Přejít na výpis diskuzí
Chystá se Chaser 2? Neoznámená střílečka vyvolává vzpomínky...
4.7.2011 | Petr Poláček
43 příspěvků
-
Ano! Kéž by to byl Chaser 2. U mě je tohle nej hra všech dob a dodnes se k ní pořád vracím. O pokračování se spekuluje už velmi dlouho. O jeho možné chystané existenci svědčí i fakt, že práva na Chasera přešla před krachem JoWoodu zpět do Cauldronu, kde Chaser vznikl. I samotní tvůrci se nechali slyšet, že chuť do pokračování by měli, jen to vázné na solidním publisherovi, co by to zafinancoval...
Když jsem tu ten screenshot minule viděl, tak mě jako první také napadl Chaser - to město by do toho úplně zapadlo. Ale pak jsem si všiml toho jakéhosi mutanta a to už mi k Chaserovi moc nesedí - tam žádní mutanti nebyli...
Každopádně Chaser je dobrá, byť tak trochu nedoceněná hra. Já se ji stále věnuji na svém webu http://www.doommap.cz - je tam pár mých SP i MP map ke stažení, přičemž na nových pořád pracuji ;-) Taky jsem letos po mnoho letech na Chasera napsal vzpomínkovou recenzi a chtěl ji uveřejnit zde na Games.cz, bohužel jsem se nevešel do limitu počtu znaků. Takže si ji můžete přečíst jen na mé stráce :-) -
-
Skoro už jsem se bál, že budu jediný, kdo má na Chasera docela hezkou vzpomínku :)
-
-
ta hra vypadá na lepší verzi Mass Deffectu :)
-
Může my někdo vysvěltil proč má každá druha polská společnost ve jmeně Fly? nestačil jim jeden nepovedeny let?
-
-
*4* +1
-
-
vsetci si to stiahnite, pribeh tej hry je fascinujuci a MP je este lepsi, fakt najlepsia MP hra jaku som hral a hram to uz 1 a pol roka, no poznam hracov, co to hraju uz aj 7 rokov. tu je link : http://www.chaser-game.com/?page=downloads&cat=game v1.50 je SP + MP (doporucujem) a v1.49 je demo, iba MP (mam obe verzie) :))
-
-
Nevím, zda je zrovna rozumné sem postovat odkaz na nalegální kopii hry...
-
-
Jediné vzpomínky, které to ve mě vyvolává jsou vzpomínky na jednu z nejlineárnějších srágor který se mi kdy dostali doruky... díky nechci.
-
Jo jedna z těch nadpruměrnejch...není zpatný na ní vzpomenout.
-
No co jsem slyšel , je Chaser docela povedený ale šel mimo mne (Cauldron je s jejich hunting tituly už totálně mimo hru ) . Asi si ji zařadím na wishlist a budu srovnávat s Alpha Prime .
Spellcrosu 2 se už asi taky nedočkáme co ? -
-
Jinak Alpha Prime je na tom po grafické stránce daleko lépe než Chaser. Na druhou stranu Chaser má ale mnohem zajímavější příběh a velmi rozmanité prostředí. Z tohoto hlediska mě Chaser vždy bavil víc a popravdě Alpha Prime jsem dosud nebyl schopen ani dohrát... Určitě Chasera zkus - i když už dnes po grafické stránce mnoho lidí neosloví, je to dobrá hra na dlouhé hodiny zábavy ;-)
-
-
Ale Alpha Prime vyšla o 4 roky (alebo 3) neskôr, takže tá grafika bola samozrejme lepšia... Ale máš pravdu v tom, že Chaser bol príbehovo zaujímavý a Alpha Prime ani mne veľmi nesadla...
-
-
Těžko říci. Oni teď dělají hry na zákazky, víceméně takové budgetovky, ale s tím, že se časem chtějí vzchopit zase na nějaký AAA titul. Pár měsíců nazpět byl na jiném herním portálu rozhovor s šefem Cauldronu a padla řeč i o možných pokračováních. V úvahu přicházejí Spellcros a Chaser. Tak jim držme palce, aby jim to skutečně někdy vyšlo a my se dočkali pokračování ;-)
-
-
Pul kralovstvi za pokracovani spelcrosu...nebo ctvrt za patch na visty..:)
-
-
Klidne i pul princezny, spellcross byl narez a pribehove uplne libovej ...
-
-
Ja mam Chasera velmi rad. Ak si dobre pamatam tak tam bol mimo ine aj funkcny bullettime
Najviac sa mi asi pacila rozmanitost prostredi, v priebehu hry ste sa dostali asi do vsektych typov prostredi. -
-
Ano, "Adrenalin Mode" - variace na bullettime tam je. Byla to dokonce první FPS, která s ním přišla a který se dal použít ;-)
Rozmanitost prostředí je skutečně velké plus. Krom džungle je tam snad vše - vesmírná stanice, polozchátralé město budoucnosti, podvodní mise, zasněžená Sibiř a nakonec i Mars v duchu Total Recall :D Co více si přát… -
-
vidim to tak ze dohram arcanum a idem to znova hrat:D
-
-
Taky mě to láká, ale opětovně jsem Chasera dohrál už před pár měsíci :D Raději bych měl pro něj dodělat ty nové mapy, ať je zase co nového hrát ;-)
-
-
-
-
jednicka byla hrozna blbost, slovaci by se meli venovat dojeni ovci a nee hram
-
-
unsuccessfull troll is unsuccessfull
-
:D:D pobavilo... prekonal si i vtipky z monty python
-