-
Doufám že to bude Rome 2
-
Třicetiletou válku prosím
-
-
pochybuju...muze to byt medieval 3 :D a nebo a to si myslim, ze bude pravda Rome 2
-
-
Středověk je proflákej po dvou dílech a dvou přídavcích, ten bych si dal pozdějií *4* .... A Rome 2?
Hodné lidí na to vzpomíná jako na nejlepší díl, s čímž já nesouhlasím.. Rozdělení na tři rody se mi moc nezdálo a hlavně ty barbarské národy byli dost fádně udělaný...
Pokud ne Třicetiletou válku, tak by nebylo špatné nějaký lokální Total war... Taková kampaň Británie byla excelentní a nakonec to je i uvěřitelnější :-) -
-
jj ja taky nesouhlasim s tim, ze byl originalni RTW nej dil. RTW je pro me nej dil po upravach ve forme modifikaci. Takova Roma Surrectum 2 nebo RTR serie je zatim nej co jsem videl. Ale uvidime, podle me to bude RTW2 a doufam ze se nebude narod lisit pouze barvou vojska a moderi dodelejte si to sami.
-
-
-
-
Enslaved by potěšilo, ačkoli to nevypadá na další díl pro PS3. Jedničku jsem včera dohrál a ač jsem byl ze začátku vcelku skeptickej (bodejť by ne, když jsem předtím projel oba Uncharted), nakonec to bylo mily prekvapeni
-
Enslaved bylo hodně velké překvapení. Po delší době hra s duší. Doufám, že pokračování bude. A můžu doporučit i Pigsy's Perfect 10 DLC.
-
tipoval bych rome protoze ten zatim nema druhej dil