Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jeste k tem autobusum-autobusy ve hre jsou 10,20 nebo 30 (poschodovy)mistne,takze stale velmi nerealne. Prijemnou zmenou ale je,ze pokud je lidi na zastavce hodne,proste se tam vecpou a vas desetimistny autobus poveze treba 15 lidi. Samozrejme pak klesa spokojenost cestujicich,ale lepsi nez dratem do oka *3*
  • Mel jsem moznost hru kratce vyzkouset. Prvni dojmy? Kamera mirne neprehlednejsi nez v prvnim dile,grafika pekna,mapa velka,autobusy stale vozi malo lidi jako v prvnim dile(ale uz vydelavaji nepatrne vic-alespon se mi zdalo). Dal nez k autobusove lince jsem se nedostal. A zminovany herni inteface? Pro toho kdo hral prvni dil,prakticky zadna zmena. Budete se citit jako doma,pouze umisteni se zmenilo. Okny se ted navic da zcela volne hybat(coz v predchozim dile tusim neslo). Ostatni si zcela urcite budou chvili zvykat.
    Co jsem nasel noveho? Moznost upravy jizdniho radu vsech vasich linek(jestli mi ted nekdo rekne ze to bylo i v prvnim dile,tak mam ostudu *2* ). Sami si nastavite jak casto autobusy jezdi v pracovni dny,ve vikendy,ve spicce,v noci....
  • Na co mp? :D :D
  • Smetana.pavel
    Ok, ale CiM 2 stojí 362,-, já už čekám až to dorazí :-)
  • Nijak jsem takovou eventualitu nevyloučil. Vlastně jsem ji zahrnul, protože "špatný interface" je pro mě právě takový, který se nenaučím v rozumném čase používat. Ať už z důvodu nevyhovujícího layoutu, nebo z důvodu technické nepoužitelnosti.
    Konkrétně u Paradoxu je často to učení principů samotné hry "dostatečně dlouhé" (to je ale prasácký humor), aby hráč zvládl i sebehorší interface, včetně technicky špatně fungujícího.
  • pomohlo by to viac porovnat s jednickou, a hlavne s povodnym traffic giant. ale nie som si isty, ci ich autor hral. povodne traffic giant je megabomba, aj ked ma, samozrejme, svoje problemy. CiM1 je ine, zaujimave, ale bavi ma urcite menej. a CiM 2 som spustil a bol som zdeseny, ze som to na cas odlozil. uz len to, ze linka musi viest cez depo a depo treba budovat niekde v meste ma sokovalo tak, ze az. rovnako prehladnost vdaka grafike (preco to musi byt vsetko tak 3D sakra) isla rapidne dole. tym, ze to nie je "grid" to prinasa tiez vela veci na zvyknutie si. zatial mi to proste nesedi...
  • Simcity nema kampan,takze ji nemuzes hodnotit. Logicke ne? Ale jinak souhlasim-u dobrych budovatelskych strategii me kampan vubec nezajima
  • Samozrejme muzes mit pravdu,ale stejne tak je pravdou ze spatny herni interface muze zcela pohrbit jinak dobrou hru.
  • ja bych na to mel chut ale počkam na nejake gameplaye a komenty, ješte ted me mrzi 60 e za simcity *4* ani jedničku jsem nehrál tak nevim co čekat a tahle recenze je taky takova nemastna neslana, jako proč 7? takove hry prece nikdo nehraje kvuli kampani. to by simcity muselo dostat 1/10
  • O rozhraní by se dalo mluvit a psát hodně dlouho. Ve skutečnosti ale u takto složité hry není možné udělat interface, který by nebylo nutné nějaký čas "nasávat". Dokud se interface naučím používat mnohem dříve, než se naučím pořádně hrát hru samotnou, nevidím problém.
  • nevite nekdo prosim, jestli jde multiplayer po lanu?
  • fajn recenze zbezne jsem to prolítl ale z negativ sem videl jen zle rozhraní a blbou kampaň. Tak za to body dolu? imo tohle jsou veci ktere bych klidne odpustil
  • ok až budu bez práce dohraju nebo alespon vyzkouším hry co jsem si už koupil na steamu tak to mooožná zkusím ale chtělo by to i vlaky *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit