Přejít na výpis diskuzí
Citadela bude v Mass Effect 3 větší a pestřejší
12.1.2012 | levis
66 příspěvků
-
Těším se, to jo, ale doufám, že to nebude chtít origin. Nemám rád tyhle nucený propojování a to ani se steamem a nic. Bojím se, že by jejich nenechavé očka našla moje po*no a to by se hodně divili.
Jako jasně, koupil bych to jinak na konzoli, ale zase bych rád propojil s mými save. :( -
-
pokiaľ viem, tak na Steame nebude a bude iba na Origin :< a to ma pekne štve.
-
-
No jo, ja mám ME aj ME2 na Steame a dost ma nasralo ze tam nebudem mat celu trilogiu. Holt, krabicovka + skidrow/reloaded/razor1911/flt to vyriesia
-
-
Mam presne opacnej "problem" - jednicka a dvojka dohrana na konzoli a trojku bych si zahral na PC. Nejde ten save nejak preposlat? *4*
-
-
Bohužel, ale na internetu existuje rozsáhlá databáze savů: http://www.masseffectsaves.com/
Tam si určitě vybereš. -
-
*4* Dik. Na netu je snad opravdu vsecko...
-
-
-
Divili? Máš tam snad něco se zviřátkama?
-
-
Děláš pro BIS? CIA? EA? No ták, kdo tě poslal abys to vyzvídal, hm?! Hehe, zvířátka ne, neboj :)
-
-
Spíše to bude PETA, která ho na tebe nasadila. Tak bacha na něj!!!!
-
-
-
Se steamem neni nutne pripojeni
-
-
Nemyslím trvalé, štve mě už když bych ho měl nainstalovat. *15* Ne, tam to neberu tak radikálně, ale stejně nemám rád když mě k něčemu nutěj, teď už to je asi jinak, steam si pamatuju ještě stařičkýho
-
-
Ja uz dlouho zadnou novejsi hru od EA nekupoval (naposledy Crysis 2), ale myslim si, ze krabicovky stale Origin nevyzaduji. Jedine snad Battlefield 3 kvuli multiplayeru (a z toho plynouci nutnosti neustaleho overovani originalni verze hry)... Jistej si tim ale nejsem, tak jestli se tu najde nekdo se zkusenostmi s novejsimi tituly od EA?
Jinak ja bych se v pripade ME3 a pripadne nutnosti Originu asi uchylil ke cracku. DLC ignoruji (hral jsem vzdy pouze ta DLC, ktera jsou soucasti originalni hry jako bonus) a nehodlam s jejich nakupem zacinat takze ani v teto veci nebude problem. *4* -
-
To delate chybu. Zrovna v pripade ME2 byla vetsina DLC misi naprosto plnohodnotymi misemi se vsim vsudy, snad az na jednu vyjimku. DLC typu novy skin na zbran samozrejme sem vubec nepocitam, to je trapnost nad trapnost, mluvim ciste o pribehovych misich.
-
Mam krabicovku nfs the run a musel som pri instalacii zadat cdkey do originu inak to neslo a pri spusteni hry musim mat origin zapnuty. takze aj krabice (podaktore) od EA potrebuju origin.
-
-
-
Větší ? já se občas ztratil i v jedničce *2*
-
-
Jj, ale ve dvojce zas naopak z Citadely nenechali ani kousek *4* No jsem moc zvedavej, co z ty trojky vyleze...
-
-
A budou tam záchody?
-
-
Copak záchody, hrozně mě ve dvojce potěšil redesign normandy2 v rámci "klenby": zatímco v ME1 byl strop posetý bílými užitečnými kontrolkami, na které nikdo pořádně bez štaflí nedosáhl (http://images.wikia.com/masseffect/images/3/31/Normandy-PilotBridgeView.png) ve dvojce se poučili a snížili počet těhle výmyslů, zároveň odstranili nejefektivnější využití drahého lodního prostoru - schody.
-
-
mě se ve dvojce líbilo že postavy měli lepší boty
-
-
Zase vákuový "skafandy" měly postavy vtipný, až jsem se bál, aby jim neexplodovaly kérky.
