Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

A zamyslel ses nad tím, že by ten Projekt Hadar mohl být kódové označení pro nového Zaklínače? 

Myslím, že téměř všem bylo jasné, že jejich další hrou bude další Zaklínač, takže by to mohlo sedět.

• Kalous

Vše v předprodukční fázi a další Cyberpunk dokonce ještě v koncepční... Většina studia dělá na Zaklínači a jako jedinej je už oznámenej... ať se co z toho je pravděpodobnější každej teda vyhodnotí sám...

• Ale tak mají v troubě ještě jiné projekty, nějaký mulťák ze zaklínačského světa, pak remake jedničky, další Cyberpunk (i když ani ten do 2026 ještě určitě nebude) a pak ještě ten Project Hadar, což má být úplně nová hra, kterou dělají od roku 2021. Ta by do '26 nebo '27 mohla být.

• hulibalda

Cože? Vždyť Ciri namluvila Anna Cieślak.

• Kalous

Já jsem si vědom toho, kdy to vstoupilo do produkční fáze... jen říkam co se píše v jejich finančním plánu pro investory, který musejí zveřejňovat jako veřejně obchodovatelná společnost. Podle něho to musejí vydat v letech 2026-2027, jinak ho ani náhodou nesplní, leda že by tam vydali jinou AAA hru, která by se masivně prodávala...

• Před měsícem najeli na plnou produkci. Byl bych samozřejmě příjemně překvapen, kdyby to vyšlo za dva roky, ale kdybych si musel vsadit, řekl bych, že tuto dekádu si to už nezahrajeme. Je to tým plný nováčků a přecházejí na nový engine, tohle se ještě protáhne.

• Kalous

"A kdy hra vyjde? O tom zatím nepadlo ani slovo, ale pár let si jistě počkáme." jako za mě by ale tady klidně mohlo bejt na místě tak trochu zaspekulovat na základě toho, jak CDPR plánuje mít v budoucnu tržby... z cca 0,5 miliardy USD v rozmezí 2023-2026 na 0,75 miliardy USD v o rok posunutém rozmezí 2024-2027 a pak následně na jednu miliardu USD v 2025-2028... takže jestli toho chtěj dosáhnout, tak to musej vydat v roce 2026, popř. nejpozději v roce 2027... bez vydání velké AAA hry to nepujde a jedinou, kterou maj rozpracovanou v produkční fázi vývoje je právě Zaklínač 4...

Zdroje:

https://gameworldobserver.com/2024/11/01/cd-projekt-1-billion-net-profit-goal-four-years

https://www.cdprojekt.com/en/investors/regulatory-announcements/current-report-no-26-2024/

• michaelfoucault

Ale nestyď se.

• exoslav

To snad ani nestojí za odpověď...

• michaelfoucault

Vždyť je toho plný internet. Plné misogynních výlevů od videoherních incelů, kteří akceptují ženské hrdinky pouze v podobě přesexualizovaných objektů k uspokojení jejich nízkých pudů. 

Proč je zrovna videoherní subkultura tak strašně toxická?

• lito

Asi by to chtělo více investigativní novinařiny než přejímaní narace vývojářů. 

Nikde jsem žándou hysterii neviděl, jen solidní diskuzi postavenou z velké většiny na znalosti lore a knižek. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit