Přejít na výpis diskuzí
Chytat potvory a bojovat s nimi v aréně můžete ve Fallout 4 od příštího týdne
5.4.2016 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
musíš tam dam dreveny kuly a z nich udelas plot. Nikde venku jsem moc nevidel ze by někdo stavel plechovy ploty do kopce, protože jak jsi spravne podoktnul, moc to nejde:)
-
4) Karma a vliv rozhodnutí na svět
-
dle mého nejlepší Fallout, co kdy vyšel a to jsem si myslel, že dvojku nic nepřekoná...
-
Super příspěvek, Jacku. A to že Bethesda udělala celou tu hru, kterou komunita moduje, to je drobnost? Už jsem opravdu unuděnej z keců, nechte to moderum - vše umí lépe, ale že někdo musel udělat tu hru jako takovou, to už nikdo neřeší.
-
Mě ve hře chybí tři základní věci 1) rozhovory 2) atmosféra 3) motivace / důvod dělat něco z toho co tam mám možnost dělat vůbec dělat, tohle všechno za mě celkem slušnej crafting a post-apo Sims, který se musí těžce "omodovat" aby dávalo trochu smysl, fakt nenahradí *13*
-
Spis by me zajimalo jestli se bude uz dát normálně stavět, plot apod. na nerovných plochách. Postavit si totiž onen plot na kopečku kolem města je nemožné, plot je pořád vodorovně ikdyž zem pod ním klesá.
-
jojo, New Vegas se snažím teď nehrát co nejdýl, ať aspoň trochu zapomenu ty questy a můžu se do toho vrátit, aniž bych odklikával všechny dialogy *15*
-
čtyřku jsem dohrál dvakrát, prošel celou mapu, a nějak jsem zjistil že už tam nemám co dělat. nakonec jsem to odinstaloval a vrátil se k new vegas. i když čtyřka není vlastně špatná hra nejak tam není ta znovuhratelnost
-
BETHESDA= DiY a proč se s něčím trápit a vymejšlet když to zmákla komunita dříve a lépe.
-
Beztak zase pridaji itemy, ktere jsou dostupne na Nexusu v modech uz celeho pul roku jako minule s tema dverma *1* to se pak delaji updaty...
-
G0TY ?
-
nemusi nahradit staci ked vydaju placku so vsetkym tym co planuju a predavam staru hru a kupujem novu
-
Fallout nahradí Evolve?