Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaho
    Z naší kotliny se krok Čínské vlády špatně hodnotí. Jiná země, kultura a politická situace.
    Prostě si počkáme dvacet let a snad se nám podaří dobře zhodnotit dopad na Čínskou mládež.
  • TheGGG

    toto by se hodilo i u nás... aby děcka jen nehrály fortnite a Lol a šli se chvílu odtoxikovat ven... čína opět dva kroky před námi... alespoň tam nebudou mít ve třiceti deprese a skákat z mrakodrapu jak v japonsku, kde je šílená míra sebevražd

  • Derp_1337

    Je potřeba to dětské hraní omezit, protože je pro stát lepší, když děti jdou dělat do továren! Dětská pracovní síla je totiž velmi levná. Čínští politici tomu moc dobře rozumí, protože využívání dětské pracovní síly má v Číně hluboké kořeny.

    • tomasrippl

      Tady to vypadá jak kdyby se tu vyjádřil typický čínský incel

  • Row

    To je proste Cina, ale co vim od lidi z okoli, co meli moznost tam nejakou dobu zit a pracovat, treba jako ucitele, tak ty lidi tam az na svetle vyjimky nemaji vlastni vuli, nazor, sebereflexi ani samostatnost a proste potrebuji, aby jim nekdo ty hranice stanovil. A to bohuzel plati i rodice aby vedeli jak maji vychovavat sve deti. No a protoze je v Cine politicke uskupeni jake je, tak ve vetsine pripadu tuto roli ma Strana.

    Pro zapadni kulturu ktera na samostatnosti a individualite stoji je tohle tezko pochopitelne a akceptovatelne. Nechapejte mne spatne, nechtel bych tam zit ani za mak, ale po te co jsem mel moznost se dozvedet, je dost mozne, ze to opravdu bude kuprospechu cineske spolecnosti. :-/

  • Marines
    Proč politici a je jedno z jakého spektra politického svrabu, mají tendenci, někomu pořád žvanit do života a určovat co je pro něj nejlepší...? A je velmi zajímavé, že nejvíce to prosazují političtí pitomci, co mají sami máslo na hlavě a životní úchylku.....!!!
  • XorxoxTalarius

    Na to se da asi rict jenom #BudteDobryJohneSpartne

  • uher

    Buehehe 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit