Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cities XL 2011 som uz hral no hodil som PC do opravy a teraz nemozem hru spustit. ked hodi nacitavacie logo tak spadne. neviete poradit? je to super hra. milujem tu dopravu... dostal som sa na 200 tis. ale uz to bolo na neudrzanie.
  • poridte si lepsi stroje, kdyz se vam hra kouse :D
  • Sklamanie...

    Vidno, ze sa autori neunuvali ani len opravit chyby z predchadzajucej hry. Uz pri 350k obyvateloch je pamať uplne zasypana sajrajtom, je to prakticky nehratelne. Pre "komentatorov vsetkeho" uvadzam, ze mam vcelku novy comp, cize tym to nebude... Dalej, interface je stale miniaturny. A to som spomenul len dve veci, ktore boli uz v Cities XL... Vtedy na moju (asi tretiu) otazku ohladom patchu vydavatel odpovedal, ze novy patch uz nebude, ale vsetko bude opravene v Cities XL 2011. Dakujjem za zavádzanie. Od tejto firmy uz ani WinZip...
  • A pro autora, takhle posranou recenzi jsem ještě neviděl, nech si svůj názor a běž si hrát simcity3000 ty lamko, ta hra není dokonalá, ale víš co je 60%? Dostatečná, méně než dobrá, ta hra je na 75% ty lamko, to by jsi musel najít trochu víc chyb na 60. Když looser jako ty má problém udělat 10tis. lidí tak je to potom jasný že bude dávat záporný hodnocení.
  • Chytráku podle tebe by třeba aPS3 neutáhla takovou hru? Pokud nevíš o čem mluvíš, radši o tom nemluv a nejdřív si přečti specifikace konzole. Nedávam přednost ani konzoli ani PC, koukám spíš na kvalitu, pravdou je že PS3 předstihla svou dobu a to na hooodně dlouho. Až uvidíš lepší procesor než je cell a líp naprogramovaný systém dej mi vědět chytráku.
  • Ano, pokud se jedná o normální názor, tak gramatická chyba se dá přehlédnout. Ale když upozorním na gramatickou chybu v příspěvku typu ..
    "02.02.2011 21:18 lol (anonym) líbí nelíbí nahlásit vlákno reagovat
    takovaaa blbost to muze bit jen na PC haha konzole rulez "

    .. tak mi to jistě nemůžeš zazlívat.
  • Je hezké reagovat na základ příspěvku, tedy délku recenzí", ale co mě obecně štve (ať si dotyčný nebere osobně), je to, jak se každý hned otírá o každou gramatickou chybu, co sem kdo napíše. I kdyby tu někdo napsal sebemoudřejší text, tak jakmile tam zanechá gramatickou chybu, bude za trotla největšího kalibru. Vždyť tady nejde o gramatiku ne. Jde o názor. Mám myšlenku v hlavě, tak seru písmenka a odesílám. Ano jsou borci, co jim správná čeština naskakuje rychle a automaticky, ale jsou lidé, co si chyby všimnou později, jsou i tací, co si ji nevšimnou vůbec. Ale o to tu každopádně nejde.
    Toliko jsem chtěl asi k tomutuo tématu :)
  • Tato hra, ačkoliv má svých spoustu negativních aspektů, mě vcelku i bavila. Je to každopádně časožrout. Vždy jsem si řekl, dám si to na chvilku a pak ještě tady přidám domy, a sem kanceláře a tady fabriku, a tady farmu a sakra, ještě potřebuji domy, ale teď mám navíc lidi, tak udělám ještě kanceláře a tak dál a tak dál. Pak řešíte zácpu v provozu, protože jste začal s malými silnicemi a najednou je kolem dopravního uzlu 100x víc obyvatel a auta se tam štosujou, tak bourate, předěláváte, řešíte jednosměrky a podobně a najednou zjistíte, že jsou 4 hodiny ráno a že do práce se bude opravdu blbě vstávat. *3*
  • hlavně, že ovládáš gramatiku *1* ta blbost ten počítač určitě bije, že áááno?
  • Píše se "nešly", tak se možná zamysli nad sebou. ;)

    Popravdě řečeno mám taky rád delší recenze, ale tady jde o internetový magazín - neměly by delším recenzím sloužit spíš papírové magazíny?
  • Takovej blbec to může být jen konzolista a provokatér... *7* Mozek rules... *5* *5* *5* *5* *5*
  • Online přes torrent *2*
  • Na konzole to neni kvůli tomu že by to neutáhla *1* *1* *2* *3*
  • takovaaa blbost to muze bit jen na PC haha *6* *6* *12* *11* konzole rulez *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • nešli by ty recenze ještě kratší ? tohle by se nemělo vydávat ani za newsku natož za recenzi svou délkou, zamyslete se nad sebou.
  • A kde se to dá sehnat,je to i v normálních obchodech či jen "online" přes steam či podobně?
  • pan autor zabudol zmienit zopar dalsich neduhov, ako je silne trhanie hry pri 1mil. obycatelov a viac kedy je hra naozaj ako slideshow aj na najsilnejsich masinach. aj na zaklade toho hra v neskorsich fazach pada. za dalsie je uplne stupidny system load save, kde sa mi raz automaticky ulozilo mesto s chybou v nahravani a ja som tak prisiel o cele mesto a musel zacat odznova. tak tri patche a hra bude ok....
  • Cities XL 2011 je opravdu povedená budovatelská strategie a jelikož je takových her jako šafránu, nezbývá než ji doporučit. Sám jsem Cities XL neměl moc rád - přechod od SimCity byl pro mne moc krkolomný, nezvyklé ovládání, rozdělení obyvatel do tříd, složité budování infrastruktury... Ovšem po několika minutách XL 2011 bylo vše pryč a já se skutečně radoval jak městečko roste. 7,5/10
  • Ty achievementy mi taky nehorazne lezly na nervy, ale daj se nastesti vypnout. To chtelo zminit.
  • Kdo hral puvodni Cities XL tak at o tom ani neuvazuje. Je to uplne to samy az na to ze je tam par baraku k nicemu navic a metro ktery ve skutecnosti doprave neodlehci protoze s nim nikdo nejezdi. Hra sice vypada docela dobre ale hlavne v pozdejsich castech pri vyssich poctech obyvatel se stejne jako jednicka hra zacina neprijemne kousat.

    Jestli jste Cities XL nehrali tak si to zkuste neni to spatny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit