Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli to bude podobné jako Space Marine s lepší vyladěností tak se budu těšit *4*
    • Ano taky bych se těšil kdyby to bylo jak říkáš jenže si myslím že to tak opravdu nebude.Co se mi ještě nelíbí že to bude z pohledu první osoby a tim pádem nás připravujou o pohled při hraní na krásnou "lesklou" zbroj našeho hracího mariňáka.
      Takže to bude něco na styl jako mod do Left 4 Dead 2 Space hulk DEATHWING.

Sám jsem zvědavej co z toho vznikne a nechci to odsuzovat když se na každou novou tématiku WH40k ať už hru či film...velice těším.
  • God-of-War
    Konečně pořádná řezničina *5* .
  • TheGGG
    SUPER, a to jsem tu před pár dny skuhral že by mohla nějaká střílečka z w40k vyjít. *1* *1*
    PS: Dark Angels jsou skvělá volba. !!For the Emperor!! !!For the Lion El'Jonson!!
    • Když tohle napíše bejbr, tak se mi vážně udělalo zle. *12*
  • AvP potkává 40k s kouzelníkem v terminátorské zbroji v hlavní roli? yess please *14*
    • TheGGG
      Jaký kouzelník? Librarian je kněz/psyker který se vyskytuje snad v každé kapitule Adeptus Astartes už od doby co byl warhammer 40 000 vymyšlenej. Takže když o tom výš houby, nedržkuj a nepiš sr*nce. *3*
      • kněz? to si pleteš s kaplanem *3*
        • Chaos Sorcerer i Marine Librarian používají stejný zdroj energie (jen ten Libby to víc krotí kvůli riziku posednutí kdežto Chaosák to pustí naplno) a hranice mezi jedním nebo druhým je poměrně tenká, jestli mu člověk říká kouzelník, knihovník nebo psyker je jen věc terminologie a toho na které straně barikády zrovna stojí *1*
      • Proste kouzelnik, kterymu v universu w40k se rika Librarian...
    • Librarian neni zadny kouzelnik...je to normalne zabehnuta role uvnitr kapituly.
      • tak pardón, je to psyker, sorcerer se z něj stane teprve až ho v tom Space Hulku ovládne Chaos *1* Ale technicky jde prakticky o totéž (blesky a ohně z očí, teleporty, štíty, čtení budoucnosti z čajových lístků atd)
  • teda miluju svet w40k ale spis bych chtěl kvalitu nez kvantitu z ty hory oznámených titulu si nejsem moc jistej ze to značce pomuze . Například novej space hulk není zadna slava
    • Taky by mě zajímalo co touto politikou sledují.
  • No sakra :)
  • Je to docela offtopic, ale jak je to s warhammer komunitou v čr? Už dlouho mě láká že bych začal s figurkama, tak ať vím na čem jsem.
    • komunita bude nejvíc v Praze, Brně, Hradci, tam taky jsou ty hlavní turnaje u nás i herny, v menších městech to asi bude horší
      • Nevíte jak je to s Ostravou?
        • Doporučuji Hofyland.cz takové hlavní forum na WH
      • ninja´d *4*
    • V malých městech nic moc, maximálně tak v klubech v Praze a v Brně.
  • Jack1947
    Ehm, tak ja na to vlastne taky tak trochu zvedavy jsem no, jak s s tim poperou.
  • No upřímně to může být dobré. EYE divine cybermancy není kdovíjaká hra ale střílení je tam udělané hodně dobře.
  • Tlačítko Koupit v JRC nefunguje *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit