Přejít na výpis diskuzí
Chystá se nová hra podle komiksu XIII - zase cel-shading?
17.10.2011 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
sem stím
-
Komiks bomba hra taky nebyla špatná
-
Cel-shanding ze neni v mode? Borderlands, Darkness 2 vlastne i trochu Rage. Nemusi to byt ten uplny cel-shade jaky pouziva Borderlands, ale urcite by ho pouzit mohli prave zpusobem jako napriklad Rage, ktery v urcitych vecech urcite komixove vypada. Moznosti je spousta.
-
Obávám se že to bude jako u dalších takových "vzkříšení", tzn: propadák *9* ale doufám že se mýlím *1*
-
Hra to sice byla skvela a graficky nejlepsi zpracovani komiksu ever, ale vsechno naprosto zabil system checkpointu a celkove ukladani. Diky tomu to spousta lidi vzdala nekdy v pulce (nebo v pasazi ve vezeni), protoze na to proste nemela nervy.
Od tohohle taky rozhodne necekam pokracovani, ani FPS. -
-
Ještě mám dojem, že tam byla naprosto nesnesitelná AI, která byla sice úplně dementní, ale vynahrazovala si to bleskovejma reakcema při započetí přestřelky. Člověk se pokusil hrát stealth, přiblížil se na pár metrů k dvěma nic netušícím nepřátelům, a stejně je nemohl oba zabít, aby ho jeden z nich nestačil zasánout...meh
-
Ano, použít checkpointy nebylo zrovna rozumné rozhodnutí. Ty dávají smysl ve spojení s autohealem, ale ve hře s lékárničkami (a dost tvrdými nepřáteli) nemají co dělat, akorát silně natahují obtížnost.
-
Jo, systém ukládání byl teda hodně přísnej :) Já to hrál znovu vloni, když jsem neměl do čeho píchnout. Herně mi to přišlo fajn... střílení ničím nevybočovalo z řady tehdejší doby. Ale příběh, postavy, i ta komiksovost to prostě všechno vytáhla ke skvělýmu zážitku. Moc bych si přál, aby to bylo pokračování... i kvůli tomu, že v tý původní hře je všechno vlastně jen nakousnuté z nekolika prvních sešitů. No uvidíme :)
-
To mi připomíná, že jsem to taky nedohrál. Dostal jsem se k tomu až loni v rámci hledání her, které jedou svižně na X3100 v NTB, jenže pak proběhl reinstall Windows... Ale možná mám furt někde uložené pozice.
Bylo to trochu nasrávací, to je fakt, ale na střední obtížnost se to celkem dalo (i to vězení). Spíš mě tyhle střílečky jako je XIII, které všichni staví nad současnou CoD vlnu, nějak zvlášť nebaví, protože jsou většinou takové pomalé a prázdné. Zkoušel jsem se tuhle vrátit k prvnímu Soldier of Fortune a ta hra prostě už není tak zábavná jako kdysi.
A vůbec docela rád bych někdy s někým pokecal na tohle téma, kde by se našly i jiné názory než, že CoD je kravina a starý dobrý časy blabla... I o jinejch věcech. Existuje u nás nějaký všeobecný herní forum trochu na úrovni? -
-
pro: RakeW@tiscali.cz
Nevím všeobecném herním fóru na úrovni, taky bych o tomto pokecal.
-
-
-
Ono to taky může být reakce na letošní francouzsko-kanadský seriál XIII: The Series který byl pokračováním 3 roky staré dvojdílné minisérie XIII: The Conspiracy. Obojí lehce nadprůměrná televizní produkce. A podle iPrdítek to žádný herní zázrak nebude.