Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já myslím že se na hru všichni dívají moc jako na "remake". Vemte v potaz myšlenku že také vůbec nemusí jít o znovuskonstruování původní hry. Co třeba Fallout 3? Z původního skoro 3D tahového RPG udělali perfektní střílečku se zajímavým systémem soubojů a RPG prvky, která oprášila původní fanoušky, a přitáhla hromady nových. LBA má podlě mě (hráče obou dílů) stejný potenciál, Jen před novou a úžasnou 3D "trojkou" chtějí udělat i předchozí díly.
  • Jako dítě jsem tu hru miloval, nádherná hudba, zvláštní grafika a roztomilé animace. Kdykoliv jí vidím, tak mi to připomíná bezstarostné dětství...
  • No a ešte dávam do pozornosti vyvíjaný mod/remake LBA:
    http://www.moddb.com/games/little-big-adventure-remake
  • Ferryman if you please
    Take me across the raging seas
    For a few gems I'll take your boat
    I cannot swim
    I cannot float.... *14* *14* *14*
  • LBA je jedna z mla hier ktore som mal zakupene v originale (CD) a rozhodne som jej kupu nikdy nelutoval ale potrebu remaku nechapem, snad keby zmenili engine a hodili to komplet do 3D ako tu niekto pisal.
    Hra ma podla mna jeden z najlepsich soundtrackov v historii hier vobec - aj po x rokoch si dokazem vybavit melodie, kam sa hrabu dnesne AAA tituly s nemastnou - neslanou hudbou na ktoru si nespomeniete ani 5 minut po odohrani hry (cest vynimkam). Vynimocny bol aj svojim spracovanim - hudba bola nahrana v orchestri a napalena ako audio stopa na CD - v tej dobe obrovsky posun v kvalite.
  • Jednicku jsem v zivote nehral, pouze dvojku. Ale rad si remastrovanou verzi prvniho dilu koupim. Zvlaste, kdyby vysla na GOG.
  • No jestli remake bude úspěšný jako Another World: 15th Anniversary Edition , tak by stálo za to snad do mrtvolky nekopat a rovnou ji dát jen na G.O.G

    Ta hra měla kouzlo v roztomilé grafice a kombinaci plošinovky akční hry a adventury . Dnes už tolik grafika neoslní a původní obsah může být pro nové hráče příliš svazující (nezajímavý) . Získání nového publika jen díky prostému remaku je u her vždy problém .
  • Jedna z najosobitejších a najsilnejších herných sérií vôbec. Dokonalé prostredie, grafika, hrateľnosť a v neposlednom rade ešte dnes unikátna interaktivita!!! Vtipné, dojímavé, temné, výpravné,...
    ...dohrané nad 10 krát.
    V tej dobe bola hra hodnotená v priemere 8/10. V porovnaní s dnešnými desiatkovými titulmi dávam bez okolkov 15/10.
    Stačí ak zmenia engine, ale zachovajú všetko ostatné, čo sa týka obsahu. Držím vývojárom palce!!!
  • Boze muj jak ja se tesim
  • Musim rict, ze bez navodu ani ranu *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit