Chystá se Planet Zoo, moderní následovník legendárního Zoo Tycoonu
-
Konečně, od klasického 2d Zoo Tycoonu a datadisků snad nic pořádného na PC od té doby nevyšlo.
-
-
Já pochybuji, že tohle bude dobré. Frontier umí udělat hezké hry na pohled, ale hratelné to není ani za mák. A je jasně vidět, že jim jde hlavně o to, aby hra byla úspěšná na Youtube. Budu dost opatrný ohledně jejich dalších her, zklamání z Planet Coaster je docela velké.
-
-
Co tě zklamalo na planet coaster?
-
-
Hratelnost. Management nefunguje, některé věci jsou dokonce horší než v předchozích dilech.
Je to je o stavení a stream ování. Jenže i ty stavební nástroje jsou dost krkolomné. Taková kombinace moderního systému se systémem z 90. Let. Dá se s tím fakt kouzlit různými triky, ale díky tomu dostává na frak optimalizace, která sama o sobě má dost nedostatku. Já stále čekám, až mi někdo vysvětlí, proč se chlubil, že hra bude scalovat AI a další věci podle cpu a skutek útěk. Vždy tu otázku okázale ignoruji. Prostě jako hra fail, ale výtvarné je to prvotřídní.
-
-
Chápu, rozhodně je to více stavěcí sandbox než management parku, vtom také vidím krok zpět. A bude to možná i hlavní důvod proč jsem se do toho také ještě moc neponořil.
-
-
Ano. A ono já bych se i ponořil, jenže když už tam něco člověk něco postaví a vypiplá to a trochu se to rozroste, je rád, že má 13 FPS a vlastně si svůj výtvor ani neužije.
-
-
Reakce na příspěvek:
Nj chce to nový stroj, po upgradu už jsem tenhle aspekt řešil nemusel .. I ty největší parky ve workshopu utáhnu na 40fps, teda dokud nezačne ohňostroj. Stím jak hra vypadá a kolik prvků dokáže zobrazit bych ani neřekl že je na tom optimalizace vyloženě blbě.
-
-
Reakce na příspěvek:
Mno, tak s tím nesouhlasím, jelikož mám nový stroj, ne slabý a stejně má problémy. Prakticky všichni si stěžují na to samé. On totiž PC má problém s využíváním procesorů. Pokud máš opravdu s velkým parkem a lidmi přes 11 K 40 FPS, chci vědět, co máš za železo...
-
-
Reakce na příspěvek:
Koukal sem na to před rokem a stahoval si ty nejlépe/nejvíce hodnocené parky na workshopu abych se podíval jaké jsou limity hry. Je mi jasné že všichni stěžují na to samé, v podstatě každý budovatelský sandbox má nějaký strop, kdy už je to vpodstatě nehratelné. Těch 40fps bylo spíše obrazných přesně už si to nepamatuju, ale k 15fps jsem se dostal jen při ohňostroji v parku JIANGZHOU, ten záškub si pamatuju do teď ^^. Jinak stroj mám 1080, i7 7700k, 16gb ram, m.2 ssd a hraju ve 2K
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Je to krásný, jsem ale fanoušek hlavně dinosaurů, proč nemohli udělat Jurassic World Evolution v duchu tohoto Planet Zoo.
-
Ty zvířata jsou moc pěkný , ale ty lidi to je co jako za hrůzu??? obvzlášť ten zaměstnanec zoo😂