-
-
Tak on je docela vtipnej i ten vytah. Na lodi, ktera jednoznacne ma neco jako vlastni gravitacni pole nedava moc smysl stavet vytah. Praktictejsi by byly beztizny tubusy, treba jen s malym gravitacnim zrychlenim nahoru a dolu ... byl by to takovej beztiznej paternoster.
-
-
Hmmm, to by bylo něco místo výtahu mít šachtu jak obejvák na ISS (http://www.ustream.tv/channel/live-iss-stream), kdy by prostě prolítli nahoru nebo dolu... A to mě ani nenapadlo :)
Zase by to šlo okecat, že ten "výtah" neni normální lankovej/motorovej, ale je to vlastně kabinka s vnitřní gravitací, která je právě pomocí týhle technologie posouvaná. A je to tam, aby se posádce nedělalo šoufl, když museli z oběda na můstek skrz no-grav zónu *3*
-
-
-
A nekdo nam narazil. *1*
-
Ve Skyrimu záchody byly taky....kdo hledá, najde:)
-
*1*
-
Tak pozor, ve dvojce hajz*y na Normandy byly. Dokonce to bylo i tak vychytaný, že když šel Shepard na dámy, palubní počítač ho zpražil.
Takže "Fuck Skyrim in the face!" -
-
Záchody, hlavně ty dámské, jsou poslední dobou nějak populární, i Adam Jensen v Human Revolution se na ně podíval, přičemž ho pak Pritchard (docela vtipně) vyplísnil. Takže Skyrim jde vlastně proti proudu *1*
-
A v kajutě kapitána šlo spláchnout :D
-
pwned!
-
To máš pravdu :) Dost často jsem tam šmíroval :DD Ale nikde nikdo :(
-
-
-
Ať si je třeba Citadela mega obrovská... Mně zajímá jestli konečně Bioware zanechá typické šablonovitosti, kdy jeden scénář recykluje pořád dokola a jediný co se mění je míra epičnosti (která fakt neklesá). V to že rozhovory mohou býti bohatší už ani nedoufám....
-
-
Ono podle mě ale ve výsledku ani tak nejde o příběh, jako o to, jak je podán. Bioware jsou recyklátoři až hanba, ale rozhovory mají hlavu a patu, působí přirozeně, všichni se chovají v rámci možností logicky (rozuměj ve shodě se svým psychologickým profilem), nechybí humor a odlehčení... a to vše je něco, co v herním průmyslu rozhodně neplatí za standard (přestože by mělo).
Snesu přepálenou a patetickou epojej, pokud neuráží mou inteligenci. -
-
+1
-
-
co bys chtěl víc prosim tě?ANO příběh je trapný v zakladu (zlí emzáci přijdou včechny vyhubit a hrdina je musí zastavit)ale to jakym způsobem bioware ten příběh vyprávějí jakou tomu umí dodat atmošku je vyjmečné a opravdu nevim co ti vadí na rozhovorech mě se zdají košaté až až pokud chceš opravdu ukecakou hru máš tu skyrim nebo the old republic.
-
-
skyrim je spíš čtecí než kecací.
-
-
možná, že jsem zaměnil slova za řádky... už přesně nevim. ale číslo sedí
-
-
http://games.tiscali.cz/tema/mass-effect-3-bude-nejukecanejsi-z-cele-trilogie-57291
-
-
-
Na kecání tu mám FNV :-) Skyrim fakt ne :-)
-
-
pravda špatný příklad.
-
-
-
někde bylo psáno ,že ME3 má 40 000 slov. pro srovnání ME1 mělo 10t a ME2 20t. takže o pestrost dialogů bych se nebál *3*
-
-
Jenže objem textu sám o sobě hru dobrou neudělá.
-
ty počty slov se mi nezdají. DLCčka na Fallout: New Vegas mají víc slov (Dead Money 80k, Honest Hearts 35k). Nepleteš si to spíš s nicneříkajícími řádky textu?
-
To nezní špatně. Tak snad se vytáhnou i v příběhové části... Obři červy baštící obří roboty mně nezaujali *3*
-
-
přeci jenoum v 1 stačil Vládce na to, aby pomalu zlikvidoval sám celou citadelu a musela ho sundat celá flotyla. snad to nebude stylem shepard jako malej človíček si troufne na reapera a ten červ měl kliku, že ho reaper reroztrhl vejpůl *1*
-
-
No ten nárust je daný recyklací kodexu, který byl ve druhém díle stejný jako v prvním, plus nové lokace. Dialogy budou podobné:D
-
-
-
Nejak vam tu nefunguje "PC filtr". Kdyz ho zapnu tak stale vidim nejaky clanky
-
Nevím jak vy, ale já se nejvíc těším na pointless DLC (ahoj Kasumi a Zaeede), všechen ten gay sex který je slíbený a na spoustu dalších pikantností.
Bylo by super kdyby tu sérii zakončili důstojně. Snad si do toho Hudson nenechá(nenechal) moc kecat. A head writer dělal i na dvojce, tak tu je stále dobrá šance že se Bioware opět pochlapí. Ačkoliv jeden nikdy neví, s lidma jako je Hamburger Helper pobíhajícíma okolo... -
-
Ty jsi posunovač ho/ven?
-
-
To je fajn, Citadela ve dvojce byla trošku zklamáním, na to jak gigantická ta stanice má být, ale i na těch načítacích videích bylo vidět, že v citadele člověk byl jen v jedné okrajové části. Kompletní Citadela by asi bylo zbožné přání, ale aspoň to z 1 a 2 dohromady a něco k tomu...
Jinak taky má někdo pocit, že větou "Tentokrát můžeme jednotlivé konce hry vymýšlet bez ohledu na to, zda na cosi v budoucnosti naváže" to trochu schazují? Prostě říkají, bez ohledu jak dopadnete, my si uděláme výchozí pozici v další hře jak se nám zlíbí... No jo, člověk by toho chtěl moc *1* -
-
prostě to chtějí uzavřít tak proč se omezovat. pokud bude něaké nepřímé pokračování maximálně tam budou něaké odkazy na původní trilogii.
-
-
Nevím jestli přeceňuju hráčovy možnosti ovlivňovat příběh, a nebo budou muset mezi ME3 a další hrou udělat v příběhu aspoň 100 let mezeru ve které se všechno vyžehlí.
-
-
No kolik dílů bys ještě chtěl Reapery zastavovat? 3 jsou akorát.
Další můžou klidně udělat prequel. Rachni wars, Krogan rebellion atd atd. Nebo to posunout. Ve sci-fi je úplně jedno o kolik do budoucnosti skočíš.
-
-
-
-
doufám, že to bude řežba jak se patří. Jestliže má být trojka o něco bližší jedničce (ikdyž to tak nevypadá), tak se máme na co těšit!!!
Akorát doufám, že nenaházejí do scénáře blbosti...už teď se mi nezdá spojenectví Reaperů a Cerbera, který byl ve dvojce tak ostře proti nim... -
-
Jaké spojenectví? Cerberos prostě získal část technologie Reaperů a teď ji používá ve svůj vlastní prospěch, tedy ne v prospěch Reaparů ani Shepardovi a spol. Na eurogameru byl popis dvou misí z ME3, z čehož vyplývá, že Cerberos potřeboval Shepyho jen do určitého okamžiku a teď už ne, a že mu jde o zotročení Reaperů. Sice mi pořád není jasné, proč z Cerberu bude v ME3 nepřítel č. 2 i pro Sheparda, který s jeho praktikami souhlasil, ale budiž.
-
-
Fakt? Zotročení reaperů? To zní neskutečně stupidně. *7*
-
-
Čo k tomu dodať? .....Mac Walters
-
Formulace dělá divy. Stačí, když to bude ve hře přeformulováno do intouštiny a každej bude spokojenej.
-
-
-
-
Jsem zvědavý jestli bude možné v nějaké budoucí Mass Effect hře použít savy s této trilogie. Jen kůli nejdůležitějším událostem.
Už jen 56 dní! *1* -
-
Já tipuju, že se bude v příštích dílech dost skákat v čase.
-
-
Ale tak co si budeme rikat, na zaverecny dil se tesim a to jakoze hodne. *2*
Trochu se desim s jakou "novou" hrou prijdou kdyz se timto uzavira "Shepard trilogie". -
-
Shepardův synovec z druhého kolena :D
-