Přejít na výpis diskuzí
Chystá se Chaser 2? Neoznámená střílečka vyvolává vzpomínky...
4.7.2011 | Petr Poláček
43 příspěvků
-
Jediné vzpomínky, které to ve mě vyvolává jsou vzpomínky na jednu z nejlineárnějších srágor který se mi kdy dostali doruky... díky nechci.
-
Chaser byla super hra. I když si zpětně vzpomínám hlavně na to rozbitelné sklo a na to, že se tam všechno strašně moc lesklo :)
-
Ano! Kéž by to byl Chaser 2. U mě je tohle nej hra všech dob a dodnes se k ní pořád vracím. O pokračování se spekuluje už velmi dlouho. O jeho možné chystané existenci svědčí i fakt, že práva na Chasera přešla před krachem JoWoodu zpět do Cauldronu, kde Chaser vznikl. I samotní tvůrci se nechali slyšet, že chuť do pokračování by měli, jen to vázné na solidním publisherovi, co by to zafinancoval...
Když jsem tu ten screenshot minule viděl, tak mě jako první také napadl Chaser - to město by do toho úplně zapadlo. Ale pak jsem si všiml toho jakéhosi mutanta a to už mi k Chaserovi moc nesedí - tam žádní mutanti nebyli...
Každopádně Chaser je dobrá, byť tak trochu nedoceněná hra. Já se ji stále věnuji na svém webu http://www.doommap.cz - je tam pár mých SP i MP map ke stažení, přičemž na nových pořád pracuji ;-) Taky jsem letos po mnoho letech na Chasera napsal vzpomínkovou recenzi a chtěl ji uveřejnit zde na Games.cz, bohužel jsem se nevešel do limitu počtu znaků. Takže si ji můžete přečíst jen na mé stráce :-) -
-
Skoro už jsem se bál, že budu jediný, kdo má na Chasera docela hezkou vzpomínku :)
-
-
Tu hru mám doma na DVD z Levelu a nikdy jsem se k ní pořádně nedostal. Že bych vážně přicházel o zajímavou hru?
-
-
urcite vyskusaj, budes sa bavit, akurat maj na rozumu, ze grafika je uz na dnesnu dobu fakt stara a mozno ti bude bit do oci, ale prenes sa cez to a dostanes za odmenu skvely pribeh a zabavu, ked este mozem poradit, dalsia skvela hra a kus tak hm, zabudnuta mozno niektory ani nevedia ze existuje je Pariah a tak isto Tribes Vengeance, vyskusajte obe, stoja za to, podla mna, hlavne kto ma rad scifi strielacky
-
Určitě, je to jedna z nej stříleček. Co si vzpomínám, tak první kola jsou taková divná a ani level design není nic moc, ale pak se ta hra rozjede a nezastaví se až do konce. Dnešní konzolové porty s autohealem, nulovou obtížností a herní dobou plus mínus málo, tomu nesahají ani po kotníky.
-
Vyborna zalezitost po vsech strankach. Doporucuju zahrat. Skvela hratelnost, pohlcujici pribeh a skutecne dlouha hraci doba. *3*
-
-
. . .
-
...
-
wow tomu sa hovori profesionalita :)
-
RE:zase ja
No podľa textu to asi aj tak bude ale názov je vážne pritiahnutý za vlasy.
Autor mal napísať "Nová Poľská strielačka vyvoláva spomienky..." takto by to bolo korektné a nezavádzal by.
EDIT RE:sleepless@tiscali.cz
Pán Poláček , ja som si text prečítal ,ale názov bol zavádzajúci, ten kto by si čítal novinky bez prečítania jadra textu musí byť hlupák :) -
Chaser bola dobra hra, nebyt niektorych zbytocnych zakysov (kto si pamata, ako sa v predposlednom leveli nedalo vyskocit na mur alebo frustrujuci level pod vodou) a blbej AI (vsetci presne vedeli, kde ste a hned palili) mohla byt jednou z najlepsich. Navyse hracia doba bola asi tak 15-20 hodin, co je pri FPS-ke na dnesne pomery az nepredstavitelne. Ale robit po 8 rokoch z toho druhy diel, neviem, ci je najlepsi napad.
-
-
Nahodou level pod vodou mi vobec nevadi, prave naopak to bol skor prijemny oddychovy level. Tak trochu mi, myslim aj svojim hudobnym motivom, pripomenul mojho oblubeneho Mario64 :) a jeho podvodne urovne. Kazdopadne casom z toho dostavam pocit ze som asi vazne len jeden z mala tych, ktorym sa ten level pacil, kedze prevazne nan pocujem len negativne reakcie.
Anyway, Chaser bola a je kvalitne urobena hra i ked sa na nej da najst samozrejme aj kopa nedostatkov. Bolo to take linearne-nelinearne, pretoze levely boli obrovske a najst spravnu cestu/jedine otvorene dvere/funkcny vypinac castokrat celkom dlho trvalo. Na rozdiel od COD a podobnych hier tu cloveka nikto neviedol za rucicku.
-
-
Si si istý pán Petr Poláček že to bola POĽSKÁ strielačka? Nesplietol si si tak trochu pojmy s dojmami?
-
-
Jak pisi kolegove podemnou, ale jinak je dobre si nejdrive precist clanek, i kdyz je to strasne tezke, ja vim :)
-
ide o to, ze poliaci idu robit pokracovanie Chasera...v texte sa dalej pise, ze Chaser skutocne bola slovenska hra...tiez som chcel reagovat podobne ako ty, ale potom som si ten clanok aj precital...
-
-
Trosku jsem upravil titulek, aby to nematlo
-
-
wow, tomu sa hovori profesionalita :)
-
-
-
On to asi myslel tak, ze chystana polska strielacka vyvolava spomienky na tu povodnu slovensku.
-