-
Může mi někdo vysvětlit v čem je Crysis komplexnější než dvojka.Hrál jsem oba díly a můžu říct že spousty her je na konzolích mnohem komplexnější než ta srágora Crysis.To že v jedničce je větší svoboda pohybu a volnější volba hraní neznamená komplexnější hry.Je spousta i starších her i FPS které jsou rozmanitější.Viz.HL,HL2,Deus Ex atd..Tak bych se s tím výrokem trochu krotil.
-
-
Jak rekl kolega,dvojka je preskriptovany tunel,s minimalni interakci s prostredim,hloupejsi AI a na muj vkus preplacanym vizualem.Jednicka nebyla zadna prevratna hra(mozna po vizualni strance),ale byl to slusny prumer,u ktereho jsem se bavil a na nejtezsi obtiznost se clovek musel docela i snazit a ne si hrat na terminatora.
Srovnavat crysis s Hl2 nebo snad HL samozrejme nejde,to je uplne jina liga.
Ale faktem je,ze dvojka crysis je proste hodne osekana oproti jednicce.Takove futuristicke CoD bych rekl.Nekoho to bavi,nekoho ne,ale je to proste fakt.
A nemuzou za to konzole jako takove,ale cilova skupina hracu,pro ktere hra byla primarne tvorena a ta cilova skupina hraje prevazne na konzolich.Proste videli uspech jednoducheho cod a tak se zamerili prave na tu skupinu hracu,kteri hraji cod a ze jich neni malo. -
-
Já plně chápu že srovnávat Crysis s HL nemůžu ale chtěl jsem taky reagovat na nedávný příspěvek nevím koho že komplexnější hry na konzolích bejt nemůžou a hráči by je nezvládli proto hry na konzolích jsou ořezané což mi příjde jako ubohý výrok.Nejsem žádnej funboy rád si zahraju na každé platformě (mám PC,Wii,PSP a PS3) ale beru všechno rozumně a rozhodně bych nemohl říct že jen na PC hráči zvládnou rozsáhlejší a komplexnější hry než na konzolích.Mimoto sérii CoD nemám rád radši když už Battlefield.Ale nejradši mám rád rozmanité FPS .A ty jsou i na konzolích.nemluvím o RPG které jsou ještě komplexnější než všechny FPS dohromady.
-
-
Ja taky nejsem zadny fanboy,hraji jak na pc tak i na konzoli.A netvrdim,ze na konzolich hraji nejaci retardi,kteri by nezvladli slozitejsi hry,nicmene podle toho jak dnesni hry vypadaji(a vetsina z nich se dela primarne na konzole) mi prijde,ze narocnejsi a slozitejsi hry neni to,co by mezi hraci letelo.
Kdyz srovnas hry drivejsi a dnesni,tak to mas samy autoheal,koridorove levely,same svitici interfacy,ktere ti ukazuji kazdou kravinu ,aby hrac nahodou nemusel neco hledat nebo zapremejslet co ma vlastne delat,mraky munice a casto hloupu AI,ktera neni zadnou vyzvou.
Proste to co dneska nejvic leti,jsou hry ala to ne/slavne CoD,cemuz odpovidaji i prodejni cisla.Tim nechcu rict,ze takove hry jsou nutne spatne,maji tady sve misto,ale problem je,ze tvori vetsinu dnesni herni produkce.
Problem nejsou konzole jako takove,ale cilova skupina hracu.
Kdyz zustaneme u fps zanru,tak za posledni rok a pul me zaujal a bavil snad jen Stalker:CoP,metro a portal 2.
Bud starnu a nebo se hry opravdu hodne zjednodusili.
-
-
-
no nevim .. u crysis 2 jsem mel pocit ze hraju hloupou linearni strilecku bez implementovane AI a nevkusnou, i kdyz pomerne kvalitni grafikou .. u Crysis jsem ten pocit nemel (zvlast s reality modem) .. nerikam ze Crysis je buhvi jaka hra ... ale da se uzit, kdyz ji hrajes tak aby jsi si ji uzil (alespon do okamihu nez se objevi Emzaci ..)
-
-
Crytek mě teda se*e. Pořád jak miluje PC a konzole sou zastaralý, ale jde mu jen o prachy...Vždyť děla i exkluzivku na xkox..
-
-
Každá firma existuje za účelem tvorby zisku, těm co naoko "jen o prachy nejde" je prostě jen získávají jinde... :-)
-
-
[rant]
"Ačkoliv celá hra je od začátku koncipovaná jako trilogie" No nekecej, další hra co je koncipována jako trilogie? Oni všichni tak nějak koncipujou trilogisticky, co? I takový Assassins Creed má být trilogie, přitom od začátku nemaj tušení kde se bude odehrávat třetí díl. Ale hlavně, že to koncipujou jako trilogii. Stejně tak Mass Effect a mnoho dalších her a filmů... 3 je zjevně magické číslo...
[/rant]
Pardon, mám na trilogie alergii. -
-
Tři je dost, aby se z frančízy vyždímalo dost peněz a zároveň ne tak moc, aby se lidem znechutila.
-
-
a pak se to prejmenuje, zmeni se prostredi a jede se vesele dal ..
-
-
tohle se vědělo už přd vydáním Crysis 1, tak se z toho teď neposer...
-
-
No, nevím, jak moc to bude pro konzolisty zpráva měsíce... grafika na konzole půjde přenést těžko a bez ní je Crysis podprůměrný titul. Když se blíží trojky Uncharted a Gears of War, bude Crysis jen ten bůh-ví-kolikátý vzadu.
-
Jak můžete napsat o konverzi na konzole, že půjde o vylepšenou verzi, pokud jde něco na konzole nebo z konzolí tak je to vždycky degenerace ne evoluce maximálně tak retardace. *3*
-
-
Jen jsem si chtěl jednou vyzkoušet jaké to je být takovým malým trollem. A nemyslel jsem to nijak urážlivě bylo to prosté zhodnocení situace z pohledu PCčkáře v současném světě konzolových konverzí.
-
-
sak neni treba se omlouvat kazdy snad jiz chape ze konzole je opravdu zjednoduseni duvodu je povicero nema cenu je to probirat. Konzolista ktery bude tvrdit ze na konzole se delaji lepsi akomplexnejsi hry tak at zkusi treba settler 7. Takova hra se nema sanci na konzolich nikdy chytit neb nejde hrat ani 1 hodinu to se tak rozkoukate na velke mape jak vam prumysl vubec funguje. A to nemluvim o jinych takovych strategiich. Epicke RPG taky na konzolich nenajdete. Sem zvedav na ten port zaklinace...
-
-
Tady nejde o to, ze by se primo na konzole vyrabeli jednodussi hry, jen proto , ze konzole by nedovolila neco komplexnejsiho. Jde jen o to, ze kvuli jednoduchosti uzivani, je konzole mnohem popularnejsi mezi mladsimi hraci, takze firmy pro ne logicky vytvari hry. Proto ve hrach dnes uz jen zridka najdes nejaka obtiznejsi mista, kde se da zaseknout a i na tezsich obtiznostech jsou hry povetsinou celkem jednoduche, jinak by proste vetsina deti s tim sekla a moc by zisky nemeli.
-
-
Mas i nemas pravdu.Jsou nektere druhy her,na ktere by par tlacitek na gamepadu proste nestacilo,tedy fyzicke omezeni dane ovladanim konzole.Takovych her ale neni zas tolik.Ale co se tyce napr zanru fps,tak souhlasim,tam je to dano cilovou skupinou hracu,kterou z velke casti tvori hraci,kteri neradi casto umiraji,protoze je to udajne deprimuje(tedy tak to aspon obhajuji tvurci her).
-
-
-
-
Sice bych to az takhle neprehanel,ale pravdou je,ze kdyz crysis 2 je oproti jednicce v mnoha ohledech zjednodusena ,tak pripadna konverze jednicky by taky prosla nejakymi temi zjednodusenimi.
At uz se to "consoles only " hracum libi nebo ne,tak nejakou komplexnejsi hru na konzolich najde clovek jen obtizne.A to doma mam xbox a jsou na nej hry,ktere me bavi.Jednodussi neznamena automaticky horsi,ale v pripade crysis 2 mi to tak prijde.
Tim ovsem nechcu rict,ze crysis povazuju za kdovijak obtiznou a komplexni hru,to ani nahodou,ale ve srovnani s dvojkou to je docela rozdil. -
-
Ano je to tak, rozdíl v herním pojetí Crysis a Crysis 2 možná není na první pohled tak patrný, ale v konečném důsledku je dosti markantní.
-
-
ma pravdu ten "chlapec" :)
-
Ty o retardaci vis asi hodne,co?
-