Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    Playstation 3 vyšel o rok později, proto měl dost skluz oproti Xboxu, Playstation 3 celou dobu Xbox doháněl, což se mu podařilo až na sklonku generace. Tvrdit, že 360 rozsekal PS3, je samozřejmě nesmysl, ve finále to byla plichta, ale čistě výdělky bych to viděl na 360, jelikož PS3 byl dost drahý na výrobu, musel se hodně dotovat, navíc ten start nebyl tak raketový, jelikož Xbox byl rok venku.

    PS3 byla dobrá konzole, když se na ni zaoptimalizovalo, tak dosahovala dobrých výsledků. Např. FFXIII tam běžela v 720p v lepší kvalitě než na Xboxu, navíc Xbox u FF běžel 540p pouze, hlavně výhodou PS3 byla Bluray mechanika, právě FF XIII vyšla na x discích na Xboxu, navíc díky tomu obsahovala o dost horší videa.

  • Izmæl

    P*či... na Indyho od MG jsem se ale opravdu těšil, kór když jsem si teď znovu odehrál Wolfieho The Old Blood a The New Colossus :/

  • Je škoda, že když už si autor dá tu práci napsat, jak může hrozit, že MS blokne CoD na PS tak si nedá tu práci, aby ocitoval uniklý email Jima Ryana, které se včera řešil mnohem více a to totiž, že ve skutečnosti se Sony vůbec neobává toho, že by CoD na konzole nevycházelo, respektive, že kdyby se to stalo tak je to Sony jedno.

    Přece jen ten email je vlastně prokázaná vědomá lež a to ještě ke všemu  na úrovni hlavního veřejného argumentu, proč by soud neměl akvizici povolit, od CEO SONY a to mnohem větším průšvihem, než to zda Indiana Jones bude či nebude na PS. 

    • Ricmont

      Všechny tři strany tam vědomě lžou. 

  • Taxiderman

    Z pohľadu PS hráča nieje asi dôvod k obavám. Takisto ako XB hráči rozdýchali že namajú také značky ako God of War, Horizon alebo Spiderman tak verím že aj modrý klub to zvládne bez Indyho a Starfieldu.

    • Ricmont

      On je problém v tom že jak Indy tak Starfield byly plánované i na PlayStation. A věřím že bylo plno hráčů z modrého týmu kteří se na to těšili. Zatím co hry jako  God of War či Spider-Man byly od začátku plánované jen pro PlayStation. Prostě kdyby teď Microsoft oznámil novou značku na Xbox tak to bude v pohodě. Ovšem některé lidi štve že se od oznámení těšili tak si to zahrají a pak jim Microsoft řekne "Smůla nic nebude. " 

      • Přesně. Je to reakce Microsoftu na prohraný boj exkluzivit. Naprosto chápu, že Indy a Starfield chtějí jako excls. Stejně jako to má PlayStation. Jen škoda, že info se mění. Měli to tak nastavit od začátku. Jsem PS5 a nemám ani PC, moc mě mrzí Indy, ale respektuju to. Co jsem viděl z console wars je naprostá bláznivina... 

        • Ricmont

          Souhlasím někteří ty konzolové války berou hrozně vážně a to víc než samotné společnosti. Prostě exkluzivity byly a budou. Má je PlayStation, má je Nintendo a je pochopitelné, že je bude chtít i Xbox. Chápu že Microsoft vzal již hotové projekty a udělal z nich exkluzivitu. Je to rychlejší než čekat další čtyři roky až vyjde nová hra. Ovšem to že řekli před koupí že dodrží všechny dohody které studio uzavřelo před tím než je koupili a pak se ukazuje praví opak. Tak to teď Microsoftu ubližuje víc než to než nemají dostatek exkluzivit.

    • LessPh

      Jenze MS to prave kvuli chybicim exkluzivitam nezvlada.. je ti to doufam jasny? Kazdopadne COD je pravy zamer akvizice Actiblizu.. proc myslite, ze x360 rozsekal ps3? Tehdy byl boom youtuberu a vsichni do jednoho hrali COD na x360 a tak jsme kupovali vsichni xka..

      • Ricmont

        PlayStation 3 prodáno - 87.4 millionů

        Xbox 360 prodáno - 84 milionů

        Prosím řekni mi ještě jednou jak Xbox 360 rozdrtil PlayStation 3

        • Derp_1337

          Jo, máš pravdu. LessPh ne. On očividně rád trolluje, a pak se baví tím, jak ty nesmysly otravují ostatní lidi.

          Zpočátku měl Xbox 360 vskutku navrch v prodaných kusech, ale taky byl dost levnější než PS3. Bylo to dáno tím, že PS3 mělo BluRay mechaniku a tak se prodávalo dráž.

          Ale časem, jak se srovnali ceny, tak prodeje PS3 dohnaly X360 a nakonec ho dokonce i předběhly.

        • LessPh

          Vyhodnoť si kolik bylo jaké platformy generací, jaké byly startovní pozice jednotlivých konzolí a jak šel YoY vývoj prodejů v posledních 8 letech od ukončení X360 / PS3 generace.

          Pak se ještě jednou podívej na čísla, který si postnul. Jestli nejsi úplně mimo a máš alespoň základy analytického myšlení, tak ti bude jasné, že MS nakopal Sony zadek neprosto maximálně...

          Je pravda, že tohle se učí až na VŠ, takže chápu, že to nechápeš a porovnáváš jen absolutní čísla, ale ne celkovou situaci...

          • Ricmont

            Tak mi prosím ty čísla ukaž. Pokud si tak přesvědčení že Xbox 360 byl prodejně lepší než PlayStation 3. Tak by snad neměl být pro tebe problém to dokázat. Nebo jdou to jen z tvé strany prázdné řeči bez důkazu? 

            • LessPh

              Precti si muj koment jeste jednou, udelej si svuj domaci ukol a pak prijd diskutovat budu rad, ale ted nemame o cem..

              • Ricmont

                Reakce na příspěvek:

                Pořád říkám na tvůj důkaz. Koukám že nic nedokážeš dodat. Takže jen bláboly.

                • LessPh

                  Reakce na příspěvek:

                  Mohu ti obětovat jen minutut svého času, víc ne (1 minuta = 1 koment). Pokud si líný a neuděláš si přípravu (domací úkoly), tak pro mě nemá cenu ztrácet ani jednu minutu..

                  • Ricmont

                    Reakce na příspěvek:

                    Já chci po tobě důkaz. Místo toho tu mám jen zásobu trapných výmluv od tebe. Takže vlastně nemáš jsi svůj argument dokázat 

                    • LessPh

                      Reakce na příspěvek:

                      Ja neargumentuju, ja mam pravdu..

                      • Ricmont

                        Reakce na příspěvek:

                        Pokud máš pravdu tak nebudeš mít problém jí dokázat. Zatím jsou tvé řeči jen důkazem, že tvoje pravda je jen ve tvé vlastní hlavě kde sis vytvořil iluzi, že máš vždy pravdu. Ale dokázat jí už je pro tebe nemožné. Protože si přesvědčil sám sebe, že důkaz nebude potřeba. Vlastně jsi ideální případ pro psychologa.

                        • LessPh

                          Reakce na příspěvek:

                          Nedočetl jsem, až budeš mít domací úkoly.. přijď si ke mně pro podpis😉

      • Je rozsekal myšleno vážně?

        • LessPh

          Ano naprosto, viz. výše.. udělej analýzu a pak přijď..

          • Udělej analýzu 🤣

      • Derp_1337

        Já myslel, že X360 zpočátku drtil PS3, protože byl o dost levnější? PS3 mělo BluRay mechaniku a tak se prodával dráž.

        Ale časem se to srovnalo a myslím, že nakonec u konci životnosti konzole prodeje PS3 předstihli X360.

        • LessPh

          Je to jako naše diskuze s Hogwarts, věr zkušeným klukům jako jsem já a budeš v pohodě. Něco k zamyšlení výše...

          • Derp_1337

            Trololol

            Jinými slovy opět totálně trolluješ. To, že Xbox 360 byl levnější než PS3, je jasně zdokumentovaný fakt. Není to žádná teorie, kterou sis vycucal z prstu. Je to fakt. To tvé trollování je trapné.

            • LessPh

              😀😀😀 Radši běž zanalyzovat Hogwarts, tam ti to nějak nevyšlo 😂😂😂

              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Takže se ukázalo, že zkodumentovaná fakta o cenách se nedají zpochybnit tvými blbými kecy, a tak se snažíš odvést pozornost ukazováním na něco jiného??

                Hele, vůbec nic by se ti nestalo, kdyby jsi napsal "máš pravdu, ale cítím se trapně to přiznat". A nebo by stačilo, kdyby jsi jen prostě mlčel. Jak se říká "mlčeti zlato".

                • LessPh

                  Reakce na příspěvek:

                  Jak jsem ti už jednou psal, věř zkušenejm klukům jako jsem já a nemáš se večer čeho bát😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit