlo, nevim, prostě musíte si uvědomit že jinak to asi nepůjde...
      • Psychotic
        Někdy by ses měl podívat na prodejní čísla. A taky na historii těhle "bojkotů".
        • Neni potřeba bojkot (ve smyslu organizovaný skupiny), prostě to chce, aby si lidi samotný uvědomili to, že by šlo něco změnit a ne organizovat nějaký hloupý skupinky, který se stejně pak skládaj z fanoušků té hry a koupí si ji (viz. jak dopadl bojkot Left4Dead 2- fakt největší vtip). A i když jsou prodeje na konzolích větší než na PC, u některých titulů na PC jsou prodeje nezanedbatelné a myslim, že třeba právě BF3 je něco, na co EA ohledně prodejů PC dost spoléhá.
          • Psychotic
            Ono je těžké zjistit, jak se prodává hra primárně na PC, protože posledních pár let jsem takovou nezaregistroval... ale jinak má PC podle statistik na Gamer-Review tak 5 - 15% podíl. Nemyslím si, že by to u BF3 nebo DE:HR bylo nějak víc a to je dost tristní.
            Na druhou stranu EA i Activision bude určitě zajímat, jestli vydělají padesát milionů nebo šedesát, ale zase nevím, jestli je to dost velký rozdíl - klidně si můžou říct, že aspoň budou lidé rychleji přecházet na konzole a z dlouhodobého hlediska na tom vydělají...
            • Psychotic
              Ono je mnohem lehčí upřímně říct "Hrál jsem to a obešel bych se bez toho," než "Nikdy si to nezahraju a je mi to jedno." *4*
              Btw o BFBC2 nevím, mám sice nahráno 250+ hodin, ale hrál jsem na PS3, a to v době, kdy ještě jeho ochana nebyla proražena, takže jsem se o cheatery nemusel bát...
            • To je pravda. Asi můžeme jen spekulovat, co by se stalo. Ale napadá mě otázka, kdo by třeba kvůli hře od Activision/EA kupoval konzoli. Nevim jestli jsem to jenom já, ale já jejich hry nepovažuju ani omylem za kvalitní. Až na vyjímky, typu Mirrors Edge je to brak za brakem, většinou schovaný za zavedeným jménem. Navíc, co vím, tak i BFBC2 EA celkem zabilo, protože se nezajímaji o podporu hry a nestarají se ani o cheatery, kteří údajně hru ruinují (což mi řiká téměř každý, kdo hru hraje). Pokud tohle čeká i BF3, tak to nazdar.

Osobně mi teda EA nemá co nabídnout, ani Activision, protože je tu pořád více společností, které nabízejí kvalitnější hry, ať už to jsou větší vydavatele nebo indie projekty, rozhodně mi dávaj více zábavy a mnohdy i za lepší ceny. A myslim, že nejsem jediný, kdo to tak cejtí...
  • takze to chapem spravne?? vytvorim si postavicku, napr. snipera.....a potom, ak by som chcel skusit postavu medika, tak nemozem?
    • IWKYN
      je to jako ve wowku chary, jeden učet = jeden char, ale class si můžeš libovolně měnit
      • cože? :D
    • Ne, vybavení se vybírá až ve hře. Tady jde o takový sub-account.
  • je to vlastne logický origin by si pak musel treba od jednoho uctu pmamatovat 10 vojaku 10 let ale stejne je to spatný!
    • To ne, po dvou letech by ti to smazali :P
  • me prijde ze STEAM rozjel nejakou tajnou hate-kampan proti Originu. :) Zaprvi je mi jedno ze budu mit jenom jednoho vojaka, nechapu proc jich mit vic. Za druhy nemam nic proti Originu, proste sem si bez problemu zvyknul a jinak to nebude, musime si zvykat. Na vase vykriky do tmy a defakto prani monopolizovat Steam jen kuli vasemu pohodli, aby jste si nemuseli vytvaret dalsi ucet, kazdej hodi bobek. Meli by jste se zamyslet nad tim co vlastne po EA chcete. Za treti tyhle spekulace ohledne BF3 me zacinaji sr*t. Nikdo nic poradne nevi, informace jsou typu jedna baba povidala a kdyz uz neco nahodou pravda je, tak se z uplny blbiny udela silena tragedie.
    • Cajk
      ty si jako zákazník nemusíš zvykat na nic přece. Jsou to tvoje peníze a ta firma je chce. Tak ať dělá věci pořádně a nevymejšlí pořád jak tě nějakym způsobem ojebat. Takhle se sice dneska byznys dělá, ale je to špatně a je potřeba ukázat, že to špatně je.

Jo jasně, jediná možnost jak to ukázat je prostřednictvím peněženek, na to ještě lidi zatim nepřišli:) Kecy na diskuzi nakonec firmu jako EA ani trochu nepálej, pokud pak hráči vysolej prachy (což je to jediný, o co jim v současnosti jde, pryč jsou doby umění)
    • Naopak. Nemám nic proti konkurenci Steamu, ale EA se zase podle mě snaží lidi přesvědčit, že právě Valve a Steam jsou ti, kteří to všechno bojkotují a blokují. A teď pomalu a jistě vychází pravda sama najevo, protože EA utvrzuje, že BF3 bude totálně a napevno svázaná s Originem, což automaticky vylučuje možnost hru dát na Steam, pokud EA neudělá druhou verzi, který poběží na Steamu...

A co já vim, většina informací už je ofiko potvrzený, takže nevidim problém v tom se vyjádřit. A problém je v tom, že postupně jsou hráči omezováni a nuceni do věcí, které fakt nechtěji a většinou z toho neplyne ani nic dobrého pro hráče... A to se netýká jen BF3 nebo EA, ale šíří se to bohužel všude...
      • Naprosto souhlasím, je to tak že hráč, který dneska nemá internet má dnešní hry prostě odříznuté, nestojí sice za moc, ale ten člověk by byl určitě rád....Bohužel, si ty vývojáři myslí že net má dneska totálně každej.... Takže dneska je SP hra to samý co MP hra, musíš mít prostě net pořád :D :D :D to mi nějak mozek nebere
  • Na co si všici pořád stěžujete, tyto služby jsou možná zprvu nepříjemné, ale alespoň to omezí potkávání cheaterů, ilegálních hráčů a "hráčů" co dělají ve hře bordel... *3*
    • No LoL jak souvisi cheatovani s registracnim systemem ?
  • me to tez ani tak nevadi me staci jeden ucet me jde hlavne o grafiku a o to ze zadna FPS hra nema Frost bite II .. =)
    • a kdyz uz jsme u toho , tak to ma mit pry i Mirror's Edge 2 :-)
    • i kdyz to neni fps *4*
    • frosbite ma nfs the run
      • NFS : Run ho nemá, ale bude mít ;) Jenom taková malinká úprava
  • je porad knourate o kravinach me jde o hru nejakej Origin je vedlejsi .... jestli pujde vytvorit jen jeden vojak neni problem alespon se clovek muze koncentrovat jen na toho jednoho. Mimoto nekdo psal limit na jednu zbran ..... technicky to tak funguje i v realu jedna primarni jedna zaloha a granaty . ...... . tak o co vam porad jde ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit