Přejít na výpis diskuzí
Chystá se další díl ze série The Longest Journey
1.11.2012 | Aleš Smutný
41 příspěvků
-
Tak to je nej zpráva dne. :-)) Tohle byla snad nej hra, kterou jsem kdy hrála..Už se nemohu dočkat. :)
-
Jak už tu někdo psal, chraň nás pánbů jestli to bude na Kickstarteru...
Jinak pro mně to je bez stínu pochybnosti nejen oznámení roku, ale jedno z nejdůležitějších v mém herním životě. Čekal jsem a věřil jsem. Naprosto upřímně a i jako hráč Half-Life série říkám, že tohle je pro mne ještě na 'trošku' jiné úrovni než až Valve oznámí pokračování Half-Life.
Ano, jsou tu otázky jako 'kdy to vyjde' a 'jak bude koncept hratelnosti a příběhu sedět ve formě episod', ale to jsou jen čerti na zdi pro mne teď... až jednou nainstaluju limitovanou edici TLJ a Dreamfallu s vědomím, že už mám KONEČNĚ po ruce pokračování, to bude fakt splnění hráčského snu. A to nemluvím o levelu nostalgie během hraní TLJ po X letech... to bude na stupnici síly nostalgie mít 11/10 :-) -
Jak ja sem STASTNEJ!!! TLJ sem hral tolikrat.. Nejhezci herni zazitek pro me, ever.. :) *14* *14* *14*
-
Konečně!!!
-
http://www.youtube.com/watch?v=DOlhOEmHCcM *1* *1* *1*
-
Já to pořád říkám: Matrix je všude - Arcadia !!!
-
huraa asi naj sprava tento rok , milujem dreamfall, no 90% som si isty ze pokracovanie bude jedno velke trapne adventurovanie ako to je dnes zname .. no nehame sa prekvapit ak do toho daju taky smrnc ako v dvojke, co nebola zas adventura lebo sa tam nekombinoval kazdy jeden predmet, co bolo lepsie, predislo sa frustracie :D
-
-
Šmrnc? Ve dvojce přidali tak akorát nudné akční sekvence (mlácení, lození po římsách), krkolomné ovládání a zbytečné chození přes půlku města, což člověka akorát odvádělo od příběhu.
-
-
Naprosto boží! Tahle zpráva u mě strčí oznámení celý slavný další SW trilogie s přehledem do kapsy *14* *14*
-
Tak tohle je pro mě nejlepší zpráva za hodně dlouhou dobu! Už ať je to tady! Yay!
-
Oukej tag este chvili počkám *1*