Přejít na výpis diskuzí
Čínská armáda na videu z Operation Flashpoint: Red River
8.3.2011 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
Tak nudné trailery by měly zakázat! Ať žijou dokonalé ( i když vlastně taky nudné! ) trailery na ArmU II! Já ho ani nedokoukal! Já nedokoukal ani jeden trailer na Red River!!! Nuda děs! Ale hra by mohla být zajímavá :) *5*
-
-
podle videa hru stejně nekupuješ *3*
-
-
Co to tam lita za ty barevny strely jak z blasteru omg ? :/ porad nechapu, ze si cesi nechaly OF zprznit od tehle americkejch diletantu...
-
-
Jsou to tracery. Je to celkem běžně používaná munice, nicméně je fakt, že tady je to s jejich počtem trochu přehnaný. Jinak CM je britský studio, nikoli americký. A BIS nic jinýho než "nechat si to zprznit" nezbejvalo, neboť značku "Operation Flashpoint" nikdy nevlastnili.
-
-
Na Codemasters je mi sympatické, že se nebojí udělat politicky nekorektní hru, na rozdíl třeba od Homefront. Zápletka je v porovnání s takovým CoD, jakž takž uvěřitelná, i když nevím proč by Čína šla do vojenské konfrontace s USA když její největší zbraní jsou americké dluhopisy za 1,16 biliónu dolarů.... *4*
-
-
Si to predstavujes jak Hurvinek valku...
Kazdy jeden dluhopis ma presny datum splatnosti. Cili opravdu nechapu, jak by se dal takovy dluhopis pouzit jako zbran. Dluhopis muzes koupit, prodat, drzet doma ve skrini, ale az do doby splatnosti to je tak vsechno, co s nim muzes udelat.
Vy, deti, si predstavujete, ze proste Cina prijde a vypta si vsechny penize... Ale nic takoveho proste nejde udelat.
Pokud USA budou porad schopni vyplacet dluhopisy v datu splatnosti, zadny problem neni.
A pokud ne... Znas ten vtipek: Kdyz dluzis bance milion, mas problem. Kdyz dluzis bance miliardu, problem ma banka...
Chci videt toho, kdo donuti Americany platit dluhy, kdyz se jim nebude chtit... *1* *2* -
-
Ale, ale nevkládej mi do úst nesmysly které jsem vůbec nenapsal a už vůbec neodhaduj můj věk, nemáš na to. Čína by si samozřejmě o peníze Američanům neřekla, ale jejich dluhopisy by začala masívně vyprodávat na světových burzách, což by pěkně zamávalo s celosvětovou ekonomikou. Ovšem tohle Čína nikdy neudělá, protože pro ni je stabilní ekonomika mnohem prospěšnější a právě provázanost Čínské a americké ekonomiky, je její největší zbraní. Jinak řečeno, USA vyhovuje, že Čína platí jejich státní dluh a Číně zase vyhovuje, že její největší obchodní partner má čím platit....
-
-
-
Jen upřesnění, pohled samozřejmě není zpoza čínskejch mířidel, veškerý 1st person záběry jsou z pohledu amíků. Číňani rozhodně nepoužívají M4A1 a ani eotech či m68 mířidla:).
-
-
To si dovolím částečně rozporovat :) Určitě je tam několikrát QBZ-95 a podle mě i čínská verze T67 sovětského PKčka. Ale jsou tam určitě i záběry skrze americké zbraně, trailer je z tohohle hlediska poněkud rozháraný.
-
-
Čínský jednotky i technika v traileru jsou, ale všechny first person záběry jsou z pohledu američanů. Konkrétně je to M16+m68, M4+eotech, M249+eotech, a pár záběrů z nějakýho těžkýho kulometu, asi M2.
-
-
-
Neviem prečo ale vyzerá to ako BF:2 , neviem si pomôcť, ale je to tak.
-
Uz aby ta valka byla doopravdy, chtelo by to ulehcit Zemi a zprovodit tak ty dve miliardy lidi ze sveta. Nejlepsi by bylo kdyby se Indie spojila s Cinou proti zbytku sveta, to bysme mohli vzit dve mouchy jednou ranou.
-
-
souhlasim ale rusko by muselo bejt izolavaný v tydle valce od evropy nechci aby nas do toho rusové zatahli hlavni je to neposrat jak pred 65 lety a zustat neutralni a treba na tom zbohattnem budou si k nam cinani ukladat penize jako driv nemci do svycarska to by byl ten svet o tolik praznejsi chtelo by to aby vystrilely celou asii ale ne atomovkama aby nebyla dalsi sahara
-
-
jj chtelo by to nejak vzit lidi, ale prirodu zachovat; samozrejme par atomovek nahazet na mesta, to jinak nepujde a nejake vhodne biologicke/chemicke zbrane. Nekde jsem cetl ze se vyvijeji tyto zbrane, na ktere budou lide v zapadni civilizaci imuni a zbytek to vyhubi. Mam dojem ze nejakej takovej plan ma Novy svetovy rad, ktery planuje velkou cast populace vyhubit a dane oblasti nechat zdivocet. I kdyz me treba takova Afrika nevadi, tu bych ty lidi nechal, preci jen je to kolebka lidstva. Nejvetsi pruser bude jednou Cina a valka proste bude, protoze to jsou magori, vzdycky to byli magori.
-
-
Máš vážný problém!!! Jsi HLOUPÝ. Jestli ti to ještě nikdo v životě neřekl, tak to radši zopakuji ještě jednou. JSI HLOUPÝ !!!
Radím ti nečíst konspirační hovna, protože né každý má kapacity - raději si kup letenku do číny a začni cestovat, aby jsi se trochu probral - podle toho, co jsi napsal, tak opravdu nevíš o Číně vůbec nic.
Včera jsem slyšel v pořadu Nikdo není dokonalý doboru otázku - Vyjmenujte všech 5 prstů na ruce - testni se
Jestli opravdu sedíš doma a přemýtáš nad genocidou lidstva, upřímně tě lituji. Musíš mít smutný život.
Člověk by si měl všechno rozmyslet a hlevně myslet ! Všechno zlo pramení z negativní energie, přemýšlej o tom!!!
-
-
Proboha, takovejch retardů okolo, to je děs.
-
-
Ach ty decko *7*
-
To by spíš rosekali oni nás *12* až dojde ropa tak tam stejně všichni pojdou hlady
-
-
a pak tudle hru v čine zakazou a vyrobci to prejmenujou na asijská vojska protoze by jinak breceli ze prijdou o miliardu 300 milionu potencionalnich zakazniku
-
-
Proč by to zakazovali? V BF2 jsou taky Číňani, stejně tak v Dragon Rising a pravděpodobně i v jinejch hrách...
-
-
Ta hra vypadá dobře jenom v noci, jinak je to přebarvičkovaný, až to není hezký!
Po pravdě se na hru vůbec netěším a mrzí mě to.. -
Divnej trailer: nic moc hudba, klasickej hlas, nelogickej příběh i samotnej text (ten konec???) ale hlavně ty boje, 2 BVPčka jak jedou vedle sebe každý po jedný krajnici, vojáci co postávaj na silnici... Nejsem si jistej jestli OFP1 (ofp 'jedna') vypadlo stejně nebo líp...
-
http://www.youtube.com/watch?v=M-Tcl6qvfy4&feature=related
Nevíte proč mi videa z Red River evokují tuhle bombu z PSX ?