-
Ano, platí...
-
Je to stejná hra, přidali jen cca 280 budov, 15 map...
-
Hmm...hlavně tady chybí informace, že se k Cities XL rozjíždí velmi nadějně moderská komunita, která z tohoto pravda trochu nedodělku už teď dělá úplně jiný zážitek, namátkou třeba Realistic Highways Mod, objevují se první custom buildings... A co teprve, až přijde ohlášený NEXL s tramvajemi, cyklostezkami, pěšími zónami apod. Podle mě Cities XL má na to převzít důstojně štafetu SC4 :)
-
Proste mi prijde ze asi moc nechapes jakej je rozdil mezi novym dilem CoD a patchem pro CoD protoze Cities XL 2012 je spis takovej patch kterej ma opravit nektere (bohuzel se zda ze zdaleka ne vsechny) chyby z predesleho dilu. Ja mel koupeny Cities XL i Cities XL 2011 a muzu s klidem v dusi rict ze dalsi patch jim platit proste nebudu.
-
Koupit takovou blbost by byla blbost. :D
-
co se do nej navazite? ja kdybych to koupil tak bych byl pekne nastvany, pokud nevydaji demo, je testovaci "stahnuti" naprosto normalni vec.. :)
-
Aha takze pokracovani nejakyho ac stupidniho scenare o atomovkach a teroristech znamena copy&paste... diky za vysvetleni
Ja si rikal... -
Z steamu predpokladám...alebo?.... :)
-
Od doby kdy se COD zřeklo 2. světové je to pro mě už jen Copy - Paste, no asi každý si všímáme jiných detailů *7*
-
xD zabil...
-
asi tim myslel to ze RPG/MMORPG slouzi pro hromadu lidi jako sekundarni (virtualni) zivot = mrhani casem, kdezto strilecky nebo hry ktere nevyzaduji tolik casu mu daj zkratka zabavu ci nejaky kratky znazorneni (zkusenost) "jak to funguje" ale nenuti ho to "zit" v ty hre.
(neco prozit ale nezit v tom?)
(ale mozna to myslel jinak...) *1* -
Ja myslim stejna jako uplne stejna. U CoD mas alespon jinej pribeh, trochu jiny zbrane nebo fungovani MP ale Cities XL jsou proste uplne stejny a to vcetne prisernejch memory leaku.
Dokonce tam jsou porad stejne modely budov. -
Co to meleš o virtuálním životě? *8*
-
a CoD potom preco dostava viac ako 5?
-
Proc by hra ktera ma uz treti dil a v podstate se nezmenila vubec mela dostat vic jak 5? navic kdyz je porad zabugovana jak prase.
-
Jsi kkt :)
-
Tak to si fakt borec když si si to stáhl :)
-
Takže všechny zásadní problémy minulého dílu zůstaly - hlavně ta doprava, až když jsem postavil obrovskou síť metra, tak to jakž takž fungovalo. Akorát to zase bylo neúnosné na provoz. A trhání taky zůstalo, paráda.
Podle recenze mi ta hra připadá na chlup stejná jako 2011. -
Recenzi jsem ani nečetl ale snad se nebudu opakovat. Mě předešlý díl celkem bavil (Cities XL, ne 2011), ale byly v něm dva hlavní zádrhely, které dle fór nebyly odstraněny ve 2011 a pokud správně chápu, tak ani v 2012. Zaprvé, kolem 200tis lidí se hra stávala nehratelnou na jakémkoliv stroji. Zadruhé, neúnosnost dopravních zácp, kde nepomáhala svěcená voda, natož velké kruhové objezdy, které v Cities XL fungovaly spíš jako špunt. Platí tohle i o XL 2012?
-
Překonat Simcity 4 bude hodně problém...zvláště když do SC4 je tolik vychytávak počínaje NAMem a konče tisíci skvělými custom budovami....