Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co kdyby se na "zapade" zacalo mluvit i o A-Train? Ta hra strci do kapsy vsechny ty Simcity, Cities XL, Cities in Motions a poruzny dalsi budovatelsky strategie ... momentalne se venuju rozsireny devitce a postavit jednu fungujici trat, to vyzaduje pomalu vyssi divci :D
  • Hraju to už nekolik hodin a je tam tolik chyb který mi žerou nervy že to nema hodnotu ani zadarmo nejhoší je asi problém s depama. Zkuste si vylepšit linku na novejsi depo zjistite že je lepší celou linku uplně zrušit a delat uplne od nuly jinak se autobusy/tramvaje cokoliv například teleportují mezi depy do kterých už linka dávno nevede nebo hlasí plne depo i když v něm nic není. Zadná možnost jen prejet s nějakým autobusem z jine linky z depa do depa proste musite v jednom depu prodat a v druhem koupit novy. Fakt Fakt přišerna hra 3 body jsou hodne a to jen za to jak se chova doprava
    • Tak to není pravda, je tam možnost přesouvat autobusy mezi depy... *3*
      • Ta moznost tam opravdu je,ale stejne nechapu proc tam musi byt depo u kazde linky a navic jeste nesmyslne z nej musite udelat zastavku. V prvnim dilu tohle fungovalo skvele.
  • pomohlo by to viac porovnat s jednickou, a hlavne s povodnym traffic giant. ale nie som si isty, ci ich autor hral. povodne traffic giant je megabomba, aj ked ma, samozrejme, svoje problemy. CiM1 je ine, zaujimave, ale bavi ma urcite menej. a CiM 2 som spustil a bol som zdeseny, ze som to na cas odlozil. uz len to, ze linka musi viest cez depo a depo treba budovat niekde v meste ma sokovalo tak, ze az. rovnako prehladnost vdaka grafike (preco to musi byt vsetko tak 3D sakra) isla rapidne dole. tym, ze to nie je "grid" to prinasa tiez vela veci na zvyknutie si. zatial mi to proste nesedi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit