Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FreelancerSVK
    Prípadne fialové Milka kravy
  • Pokial by vyskakovacia reklama bola v hre ktora bude k stiahnutiu zadarmo, tak preco nie. Ale to asi aj tie hry by stali potom za houby. Do platenej hry urcite nie, iba ak plagaty a reklama v radiu v nejakom GTA. Samozrejme by som ale potom ocakaval fer cenu hry. Ale to tiez urcite nehrozi a este by som si to uzil aj v 6 nasledujucich DLC. *6*
  • Ještě bych hodil reklamy před spuštěním hry, před vypnutím hry, ještě po zapnutí konzole a před vypnutím konzole a pokud by to někdo vytáhl ze zásvuky dřív, tak při spuštění konzole bych mu přehrál dvojnásobek reklam.. Jo, přesně to bych udělal.

A v menu ještě nabídku s tlačítkem "Přehrát reklamy". My life would be complete *14*
  • Ghost47
    Reklamní pauza ve stylu TV je dost pitomý nápad, jediné místo, kam by jakž takž pasovala, jsou přestávky ve sportech (akorát že by toho lidi zneužívali a chodili mezi třetinama v NHL 2013 na záchod jak u televize *4* ).
  • Mechwarrior_bw
    pod toto sa môžem podpísať. Ale inak do niektorých súčasných hier prepletených stovkami cutscén by reklama ako z TV vlastne aj pasovala :) ... žial.
  • 1LordBlackadder
    Ultima Online stále drží prim v autentičnosti a potlačení jakýchkoliv reklam.
  • Doporučuju stáhnout aplikaci ADblock nebo podobné programy pro prohlížeč. Jsou zdarma nebo za dobrovolný příspěvek. Mám svůj v Google chrome a reklamy mě netrápí. *5*
  • Keyz
    Zase by bylo potřeba reklamu zasadit tak zapadla do prostředí hry.Kdyby ve hře ze středověku byla reklama na fastfood anebo auta tak to by bylo dost blbé.
  • exmaxx
    *1* "Vytetovane coca-cola" - vyborny!
  • To bych tu hru vubec neporizoval a ani nehral, to uz je to smae jako televize, kazdych 15min reklama 10minut... nejvetsi demence. *11*

Ale byl bych docela pro zminovane bilboardy, ty by mi az tak nevadily a mozna by hru i celkem spestrily *8*. Mam pocit, ze neco podobneho je v BF3 na mape Metro, kde jezdi plagaty s reklamou (nwm jestli je skutecna nebo ne), ale nijak zvlast to neobtezuje a kdyz uz, tak ten bilboard muzete rozstrilet.
  • Takže asi takhle, když už si jednou za tu hru zaplatím tak očekávám že ji budu moct hrát jak chci a nehodlám být omezován nějakou Reklamou při hře. Myslím že se jedná o pozdní Apríl. *1* *1* *1* *1*
  • jako nějaký reklamy přes obrazovky tak to vůbec, naopak plakáty, billboardy, značkový pití atd mi přijde věrohodnější, když jsou tam reálné firmy, samozřejmě to musí zapadat do prostředí, ne že pojede rytíř na koni a kůň bude mít na stehně vytetované coca cola
  • x_ander
    No, docela si umím představit, že kvůli tomuto vzroste zájem o pirátské verze her, kde budou takovéhle reklamy vyripovány pryč. No kdo chce kam...
  • Tu obstarají média.
  • Umaroth
    Pokud to bude zakomponovane do hry, tak proč ne to mi nevadí, lepší ve videoherním svete videt reklamy na veci co zname, nez na smyslene produkty, ale reklama alá TV.....no to mě poserte !!!! To snad ne !
  • ..a co rovnou reklamu na reklamu?
  • R.a.z.i.e.l
    *1*
  • R.a.z.i.e.l
    Já mám plné zuby už toho, že se mi objeví reklama před videem na internetu a hlavně na youtube. Myslim, že z tohohle bych asi prohodil PC oknem. Samozřejmě, pokud to zakomponují do hry, tak třeba v Max Payne 3 bude plakát s reklamou v nějaké budově, tak kliďánko, ale aby to vyskočilo uprostřed hry na obrazovku... *4*

Co se týče toho streamingu nebo cloudgamingu (nvm jak se to přesně jmenuje), nijak nadšený z toho nejsem, z toho, že už se tomu někdo chce začít věnovat. Přeci jenom je to zatím celkem nedotažené a když jsem na OnLive hrál naposledy bylo to jako koukat se na nekvalitní video na youtube. A když člověk cítí, že ta hra je od něj míle daleko a nemá ji na svém HDD, není to holt ono. *4* Zvyk je zvyk. A já si na cloud nehodlám zvykat. *3*
  • Reklamu a protipiratsky video co nejde preskocit do kazde hry at to stoji za to - http://www.youtube.com/watch?v=xuxO6CZptck
  • Asharak
    Víc než přítomnst reklam mě štve to, v jaké míře tam jsou, a jakou kvalitou oplývají... třeba že musím na utube odkliknout 10x tu samou reklamu, kterých je tam ze 5. Neřeknu když těch 5 jiných za den... Ale už se trochu sklidnili.
    V rádiu nevím, moc neposlouchám, ale třeba na RockMaxu jsou boží reklamy, ve stejném kabátě jako rádio, ale i tak jich je tam moc...
    Nejhůř je na tom ta TV no, 3x za desetiminutovou reklamu jedna samá se stejným obsahem na LIDL... demence. Ještě že se na TV pár let aktivně nedívu. A k tomu milion stupidních zpracování, jen aby byly prachy, né dát tam menší počet kvalitních a trochu zajímavých reklam *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit