-
a teto generaci neco prinesli.pokud ja vim tak doom nebyl prvni.ale byl stroj kde byla prvni doom hra jeste pred volfem.a tento sistem se jmenuje amiga cd32.
-
kamo na tech 5 pc exluzivitek za tuhle generaci jestli vubec tech pet za to stalo mavnu rukou.
-
-
tve ze ma pc jen 5 exkluzivnich her to je dneska nejvetsi for co sem zatim slysel :))
-
Kazda platforma ma par svych exkluzivnich her.Ale herni prumysl se toci kolem multiplatformovosti.Takze je nakonec uplne jedno na cem hrajes.
Ja osobne mam pc i xbox a z tech ps3 exkluzivnich her me mrzi akorat heavy rain a little big planet a mozna ten uncharted bych si zahral a zbytek jde uplne mimo me.
-
-
Může mi někdo vysvětlit v čem je Crysis komplexnější než dvojka.Hrál jsem oba díly a můžu říct že spousty her je na konzolích mnohem komplexnější než ta srágora Crysis.To že v jedničce je větší svoboda pohybu a volnější volba hraní neznamená komplexnější hry.Je spousta i starších her i FPS které jsou rozmanitější.Viz.HL,HL2,Deus Ex atd..Tak bych se s tím výrokem trochu krotil.
-
-
Jak rekl kolega,dvojka je preskriptovany tunel,s minimalni interakci s prostredim,hloupejsi AI a na muj vkus preplacanym vizualem.Jednicka nebyla zadna prevratna hra(mozna po vizualni strance),ale byl to slusny prumer,u ktereho jsem se bavil a na nejtezsi obtiznost se clovek musel docela i snazit a ne si hrat na terminatora.
Srovnavat crysis s Hl2 nebo snad HL samozrejme nejde,to je uplne jina liga.
Ale faktem je,ze dvojka crysis je proste hodne osekana oproti jednicce.Takove futuristicke CoD bych rekl.Nekoho to bavi,nekoho ne,ale je to proste fakt.
A nemuzou za to konzole jako takove,ale cilova skupina hracu,pro ktere hra byla primarne tvorena a ta cilova skupina hraje prevazne na konzolich.Proste videli uspech jednoducheho cod a tak se zamerili prave na tu skupinu hracu,kteri hraji cod a ze jich neni malo. -
-
Já plně chápu že srovnávat Crysis s HL nemůžu ale chtěl jsem taky reagovat na nedávný příspěvek nevím koho že komplexnější hry na konzolích bejt nemůžou a hráči by je nezvládli proto hry na konzolích jsou ořezané což mi příjde jako ubohý výrok.Nejsem žádnej funboy rád si zahraju na každé platformě (mám PC,Wii,PSP a PS3) ale beru všechno rozumně a rozhodně bych nemohl říct že jen na PC hráči zvládnou rozsáhlejší a komplexnější hry než na konzolích.Mimoto sérii CoD nemám rád radši když už Battlefield.Ale nejradši mám rád rozmanité FPS .A ty jsou i na konzolích.nemluvím o RPG které jsou ještě komplexnější než všechny FPS dohromady.
-
-
Ja taky nejsem zadny fanboy,hraji jak na pc tak i na konzoli.A netvrdim,ze na konzolich hraji nejaci retardi,kteri by nezvladli slozitejsi hry,nicmene podle toho jak dnesni hry vypadaji(a vetsina z nich se dela primarne na konzole) mi prijde,ze narocnejsi a slozitejsi hry neni to,co by mezi hraci letelo.
Kdyz srovnas hry drivejsi a dnesni,tak to mas samy autoheal,koridorove levely,same svitici interfacy,ktere ti ukazuji kazdou kravinu ,aby hrac nahodou nemusel neco hledat nebo zapremejslet co ma vlastne delat,mraky munice a casto hloupu AI,ktera neni zadnou vyzvou.
Proste to co dneska nejvic leti,jsou hry ala to ne/slavne CoD,cemuz odpovidaji i prodejni cisla.Tim nechcu rict,ze takove hry jsou nutne spatne,maji tady sve misto,ale problem je,ze tvori vetsinu dnesni herni produkce.
Problem nejsou konzole jako takove,ale cilova skupina hracu.
Kdyz zustaneme u fps zanru,tak za posledni rok a pul me zaujal a bavil snad jen Stalker:CoP,metro a portal 2.
Bud starnu a nebo se hry opravdu hodne zjednodusili.
-
-
-
no nevim .. u crysis 2 jsem mel pocit ze hraju hloupou linearni strilecku bez implementovane AI a nevkusnou, i kdyz pomerne kvalitni grafikou .. u Crysis jsem ten pocit nemel (zvlast s reality modem) .. nerikam ze Crysis je buhvi jaka hra ... ale da se uzit, kdyz ji hrajes tak aby jsi si ji uzil (alespon do okamihu nez se objevi Emzaci ..)
-
-
tady kokam na reklamu.pc pro narocne.a zahraju si tam uncharted.nebo ten havy rain.asi jsem moc narocny co *3*
-
uz konecne pochop ze to nikdy nebylo o grafice ale o deji.a ten dej je proste posledni dobou na konzolich lepsi.davaj si vic zalezet.tam kde neni dej tam ani syla nepomuze.