Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne neni to o tom. Je to jen jedna z mnoha moznosti,stejne jako ma hrac moznost se nastehovat do stovek jiz hotovych domu/cinzaku.....
  • a je to tu The Sims 4, která základní stavební kameny nemění, nejdřív nabídni holo hru se základníma prvkama (jedno že už máme hromadu rozšíření hotové) a pak ždímej a ždímej datadiskama je jasné, že na tohle musela dorůst nová generace ta stará se už po čtvrté tak snadno nachytat nenechá!!!
  • walltar
    Osobně bych radši uvítal nějak víc možností stavby, než ami papíráky ... to mě vždycky na té hře vadilo nejvíc. Že každá stěna je 5cm tlustá a je na ní nalepená papírová tapeta tesaného kamene ... i z venčí.
  • Jasne. Tebe nezajima jeho nazor ale porad na nej reagujes. *2*
  • To máš asi blbý, být pobouřen od první vteřiny co se ráno probudíš...ne promiň necháme toho už to není ani vtipný...
  • Psychotic
    Máš recht, je to moje chyba, že mě lidská blbost pobuřuje :-)
  • Nezajímá to nikoho kromě tebe asi jako ty nezajímáš nikoho a dokonce ani mě :)
  • Psychotic
    Koho zajímá, co bys hrál a nehrál? Pokud by dost lidí řeklo, že chtějí závodní hru, která se řídí sama, tak do příští hry dají možnost, že se může řídit sama. Jak to přesně tobě zabrání tuto možnost vypnout a hrát tu hru, jakkoli se ti zlíbí, to je mi záhadou.
  • Taky bych nehrál hru s autama, když by je hra řídila sama....a kamarádi s velkou pravděpodobností nejsme o tom bych věděl. PS. Pokud to někdo bude hrát s touhle d*bilní funkci je celkem jeho věc a je mi to celkem jedno a jedinej pobouřenej jak se tak dívám si tu ty :)
  • Psychotic
    A je to zas tady, že?
    "Mně se líbí funkce X. V novém díle bude funkce X stále, ale taky bude možnost se funkci X vyhnout, pokud některého hráče nebaví. JSEM POBOUŘEN, ŽE LIDI NEBUDOU DONUCENI DĚLAT PŘESNĚ TO, CO JÁ!!!"

Nevím, kdo tu má "v hlavě nasr*no", kamaráde.
  • Jela tam šalina?!
  • Není ta hra o tom postavit si SVŮJ dům (a žít v něm) a to zahrnuje i svoje rozestavení nábytku...nebo ta generace co do toho právě dorostla má v hlavě nasr*no tak, že nemá žádnou představivost ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit