Přejít na výpis diskuzí
Chystá se brutální gladiátorská řežba Spartacus Legends
12.7.2012 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
kde to sezenu na ps3 ???
-
btw - nechtěl jsem to dávat do článku
http://www.kickstarter.com/projects/426354716/be-here-now-the-andy-whitfield-story?ref=live -
nechť odpočívá Andy v pokoji..
-
A já si zas myslím, že Spartacus mezi zlatý fond televizní zábavy rozhodně patří.
-
původně chtěli dělat řad 5 až 7, ale umřel Andy Whitefield, první Spartakus tak se to nejdřív rozhodli zrušit ale TV chtěla aspoň ještě jednu, dvě řady natočit
-
Mě by se docela líbilo, kdyby hra byla spíš o budování vlastního "Ludusu", vlastní gladiatorský školy. Třeba i s možností ovládat gladiatora přímo v boji. Piplat svoji bandu gladiátorů, získávat zakázky ve větších a větších arénách atd... Takovej Gladiator manager:)))
-
ou, tak to jsem netušil.. ještě po konci druhý sezony říkali že maj materiál klidně na 5 řad *9*
-
skoda ze gladiatorska bojovka se opet vyhnula PCckum myslim ze zajem by byl velky a to se maji majitele konzoli nac tesit protoze na obzoru je i RYSE :)
-
http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/starz-ending-spartacus-third-season-332547
Např. -
Kde vzal autor že třetí řada bude poslední?
-
V clanku je sice psany, ze hra vyjde na PS3 a XBOX360, ale stejne si v diskuzi musi PCckari mastit ego a podelit se s nama jakej to bude konzolovej sh*t. Aspon u ciste kozolovyho titulu se na to pls vys*rte, kdyz uz s tim musite otravovat u multiplatformnich titulu ...
-
Ne že by mi u her nějak extra záleželo na grafice ale tohle fakt vypadá jak hra na PS2... Ale hlavní je hratelnost ;)
-
a proč by ne, každý si zaslouží obhájit svůj názor, jestli ho ovšem beru vážně je už věc druhá :)
-
Tady není řeč jen o reálném prostředí ve hrách, technologický vývoj velmi úzce souvisí s tím herním, veškeré inženýrské a vědecké aplikace sloužící pro zrychlení inovací na jakémkoli technickém řešení jsou na něm přímo závislé, a to jak koncové ceny SW, HW, tak i jejich architektura a možnosti.
-
no_matter -> že na toho trolla vůbec reaguješ.
------------------------------------------------------------
PC da Best! Tweet with #burnleconsoles hash to support our cause. Pcgames.cz will rise! -
Ono to nebude na PC? Proč asi? Že by to byla bojovka? Ony nám nějak na PC moc nejdou, že? To, ale určitě ne, PC je přece top a určitě nemůže být o nic ochuzeno. Jo a X-box stojí necelou pětku, ne deset. A padesát bych klidně dal, ale do konzole a pořádně velké TV. Jinak k tématu: recenzovaná hra opravdu nevypadá nic moc a MK Armagedon je nejhorší pokračování od MK 4 na PS One, takže to je pro tvůrce asi maximum. Ale zkusil bych si to zahrát, než to pohřbím. Jde o hratelnost, ne o grafiku. Max Payne jedna si zahraju radši než MW3!!!
-
Další sh.t podle známé věci, ještě že to neni na PC
-
Ty už jsi koukám nejspíš svoje pole sklidil, jinak si nedokážu vysvětlit Tvoje dnešní příspěvky *1* ale k tématu, taky si uvědom, že kvalitní hru nedělá grafika, ale nápad...takže "ultra high grafika NEROVNÁ SE kvalitní hra"...ono to potom nebude zdaleka jenom o HW jaký hráč používa
-
tak počkej, 4-5k za 3-5 herních kousků nebo 50k za HW? Možná by sis měl ujasnit jestli píšeš o HW nebo SW. *3*
-
Souhlas, propustit 90% úředníků, zrušit státní subvence do soukromého sektoru a dotovat vědecký výoj a především ten zaměřen na zdraví jedince. Teď vidíme pravý opak, američani jdou do voleb s tím, že bude válka berou to jako plus, 90% státního rozpočtu končí ve zbrojení, jen 0.1% jde na výzkum. Svět je naprosto absurdní.